14 най-добри йога пози за блестяща кожа и лице | Стилове в живота

Искате ли да търсите йога за блестяща кожа? Тук има страхотни йога пози, които ще ви осигурят млада и блестяща кожа. Позата има много други предимства, различни от това, което прави кожата блестяща.

йога Poses For Glowing Skin

За да получим красива и блестяща кожа, всички ние трябва да направим някои йога асани. Тя се практикува от няколко години и е известно, че дава блестящи резултати. Ако търсите няколко йога пози за светеща кожа и блестящо лице, ние сме подготвили малко ръководство само за вас.

Най-добри йога асани за блестяща кожа и лице:

Има няколко йога пози за здрава и справедлива кожа, но тук споменаваме някои прости и най-добри пози за йога за светеща кожа и лице.

1. Дихателно упражнение (пранаяма):

14 най-добри йога пози за блестяща кожа и лице | Стилове в живота

За да направите йога дихателното упражнение, седнете на пода и прекоси краката си. Дръжте гърба си прави и дишайте нормално. Сега дишайте дълбоко и с двете ноздри. Брой до десет. Задръжте дъха си. Преброи се за още десет секунди и освободи. Можете да направите това упражнение за пет минути.

2. Pose на главата:

14 най-добри йога пози за блестяща кожа и лице | Стилове в живота

За да направите столчето да пазите роклята йога на пода и да седнете на коленичен пост. След това докоснете ръцете си на главата си с лакти на земята и дланите се захванат. Вземете няколко вдишвания и вдигнете тялото си на позиция като планина. След това повдигнете бавно единия крак и естествено повдигнете и другия. Направете това само с помощта на специалисти.

3. Corpse Pose:

йога Poses For Glowing Skin-Shavasana

За да направите Corpse Pose или Shavasana, можете да легнете на пода с очите си затворени. Премахнете всички негативни мисли и релаксирайте трайно. Сега се изправете направо с краката си настрани и вземете десет бързи вдишвания с лицето, покрито с ръцете си. Разтрийте кожата на очите, лицето и челото си и отново вдишайте десет. След това разтривайте лицето си с пръсти и отново дишайте правилно.

4. Сурия Намаскар:

14 най-добри йога пози за блестяща кожа и лице | Стилове в живота

Surya Namaskar има около 12 различни поза и е страхотно упражнение за релаксация. Той премахва всички стресове и токсини от тялото ви и осигурява естествено блясък на кожата ви в крайна сметка. За жените те също са много полезни.

5. Поставка за рамо:

14 най-добри йога пози за блестяща кожа и лице | Стилове в живота

Sarvangasana

Ето още една страхотна йога за блестяща кожа. Раменната стойка е позната също като сарвагасана. Тя включва цялото тяло, затова получава това име. Позата не е много лесно и изисква цялото ви тяло да застане. Направете това по съвет от експерт.

Тази поза изглежда почти като поставката на стойката, но всъщност е стойка на рамото и е наистина ефективна за получаване на здрава, млада и блестяща кожа и лице. За да изпълните тази позиция, ще трябва да държите гърба си прав, като носите краката си нагоре и главата си в обратна посока и ще има силен натиск върху раменете. Хората, които поддържат правилна диета и нямат проблем с корема, ще изпълнят това асана лесно.

За да изпълнявате тази усъвършенствана и традиционна йога поза, първо трябва да легнете на себе си и да поддържате тялото прави. След това бавно донесете частта от тялото, започвайки от кръста до краката нагоре. Поддържайте гърба и долната част на тялото с помощта на дланите и лактите. Това е отлична йога поза и има много ползи, различни от кожата, ако можете да държите тялото на рамото позиция за известно време. Това вероятно е една от най-често направената йога за блестящо лице.

6. Повдигнати седалки:

йога Poses For Glowing Skin-Twisted Seated Pose

За да направите усуканата седяща поза, седнете на матката с кръстосани крака, с ръце, простиращи се отстрани. Дишайте дълбоко, преместете лявата си ръка на дясното бедро и завъртете торса. Издишайте докато въртите тялото си. Задръжте за трийсет секунди и направете същото от лявата страна.

Виж повече: Йога за добра коса

7. Dhanurasana:

14 най-добри йога пози за блестяща кожа и лице | Стилове в живота

За да направите лък поза, легнете на корема с ръцете си до вас. Дланта ви трябва да е обърната нагоре. Наведете коленете си и приведете петите си до бедрата си. Сега можете да вземете ръцете си и да държите глезените си. Опитайте да ги дърпате така, че да се издига цялото ти тяло. Сега тялото ви ще изглежда като лък. Въпреки това, дишайте много нормално сега.

8. Плуг Pose:

14 най-добри йога пози за блестяща кожа и лице | Стилове в живота

Легнете на подложката йога с ръцете си отстрани. Сега повдигнете краката по такъв начин, че между горното и долното тяло да се образува правилен ъгъл. Сега бавно вдигнете бедрата си от пода и балансирайте себе си с ръцете си. Продължете да ги повдигате по такъв начин, докато краката ви стигнат до долната част на главата. Сега тя ще изглежда като арка. Дишайте нормално и след това задръжте тази поза за петнадесет секунди и се върнете в нормална позиция.

9. Детско Pose:

14 най-добри йога пози за блестяща кожа и лице | Стилове в живота

За да направите детето да позира, просто седнете в коленичен позитинг. Но вашите седалища към петите, когато започнете да разтягате тялото си надолу и напред. В това положение оставете ръцете си на пода и стомаха на бедрата си. След това починете челото на матката. Направете това асана в продължение на пет минути, за да получите здраве и блестяща кожа.

10. Marichyasana:

най-доброто Yoga Poses For Glowing Skin-Marichyasana

Значението на думата "marici" е "лъчи на светлината". Позицията на мъдреците позиция йога е доста популярна сред жените за основната си полза.

За да изпълнявате тази йога, ще трябва да седите на пода или на равна повърхност и да разтегнете краката си. Сега, огънете дясното коляно по такъв начин, че пръстите на ръцете да останат на земята, но те остават близо до таза. Сега донесете лявото коляно до гърдите си. Едно нещо, което трябва да сте сигурни, че пръстите на ръцете ще останат обърнати нагоре.

Дръжте гръбнака си прави и здрави и опъвайте и двете си ръце от двете страни. Вдишайте дълбоко и завъртете горната част на тялото си, като започнете бавно от лявата. Сега увийте ръцете и бавно наведете коляното и ги подтискайте, за да останат изправени. Дишането нормално по време на тази конкретна позиция ще ви помогне по различни начини.

Друго нещо, ще трябва да се уверите, че главата ви е обърната с лявата ви страна, а раменете ви са обърнати. Поддържайте тази позиция от известно време, за да получите подходящи ползи от тази йога за кожата. Извършването на тази поза всеки ден сутринта със сигурност ще ви осигури блестяща кожа.

Вижте още: Йога Упражнения за увеличаване на височината

11. Кобра Посо:

кобра pose

Това е една от най-добрите йога поза за блестяща кожа. Тази поза отваря гръдния кош и намалява натиска и напрежението върху умората. Тази стойка ще осигури на вашите органи подходящи количества кислород и ще увеличи живота ви. За да направите това асана, ще трябва да легнете на стомаха си на първо място, след това с помощта на ръцете бавно се протягат донесе горната част на тялото нагоре, като принуди главата към тавана. Дланите трябва да са насочени към земята. Това е една от най-добрите йога пози за блясък на кожата.

12. Камел Йога Посо:

Най- Camel Pose

За да направите камила йога поза, ще трябва първо да коленичите и да наведете гърба по такъв начин, че дланите ви да докоснат краката. Това е популярна йога поза за светещо лице.

13. Триъгълната йога Pose:

триъгълник yoga pose

Триъгълната йога поза е една от най-добрите йога пози, която осигурява подкрепа на ума и тялото. Тя носи мир в ума и отпуска тялото. Това е популярно известно като една от най-успешните йога поза за блестяща кожа. Много тежко дишане трябва да бъде придружено от тази йога, за да се възползва максимално от тази техника.

14. Вятърът за облекчаване на йога:

вятър relieving yoga pose

Поздравете една от най-ефективните йога за блясък на кожата и справедливо лице. Вятърът, облекчаващ йога, разпъва мускулите правилно и често се използва, за да се измъкне от всякакъв вид нараняване. Тази поза е известна с най-популярната си полза, която е светлината на кожата.

Надявам се, че тези йоги поза за блестяща кожа ще ви помогнат всички! Оставете вашите предложения и обратна връзка.

Виж повече: Бременност Йога Упражнения

Leave A Comment

− 2 = 2