12 Най – добър Кендъл Дженър без грим Стилове в живота

Една от най-красивите лица в американската модна индустрия е тази на Кендъл Дженър. Грим или не грим печели сърцата на милиони само по начина, по който тя носи себе си. Нейната претенция към славата е и нейното появяване в реалност шоу с Kardashians. Тя има над милион последователи по целия свят и има дълга марка, която иска да я подпише като посланик на марката. Кендал е известна с това, че е отворена с живота си със своите последователи. Тя често означава свободен живот на грим и насърчава жените по света да носят своята естествена красота. Ето девет от най-добрите снимки на Кендъл Дженър без грим:

1. Безбожното момиче:

12 Най - добър Кендъл Дженър без грим Стилове в живота

Кендъл Дженър се държи смело и безстрашно в тази картина. Тя е забелязана, разкривайки акнето й, което я накара да излъже по лицето си. От доста време е била заслепена от акне, но това ли пречи Кендъл да не покрива недостатъците си? Обичаме начина, по който тя изглежда спокойно с очилата си и когато тя четка косата си от лицето, сърцето ни просто пропусна един ритъм!

2. Пост-партиен поглед:

12 Най - добър Кендъл Дженър без грим Стилове в живота

След невероятно парти снощи, колко от нас може да се събудят, за да изглеждат толкова красиви? Кендъл Дженър изглежда, сякаш току-що излезе от заседателната зала. Тя изглежда свежа като роса капка и продължава да прегръща акне. Облечена в черна тениска, Кендъл изглежда като твоето перфектно момиче в съседство.

3. Тайната на Виктория:

12 Най - добър Кендъл Дженър без грим Стилове в живота

Кендъл се готви да бъде превърнат в сензационен ангел на Виктория. Въпреки че не е готов за рампата в тази картина, тя ви кара да кажете "Ah-Mazing". Нейната лъскава коса, безупречната кожа и тази прекрасна розова роба я карат да изглежда като кралица.

4. Има нещо за момичето с очила:

Kendall Jenner without makeup 4

Кендъл Дженър се вижда спортно, костелив поглед тук, дебели очила и всичко останало. Без да изглежда гримат срещу разпуснатата й коса и черно облекло, това изглежда красиво и небрежно.

5. Определено да остане в състояние:

Kendall Jenner without makeup 5

Танк нагоре, тренировки панталони и възел коса може да означава само едно нещо Gym време! Тази картина на Кендъл беше направена, когато спря в един универсален магазин веднага след тренировката.

Виж повече:  Хлое Кардашиан без грим

6. В радостно настроение:

Kendall Jenner without makeup 6

Бялата върха на реколтата, слънчевите очила и портокаловият сок могат да означават само едно нещо Летен! Sporting този небрежен и прост външен вид с почти никакъв грим, Кендъл Дженър изглежда като хладен и готов за слънцето, както винаги, все още успява да изглежда зашеметяващ и свободен.

7. Поддържане на очакванията:

Kendall Jenner without makeup 7

Първо жена, а след това супер модел - Това почти обобщава Кендъл Дженър. В тази картина тя решава да позволи на нейните последователи да я видят на глупавата и забавна страна. Дори и без грим, тя изглежда толкова сладка като бутон.

Виж повече:  Дженифър не грим

8. Заснемане на снимки по време на шофиране:

Kendall Jenner without makeup 8

Какво е карането на кола, без да вземете първо себе си? В тази картина, Кендъл реши да отиде на всички естествени - Без грим изобщо. Дори маскара. Това, което тя прави, обаче, е нейната уверена, сладка усмивка, която накара всичките й фенове да искат повече.

9. Рок и рол:

Kendall Jenner without makeup 9

Кендъл и сестра й Кайли се завръщат от концерт. Облечена в бял връх и без грим, Кендъл изглежда спокойна и охладена - перфектният външен вид за концерт на живо и релаксираща вечер със сестра си.

10. Кендъл:

Kendall Jenner without makeup 1

Кендъл Дженър, естественият блясък и благодат, завинаги обръщат глави. Тя изглежда привлича хората просто като е себе си. Спортно розово-бяло яке и минимален грим, Кендъл се вижда, оставяйки нощен клуб в тази картина.

11. Две лица:

Kendall Jenner without makeup 2

С Кендъл Дженър това, което виждате, е това, което получавате. Тези снимки тук не са много различни един от друг. На лявата е снимката, в която няма грим, а вдясно има снимка на Кендъл с минимален грим. Така или иначе, тя изглежда красива и стои като силно напомняне, че нямате нужда от грим, за да изглеждате красиво.

12. Тя винаги е рампа-готов:

Kendall Jenner without makeup 3

Кендъл Дженър, докато се разхождаше, не беше забелязан от камерата. Когато в крайна сметка забеляза камерата, тя успя да придаде учудване на обектива. Но дори и с това, Кендъл изглежда толкова красива, колкото винаги, с ежедневния си, ежедневен аромат на грим.

Американската модна индустрия често се възприема като процъфтяваща в козметичната индустрия. Тя почти изглежда като без грим е табу, особено ако сте супер модел. За Кендъл обаче това очевидно няма значение. Грим или не грим, тя се е доказала отново и отново, че истинската красота е вътре и в очите на наблюдателя. Тя е един модел, който е доста смел в начина, по който тя разкрива недостатъците си на целия свят. Поддържаме движението #NoMakeup на Кендъл Дженър.

Виж повече: Ким Кардашиан без грим

Изображения Източник: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

3 + 4 =