11 Най-добри кремове за затягане на кърмата в Индия с ефективни резултати

Търсите кремове за затягане на гърдите или кремове за гърди? Ако да, тогава тази статия е за вас. Най-често след бременността, гърдата се появява или увисва и може да бъде трудно в дългосрочен план. Трудно е да носите някои от любимите си дрехи или по-лошо, може би болка. Но не се притеснявай! Ние сме съставили някои от най-добрите кремове за затягане на гърдите, които са безопасни за употреба и са ефективни.

гърди Tightening Creams

Най-популярни кремове за затягане на гърдите / стягане:

Така че, разгледайте 10 кремове за затягане на гърдите (Firming), които са налични в цяла Индия и са ефективни с редовна употреба и са полезни за жените!

1. INLIFE Крем за крем за гърди:

Това е аюрведова патентована смес от натурални билки. Това е най-доброто крем за затягане на гърдите в Индия с огромни ползи. Помага да се повдигне гърдите, за да се подмлади структурата на кожата. Тези нормални съставки спомагат за укрепването на мрежата на връзките около гърдите ви, за да поддържате по-пълни и по-здрави гърди. Освен това подобрява мекотата на кожата на гърдата, оставяйки кожата мека и еластична. Това крем за затягане на гърдите е безопасно плюс е успешна билкова терапия за увиснали гърди.

В ЖИВОТА Breast Firming Cream

Поставен на 400 лв / -, този крем за стягане на гърдата е евтин и има какво да предложи. Особено известни с добавената полза като увеличаване на колагеновия растеж, намаляване на стрии, вредни ефекти са трудни за намиране за тази. Така че, ние сме достатъчно убедени, че ще харесате този точно като другите в списъка. Опитайте това, тъй като срокът на годност трябва да умре.

2. Крем за затягане на гърдите VLCC:

VLCC Breast Tightening Cream

Кремът за затягане на гърдите на VLCC или крем за гърди за укрепване на гърдата съдържа уникална комбинация от билки, които са известни със способността си да балансират женските хормони и да стимулират по-твърд и повдигнат контур. Резултатите започват да се показват в рамките на 3 седмици, с редовна употреба, но могат да отнемат до 6 седмици, когато не се използват редовно.

3. Pueraria Mirifica Крем за затягане на гърдите:

Това включва вечерна иглика, зелена папая, Puerariamirifica, женшен. Можете лесно да използвате това за дълго време. Pueraria mirifica, известна още като KwaoKrua, е билка от корен в Тайланд. Коренът се казва, че има много ползи за здравето, свързани с енергията, успоредно на биншия женшен. Той може да подкрепи гърдата, адипоцита плюс хистиоцитната пролиферация.

Pueraria Mirifica Breast Tightening Cream

Първо в списъка ни това е едно от най-добрите кремове за затягане на гърдите в Индия, които ще намерите. Въпреки че цената е поставена в горния край на бара, не би трябвало да повлиявате на повишаването на дела си, ако знаете откъде ще стигнете чрез сделката. Цената на този лосион е огромна 2000 INR, но е най-добрият стимулиращ гърдите крем.

4. Био красота Лондон - с маслиново масло:

Това е ограничена формулировка за създаване на гърди, по-строги, по-твърди и допълнително извити, за да ви изградят изключително привлекателна. Това е изключително ексклузивна формула, която съдържа смес от билки и други доказани съставки, признати за способността им да подкрепят по-пълния и по-твърд растеж.

гърди tightening creams2

Цената на само рупии 399, това е добра сделка, за да се свържете с вас, тъй като може да не го имате по-добре, отколкото това, което е изработено за вас. Докато нежеланите реакции може да включват алергия към билките, които виждате тук, обикновено е доста безобидна и полезна, за да дадете на гърдите си твърд поглед дотам, когато се окажете пазаруващи само за бикини онлайн.

5. Крем за затягане на гърдите в чесън:

Тя е готова от натурална билка, за да разшири масата на гърдата, като придава добавка за подхранване на кожата, намаляване на бръчките, овлажняване, ефективност за подобряване на гърдите, също така подхранваща кожата. Съдържа екстракт от соя, пропилей гликол, билков екстракт, метил парабен, D-пантенол, алоева, витамин Е, минерална вода, пропил парабен и никотинамид.

Чесън Breast Tightening Cream

Можете да намерите това във всички местни магазини и цената очевидно варира съответно. Така че, не е нужно да седнете и да мислите за правото крем за затягане на крем, това е точното за вас. Джинджър кремове са доста популярни. Но ако имате нищо против да харчите всички тези пари на козметичен крем, можете да направите естествен домашен един вместо това.

Виж повече:  Крем за подобряване на гърдите

6. Крем за затягане на гърдата FEG:

Тя заема вид растителни екстракти, които активират клетките на гърдата. Този крем за затягане на гърдата може да потвърди клетките на гърдата, адипоцитите и пролиферацията на хистоцити. FEG може да променя ясно и блокира състоянието на клетките на гърдата; да получите по-добро очарователно умение на гръдните тъкани. Тя може да осигури неограничени активни хранителни съставки за гърдата. Съставът включва женшен, вечерна иглика, Puerariamirifica Angelica, мирна, зелена папая. Той дава гладкост и нежност на гърдата.

FEG Breast Tightening Cream

Около 600 долара е цената на тази естествена съставка, обогатена с крем за затягане на гърдите. Всеки бит от този крем излъчва перфектност само по себе си и можете да очаквате да видите фини резултати без странични ефекти. Съставът е много елементарен и всичко това работи върху тялото ви със своя набор от предимства, което води до желания краен резултат, когато цялата история се срине.

7. Ела крем за затягане на гърдите:

Създават се аюрведически формули за гърди, които допълват загубените хранителни вещества, витамини и минерали, като по този начин добавят към структурата на кожуха на кожата, за да засилят контрола на бюста. Този крем предлага гърдите си красива форма, както и по-младото разцепване, без козметична хирургия. Получавате твърди и по-млади гърди в няколко седмици от практиката!

тя Breast Tightening Cream

Ела е един от най-добрите крем за затягане на гърдите в Индия и е индийска марка, която цени само 229 INR. Макар че това може да ви се стори като добра сделка, тя работи също толкова чудесно. Представете си ползите от крема за хирургията, където евентуално бихте могли да изразходвате 10 пъти повече. Звучи фантазия нали? Очакваме да се втурнеш в медицинския магазин и скоро да го хванеш.

8. Lass Naturals Blossom Крем за гърди за кърмене:

Това е 100% билков крем за укрепване и подобряване на крема за момичета и жени. Blossom Firming Cream обгръща много специално съчетание от билки, което предлага огромна полза от естествената твърдост, тонове плюс подобрява тъканта на гърдите. Той контролира женските хормони, както и намалява кръвния поток. Blossom Breast Firming Cream е особено подходящ за загуба на твърдост в противен случай след отслабване или в противен случай бременност.

цвят Breast Firming Cream

С поносима цена от само 450 индийски рупии, можете лесно да го направите като ваш избор, за да бъдете правилният вид крем за вас. Макар че не струва състояние, той успява да ви впечатли с приятната миризма и перфектно лъскавата опаковка. Тъй като вече споменахме ползите от крема, би било безопасно да се каже сега, че ще обичате какво кремът може да предложи. Всеки от тях. Е, също така сме убедени, че вероятно ще отидете за обратно изкупуване. Да, това крем за затягане на гърдите всъщност е добро, особено за бременни жени.

9. Крем за гърди на Панама:

Това е усъвършенстван, интензивен крем за гърди, специално формулиран за чувствителна кожа на гърдата. Фирмите плюс притискат подвижната кожа, намаляват провисването, плюс асансьорите и предлагат определение плюс пълнота. Този крем за кърма помага за укрепване на гърдите на всички възрасти.

Панама's Breast Firming Cream

Цената му е 700 INR и ще бъде достатъчна, за да прибере у дома крем за затягане на гърдите и да види резултатите в нито един момент. Звучи интригуващо нали? Е, няма нужда да казвам, че е така. Кремът е популярен в Югоизточна Азия и може да бъде лесен избор в рамките на бюджет без странични ефекти.

Виж повече: Крем за намаляване на гърдите в Индия

10. Подобрения на гърдите:

гърди tightening creams9

Дивата клечка е ключов елемент в усъвършенстването на гърдите. Признат като фитоестроген, той може да създаде по-пълни гърди, като вдъхнови млечната жлеза. Самотен буркан на гърдата подобрява разходите на $ 49 и последните 4 до 6 седмици. Това е сравнително без риск в сравнение с персистиращите импланти, тъй като няма клинични данни, които да се получат, като се има предвид, че Breast Enhance трябва да продължи внимателно.

11. Крем за стягане на гърдата Nivea:

гърди Tightening Creams - Nivea.10

Това е едно от най-добрите и добре познати маркови кремове за затягане на гърдите с отлични характеристики. Повечето от жените използват този крем за гърди, който редовно се предлага и от лекарите. Той е лесно достъпен и в индийските онлайн магазини и пазари.

Крем за затягане на гърдите Странични ефекти:

Макар че може да има на разположение на пазара не повече от продукти на кремове за затягане на гърдите, някои от тях имат свои собствени нежелани реакции и са алергични към потребителите.

1. Грешни кремове за подобряване на гърдите са изобилни на пазара. Те могат да причинят чернодробни и кръвни заболявания, както и рак на гърдата или на матката. Докато шансовете на последните са леки, шансовете не могат да бъдат изключени напълно.

2. Прогестеронът е един от основните хормони в тези естествени добавки за разширяване на гърдата и те са известни, че причиняват повече проблеми, отколкото добри.

3. Повторното използване на прогестерон в тялото ви може да доведе до натрупване и ще допринесе за прекъсване на производството и екстремирането на надбъбречните хормони като кортизол, DHEA и тестостерон.

Виж повече: Съвети за затягане на гърдите

Поради това в най-добрия случай се консултирайте с лекар, преди да изберете някоя от тях. По-безопасно е да не правите сам избор, за да избегнете всякакво увреждане на тялото, особено на деликатните части. Усилвачите на гърдите, както видяхте, струват малко по-високо и имат странични ефекти, но все още са по-добри от хирургическия начин, който може да забележи толкова много проблеми в потока. Останалите в списъка са добре да отида с все пак. Така че вземи си днес. Изпробвайте крем за затягане на гърдите от списъка с по-горе кремове за гърди и направете да се чувствате по-комфортно.

Leave A Comment

− 4 = 5