11 Красива дизайнерска серия Kareha Saree със снимки | Стилове в живота

Работното сандъче на Канта извлича името си от думата "Kantha", което означава бод. Канта е техника за бродиране, която включва въртене на бод през сара. Обикновено се среща в южноазиатските страни. Одиша и Западен Бенгал са две държави, популярни със своите красиви работни чанти на Канта. Kantha Work Sarees Калкута са. трябва да купуват предмети. Традиционно kantha wok се използва за правене на юргани, като поставя пластове от плат и ги свързва заедно, използвайки техниката на бод. Освен обикновен бод, работата на Kantha също има красиви мотиви от цветя, животни, птици и дори геометрични форми. Благодарение на бод, сарето има тенденция към леко набръчкане. Вижте тази статия, за да видите някои от най-добрите дизайни на дизайнерски сареи на Kantha.

Дизайнер Кънта Сареес с снимки:

Прегледайте нашите топ 11 снимки на kantha sarees с картини тук.

1. Nakshi Kantha Стич Saree:

11 Красива дизайнерска серия Kareha Saree със снимки | Стилове в живота

Тази зашеметяваща кафява и бяла рокля изглежда много кралска. Сложните геометрични модели се правят с помощта на работата на Nakshi Kantha. Това заклинание, което обвързва saree, със сигурност ще ви накара да изглеждате като шоу за затваряне, където и да отидете. Тази красива ръчно изработена копринена сака на Nakshi не се нуждае от допълнителни аксесоари, тъй като е силно украсена с бродерия.

2. Обратно Каре Шейх Saree:

11 Красива дизайнерска серия Kareha Saree със снимки | Стилове в живота

Тази прекрасна обратна риза на канта Сарей ви кара да вземете някои очи. Тази черна тесарска сара с дизайн на манго е старателно бродирана, използвайки техниката на обратен шев. Тази тежка сара определено си заслужава инвестицията и е задължителна в гардероба на всяка жена.

3. Копринена сарей от Коприна Тусар, ръчно рисувана с Канха Работа:

Kantha Sarees-Ivory tussar silk saree, handpainted with kantha work 1

Ексклузивен, дизайнер, тусар, копринен сарей, това се чувства като въздух на тялото ви, когато го залепите. Тази лъскава, ръчно боядисана сарее с цвят на слонова кост е покрита с цветен флорален дизайн, ръчно зашитата квантова бродерия подобрява още повече красотата на тази сара. Елегантен и стилен за съвременната съвременна жена. Това е една от най-добрите ръчно отпечатани kantha sarees.

4. Черна коприна в Kantha Stitch Saree:

Kantha Sarees-Black Silk In Kantha Stitch Sari 2

Перфектен за специална вечерна функция, този красив черен копринен сарей е силно бродиран в сложен цветен квантов бод. Бродерията е в земни нюанси на зелено, кафяво и бяло и говори за класа и величието. Този елегантен черен сарий със сигурност ще ви направи шоу запушалка.

5. Теракота коприна Saree в Kantha работа:

Kantha Sarees-Terracotta Silk Sari In Kantha Work 3

Блестящ и бляскав, теракотният цвят на тази красива копринена саре е топли и луксозни. Красива златна, бяла и зелена kantha бод в цветен дизайн на границата и pallu прави saree победител. Направете го с контрастна блуза и ще бъдете готови да разкарате света.

6. Шаран с цветна коприна Saree с картина Kantha Stitch:

Kantha Sarees-Ivory Coloured Silk Saree With Picture Kantha Stitch 4

Този изискан дизайнер Kantha saree със сигурност ще ви открадне сърцето. Тази белезникава копринена саре е и с художествена бродерия, която изобразява красотата на селския живот. Природата на количка с бикове, палмови дървета и млада селска двойка се купува на живот с умело работа с конец. Тази сара е най-добре съчетана с обикновена блуза.

Виж повече: Gota Sarees

7. Магента Saree с многоцветна Kantha Work Saree:

Kantha Sarees-Magenta Sari With Multicolour Kantha Work Sari 5

Разцелете и заслепете в тази цветна сараева коприна. Паллът е бродиран в невероятен, многоцветен бод на канта. Дизайнът създава перфектна симетрия. Всички цветове, използвани в паллу и границата наистина поп, правейки сара блестящи красиво. нека вашата личност да блести в този жив брой

8. Птици и цветя Magenta Kantha Saree:

Птици And Flowers Magenta Kantha Saree

Приключете призива на природата и се покрийте с флората и фауната. Тази красива копринена сарее е произведение на изкуството във вихъра на магента. Противоположно на това е тежката паллу в кремав цвят с богато украсена бродерия от птици и цветя наки канта в доста розово и зелено.

Виж повече: Леерия Сарее Дизайн

9. Черно и бяло Кетха Стич коприна Сарее:

Kantha Sarees-Black And White Kantha Stitch Silk Sari 7

Изпъкнете от тълпата в тази удивителна черно-бяла копринена саре. Черната материя е сложно бродирана в традиционен бял бенгалски канташки бод, напомнящ на декоративното изкуство, използвано по време на изкуството на пуджа и мехенди. Моделът насочва вниманието директно към потребителя. Изглеждате стилно и зашеметяващо в това уникално, великолепно парче.

10. Синя копринена сарея с бяла канта Работа:

Kantha Sarees-Blue Silk Saree With White Kantha Work 8

Лъжете като звезда в тази ослепителна розова синкатна копринена сара. Половината от сарите, включително дебелата граница, са в сложен бял канташ, докато палето е декорирано в комбинация от бягащ, цветен дизайн и шарени шарки. Белият срещу синьото е поразителен и красив.

Виж повече: Паяни Сареш Цветове

11. Черно бяло и жълто Канта Стич:

черно White And Yellow Kantha Stitch

Златното жълто на тази копринена канта сарее контрастира добре с черно-белия цвят на паллу. Носете го през деня или вечерта. Сложната черна канта работи в деликатен, флорален дизайн на бялата коприна е остър контраст с обикновения жълт и е гравитацията на вниманието. Цветовата комбинация на сезона, бъдете стилист в това модно парче.

Kantha Work е една от древните форми на бродерия. То е прегърнато от жени от много поколения. Работните дизайни на Kantha са известни със своя труден и досаден процес на шиене на цялата тъкан. Технологията със сигурност е намалила човешките усилия. Машинната работа на kantha включва множествен производствен модел. Въпреки че те са масово произведени, те никога не могат да заменят красотата на умело направена ръчно изработена саре. Работното облекло на Kantha е изключително популярно сред туристите, които не забравяйте да вземете у дома си като сувенир.

Leave A Comment

− 1 = 9