10 Водещи изпълнители на Mehndi в Ахмедабад | Стилове в живота

Mehndi е форма на изкуството, която прославя външния вид на една жена от колекциите. Mehndi или henna се прилага от десетилетия насам и се прилага специално за всички фестивали, сватба или щастлив повод за отразяване на щастието.

Mehandi се смята за свещено и чисто и е много популярно в Северна Индия, Раджастан и т.н., поради прилежащата площ и влияние на това, Ахмедабад се вдъхновява и много велики и прекрасни мехеди художници от тук. Те прилагат приказни и удивителни mehndi за всеки случай и добавят повече цвят към ръцете на жените.

Популярни художници Mehndi в Ахмедабад с цени:

Да разгледаме 10-те най-големи дизайнери на Mehndi в Ахмедабад.

1. Zakiya Professional Bridal Mehndi Художник:

мехнди artists in ahmedabad

Zakiya и екипът ще прилагат отлични дизайни mehendi за всякакъв повод като сватба или всякаква функция. Той е отличен като най-добър "Професионален художник Mehndi" от Ахмедабад Мирър, Times of India за невероятния си дизайн. Неговата такса започва от Rs 3, 500 / -относно за различен тип механджи дизайн.

Уеб сайт: @ZakiyaMenhdiArt го следва по лицето книга

Данни за контакт: +(91) -8,866,056,584

Адрес: Моти Makeriwad колония, Relief Road Ахмедабад-380001

2. Chetan Panchal Mehndi Изпълнители в Ахмедабад:

Четан Panchal Artist in Ahmedabad

Четан Панчал има опит в брилянния фигуративен дизайн и неговите дизайни са просто страхотни. Той използва висококачествен троен филтър mehendi прах и масло и неговата опаковка започва от Rs 6000 / - нататък. Той е готов да пътува до други части на Гуджарат, Махаращра и дори Раджастан за прилагането на механджи.

Уеб сайт: @ChetanPanchalMehndiArtist го следва в лицето книга

Данни за контакт: +(91) -9825269374

3. Famima Mehndi Изпълнител в Ахмедабад:

Famina Mehndi Artist in Ahmedabad

Famina и нейният екип ще направят красив и сложен дизайн Mehendi за всякакви функции като сватба, затопляне на къщата и т.н. Те са опит в проекти като булчински фигури mehandi, арабски, цвят и zardosi mehendi и много други. Те приемат пари в брой за услугите си и започва от R 2,500 и повече.

Имейл ID: [Имейл защитен]

Данни за контакт: +(91) -9737300668, 9924754379

Адрес: Шахпур, Ахмедабад.

4. Създаването на Каришас в Ахмедабад:

Karishmas Creation in Ahmedabad

Karishma е добре професионален художник в Ahmedabad, тя и нейният екип са специализирани в фигуративни mehandi, индо запад Mehendi, традиционни дизайни mehendi, татуировки дизайни, както и в булчински mehandi. Те зареждат на ръка Rs 250 и техният обхват на зреене за всеки случай е Rs 8000 / - нататък.

Уеб сайт: www.karishmascreations.in/

Данни за контакт: +(91) -9,375,183,651

Адрес: Maruti 4 Flats, общество Pratapkunj, Vasna Ahmedabad-380001

5. Dharshan Mehndi Художник:

Dharshan Mehndi Artist

Dharshan в един от най-добрите и страхотни мехеди художник, който има неограничени идеи и той ще прилага mehandi по много различен и атрактивен начин. Той прилага всички форми на mehandi дизайни и притежава опит, особено в булчински mehndi дизайни и той също е голям художник ранголи.

Уеб сайт: www.darshanart.com/

Данни за контакт: +(91) -9,998,726,113

6. Veer и Vinod Mehndi Художник:

промяна на курса and Vinod Mehndi Artist

Както Veer, така и Винод са обучени и са професионалисти, които работят в механджи с ваза опит в проектирането на mehendi. Те разполагат с много други услуги, включващи салони за красота, салони за красота Дами, Зардоши Механди, художници на булчински меденди, красота Спас за жени, аюрведически салони за красота.

Уеб сайт: www.mehandi.com

Данни за контакт: +(91) -8,980,065,047

Адрес: Партер, Iscon Circle, Sarkhej Gandinagar Highway Ahmedabad-380055

7. Булчински художник в Ахмедабад:

уестърн Mehndi Classes

Художникът е известен с прилагането на красиви мехнди за булчински, както и за всеки друг повод. Те са добре познати в западните и в традиционните дизайни на мехнди. Те прилагат красиви мотиви върху ръцете и краката и приемат само пари в брой за услугите си. Другите подробности са, както следва:

Данни за контакт: +(91) -9,510,128,788

Адрес: Магазин № 5, Партер, Принц Прабхат Пазаруване, Джамалпур Ахмедабад-380001

8. Soniya - Най-добър дизайнер на Mehndi в Ахмедабад:

Soniya Mehndi Artist in Ahmedabad

Соня е добре професионална мехндия и дизайнер на татуировки, която притежава 18-годишен опит в дизайна на мехедии и татуировки. Тя предпочита да прилага различен тип колоритен булчински дизайн mehndi, тя също прави булчински грим. Нейният пакет започва от R 3,500 нататък.

Уеб сайт: www.flickr.com/

9. Bindu Shah Creative Mehndi в Ахмедабад:

Бинду Shah Creative Mehndi in Ahmedabad

Bindu Shah mehandi art е много уникален от останалите, тя се стреми да поддържа живите стари традиционни дизайни. Тя дори тренира много мехеди артисти и прилага всякакъв вид дизайн mehndi като булчински, традиционни, сенчести, jardoshi и т.н. Тя има широко доволен клиент и пътува в други страни, за да присъства на своите клиенти.

Уеб сайт: www.bindushah.com

Данни за контакт: +(91) -9,824,443,821

Адрес: 11 Б Общество "Суриа Нагар", "Амаймоти Ашрам", парк Еллора, Вадодра-390023.

10. Sensimonial Touch Най-добър изпълнител на Mehndi в Ахмедабад:

Sensimonial Touch Artist in Ahmedabad


Тук идва един страстен художник, който е влюбен в къна и може да приложи различна форма на механджи дизайн. Неговата област на компетентност е, той прилага тематични мехнди дизайн и е спечелил наградата на международното Хена Art завършване. Той организира и регионални уъркилни уъркшопи, където учи и обучава различни изкуства на къна.

Имейл ID: [Имейл защитен]

Данни за контакт: +(91) -9,974,347,730

Заключение:

Всички горепосочени професионални художници mehndi в Ахмедабад са най-добрите на пазара с най-новите и уникални идеи, просто се изисква да им кажа какъв тип механджи дизайн жените търсят. Те ще дадат изключителни дизайни на ръцете и краката, които просто ще се хипнотизират от всички. Не чакайте за следващите поводи; вземете модерните и традиционни дизайни mehandi, направени от тези професионални художници mehndi.

Leave A Comment

+ 77 = 87