10 снимки на Нагрис Факри без грим Стилове В Лифт

Бивш американски модел и талантлива индийска актриса, Нагрис Факри не се нуждае от информация. Актрисата направи своя Боливуд дебют през 2011 година във филма "Rockstar" срещу супер талантливия Ranbir Kapoor. Още от първия си филм, Нагрис Фахри се открояваше за отличителната красота и чар. Нямаше гледане назад за актрисата и тя участва в филми като "Madras Cafe" и "Main Tera Hero". Тя също така грабна поддържаща роля в холивудския филм "Spy", издаден през 2015 г. Боливудската кариера на Нагрис Фахри изглежда много обещаваща и актрисата е подписана под някои от престижните банери на индустрията.

Красиви снимки на Нагрис Факри без грим:

В публикацията споделяме някои от редките снимки на Нагрис Фахри без грим, които подчертават само естествената й красота.

1. Красотата винаги е красота:

Наргис Fakhri without Makeup

Тази снимка на Нагрис Фахри без грим показва, че актрисата не се нуждае от грим през цялото време, за да изглежда красиво. Този извратен външен вид на нея, забелязан на обществено място, я показва като момиче в съседство, много по-различна от нея на екрана.

2. Cool Chic:

Наргис fakri without makeup2

Наргис Факри не е една от онези боливудски актриси, които са обсебени от грима. Актьорът е достатъчно смел, за да споделя с феновете си снимки на нечия грим. Тази снимка на Nargis Fakhri без грим потвърждава, че тя е красива навън.

3. Bollywood Bombshell:

Наргис fakri without makeup3

Наргис Факри може да остане чувствен и доста дори без комплекта грим. Актрисата, която никога не се е оглеждала след първия си филм на Bollywood в филма "Ростстар", наречена Imtiaz Ali, се вижда тук, носена със синя риза и деним, без никакъв грим. И все пак те кара да се надяваш.

4. Не-грим Selfie:

Наргис fakri without makeup4

Наргис Фахри е нарушил стереотипната конвенция на индийските героини, за да изглежда добре през цялото време. Актрисата стана смела, като сподели снимка точно преди да си легне. Да, тя изглежда уморена, а под очите й има тъмни кръгове, но не в края на един уморителен ден. Голямо аплодисменти за вярата си "Любов ме за това, което съм".

5. Сутрешните блус:

Наргис fakri without makeup5

Тази снимка на Нагрис Факри, без да се гримира, показва, че актрисата отпива ранното си сутрешно кафе точно преди снимките. Невинността е лицето й и искрата в онези прекрасни очи е всичко, от което се нуждае да се открои сред останалите боливудски диви. Тази дива определено не изисква никакъв грим да изглежда красиво.

Виж повече: Пери без грим

6. Зашеметяващия:

Наргис fakri without makeup6

Тази картина на Нагрис Факри без грим ще ви накара да преосмислите, че гримът е наистина необходим, за да изглежда жена красива. Тя изглежда красива в тази оранжева рокля и се вижда, носейки само блестящи оттенъци на устните й.

7. Момичето от следващата врата:

Наргис fakri without makeup7

В този наргис Факри, без да прави картина, актрисата се вижда непосредствено до приятеля си на някакво обществено място. Лицето й изглежда толкова сладко, колкото и да било, дори без следа от грим. Косата е перфектно плетена и ние определено обичаме този частен момиче с близнак чар.

Виж повече: Келли Кларксън

8. С нейния герой:

Наргис fakri without makeup8

Това не е друга картина на грим на Нагрис Фахри, където актрисата се вижда, че се е самоучила с нейния съосновач Варун Дхауан. Знаменитостите са дошли за популяризирането на тяхната картина "Main Tera Hero" и те напълно привличат феновете със своя чар и загадъчна личност. Това, което обичаме най-много в тази картина, е нейното толкова перфектно украшение.

9. Мечтателят:

10 снимки на Нагрис Факри без грим Стилове В Лифт

Това изображение на Нагрис Факри, без да изглежда, показва, че актрисата слуша музика, докато пътува в колата си. Това е отличен пример за красота в най-добрия случай.

Виж повече: Лейтън Мейстър Гримове

10. Кашмирският поглед:

Наргис fakri without makeup10

В тази картина се вижда, че Наргис Факри е облечен в традиционните кашмирски рокли и бижута. Актрисата изглежда необичайно красива и без да носи грим. Тя бие студената чаша горещо кафе!

Наргис Факри винаги е твърдяла, че не се грижи непрекъснато да изглежда красиво, а тайните й за красота са комбинация от дисциплиниран режим и фитнес.

Изображения Източник: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10.

Leave A Comment

− 2 = 1