10 невидими снимки на Стилове в живота

Южно индийското кино е създало някои бляскави актриси, които имат смесица от красота и талант. Те са проклели среброто на екрана с някои зрелищни изпълнения и продължават да го направят в днешния ден и възраст. Наантанхара, известна индийска актриса от юг, е перфектният пример за красота с мозък и естествен талант за актьорско майсторство. Нейното истинско име е Диана Мариам Куриян и родена на 18 ноември 1984 г., сегашната възраст е 32 години и нейната височина е 1,57 метра.

Започва дебютния си дебют във филма Malayalam Manassinakkare и оттогава продължава да действа в много филми в Тамил и Телугу. В типичния южен индийски вид на Нейантара се крие нейното очарование, но този чар и красота не са просто фундамент и грим.

Очарователна Найанхара без грим Снимки:

Записани по-долу са редки и лични снимки на Найантара в обикновен вид без грим.

1. Наантанхара без грим:

Nayanthara Without Makeup

Интересна картина на Нейантара без грим. Дори и с ясен поглед и сериозно поведение тя не изглежда ужасно, както е случаят с много звезди, които изберат да отидат без очна линия и червило.

2. В Life Reel:

10 невидими снимки на Стилове в живота

Найанхара съкращава красивата картина без грим дори в живота на барабаните. Записан тук в филм в Телугу с мокър коса и мечтателно лице, тя изглежда добре облечена само в нощницата.

Прочетете още: Приямани снимки без грим

3. Възхитителен Найанхара:

10 невидими снимки на Стилове в живота

Може би една от най-сладко изглеждащите картини на Найдхарта, които бяха заснети от екрана, за да се включат в интернет. Официалната блуза с цвят на велур допълва нейния тен, а обиколките с обръч придават блясък на лицето й, който е оголен от всякакъв вид грим.

4. Svelte Looking Nayanthara:

10 невидими снимки на Стилове в живота

Найанхара е една от онези южноазиатски актриси, които могат да ви заловят с чара и грацията си, независимо дали са на екрана или извън него. Част от нейната красота се крие в нейната лъскава коса, която е закрепена отпред и е оставена свободно отзад, заедно с грим, свободен в тази картина. Кафявата блуза с тениска поднася фигурата си, а големите тонове я придават на този глем, без да придружава грима. С аксесоар с пръстеновиден пръстен на десния си пръст и черен флаш часовник в лявата си ръка тя изглежда естествено блестяща, докато тя гледа с приятеля си Симбу по време на събитието на ръка.

Виж повече: Знаменитост без грим

5. Получаване на уют:

10 невидими снимки на Стилове в живота

Тази картина, взета обратно в дните, когато Найанхара и приятелят му Симбу бяха разцъфтяваща двойка, показва на Нейантара най-хубавото и най-доброто от себе си, недокоснато от грима. Тя има допълнителното предимство на младостта и с модерен стил на обличане, дори когато у дома тя е доста по-чаровна.

Прочетете още: Асин Тоттъкал без грим

6. В дълбока мисъл:

10 невидими снимки на Стилове в живота

Найанхара изглежда е била хваната от стража тук, привидно дълбока мисъл, заедно с лицето й. Това е много естествена картина на нея, изглеждаща като професионалистката. Неговият дъбещ поглед и блестящите устни се открояват, а косата, закрепена отпред и отляво, течаща отзад, изглежда блестящо като всякога.

7. Всички усмивки:

10 невидими снимки на Стилове в живота

Усмивката говори хиляда думи. Нищо не може да светне лицето си като усмивка и така е случаят с Найантара, който, независимо от почти никакъв грим, запалва този образ с блестящата си усмивка.

8. Winsome Nayanthara:

10 невидими снимки на Стилове в живота

Невероятният чар на Наантхара излъчва през топлината на усмивката си със или без грим. Тяхната красота е излъчвана отвътре, която не изисква камуфлажа на грима, за да я остави да блести отвън.

9. Звездата на Южна Индия:

10 невидими снимки на Стилове в живота

Някакво подредено гледане на Найанхара, седнало на събитие. Белият връх и дантелата са перфектното допълнение към нейния мрачен тен. Лицето й, лишено от почти никакъв грим, не й навреди, докато все още изглежда приятно и дори бедро с пръстените, украсяващи пръстите й.

Прочетете още: Шриа Саран без грим

10. Само за смях:

10 невидими снимки на Стилове в живота

Красотата за Нейантара е, че тя винаги може да бъде хваната в усмивка или да се смее добре между снимките или по друг начин. Тя изглежда доста сладка в обикновен флот зелен чай с косата, обвързана в две опашки. По-скоро спорт бих казал. Това е един от най-добрите снимки на Найдхарта без грим.

Leave A Comment

98 − 91 =