10 Най-нови без ръкави за мъже и жени | Стилове в живота

Има различни видове екипировки, които се използват за поддържане на стил. От които без ръкави ризи се увеличава популярност както при мъжете, така и при жените. Ризата без ръкави е тази, в която няма равномерно платно, а ръката ви е свободна. Тези ризи са много популярни, тъй като можете лесно да се похвали за секси ръце, друг поради глобалното затопляне и суровите климатични условия е много удобно да се носят без ръкави ризи. Без ръкав ризи са проектирани във всички тъкани като памук, деним, полиестер и много други и можете да изберете този според вашия стил и изглежда.

Топ 10 модерни дизайни ризи риза без ръкав:

Нека да разгледаме топ 10 дизайна на ризи без ръкави за Вас:

1. Вертикална лента без ръкав за жени:

без ръкави shirts

Това е идеално парти износване или колаж носят вертикално съблече без ръкави риза за момичета. Страхотната цветна комбинация от черно и бяло и копчетата с копчета прави всяка жена да изглежда страхотно и този тип ризи никога не излиза от модата.

2. Мъжка широка риза без ръкав:

Мъже Broad Check Sleeveless Shirt

Една много готино изглеждаща широка риза без ръкави изглежда много готина и умна за всеки човек, независимо от възрастовата му група. Този тип ризи без ръкави с копчета в предната част и джобове от двете страни могат да се носят с джинси или ежедневни панталони за прохладния вид на пич.

3. Party Wear Big Bow без ръкав за момичета:

страна Wear Big Bow Sleeveless Shirts for Girls

Грей е един от най-предпочитаните цветове за вечерта. По този начин типът на сив цвят без ръкави ризи изглежда красива и благодарна на младите момичета. В деколтето, заедно с големия лък, прикрепен в центъра, прави всеки завъртане на главата и дава "уау" поглед на потребителя.

4. Smart Shirt Denim без ръкав за мъже:

умен Denim Sleeveless Shirts for Men

Това са елегантно изглеждащи светлосини ризи за деним без ръкави за всеки мъж. Ризата е имала странични джобове и бутонът нагоре дава хладен и горещ вид. Този тип ризи може да се носи и за колажи, както и за всякакви хладни партита също.

5. Най-новото дълбоко син кръгъл ръкав без ръкав за жени:

Последен Deep Blue Round Neck Sleeveless for Women

Друг елегантен и най-новия тип без ръкави за всяка жена, тези типове кръгли гърди дълбоко син без ръкави ризи са задължителни във всяка жена гардероб, тъй като тя й дава стилен и модерен външен вид,.

Виж повече: Дизайнерски ризи за мъже

6. Cool лятна риза за мъже:

Готино Summer Shirt for Men

Тук идват хладни и умни търси без ръкави ризи за мъже, които могат да бъдат облечени през летния сезон. Тъй като без ръкав риза е проектирана в памучна тъкан, тя дава успокояващо и е доста удобно да се носи през лятото.

7. Шифон бутон надолу Ризи за момичета:

Шифон Button down Shirts for Girls

Платното шифон има приятно падане и приятно привлича вниманието на потребителя. Без ръкав поразителната жълта риза с висока яка и дълбока V врата със златни копчета в предната част подчертават външния вид на тази риза и правят момичетата да изглеждат ярки, живи и прекрасни.

Виж повече: Последни ежедневни ризи

8. Мъжки тениски без ръкав:

тяло Building Men Sleeveless Shirts

Този тип без ръкави памучни ризи са много често срещани сред мъжете, които обичате фитнес залата или са здраво чудовище. Тъй като ризата е изработена от чиста памучна тъкан, която поглъща потта много бързо, този тип ризи е удобен за употреба и без ръкави го правят ефирен.

9. Бутон до черна риза за колоездач:

бутон up Black Shirt for Biker

Тъй като черно е винаги любимо и е безкраен този тип без ръкави ризи с два предни джоба, свързани с цип, са идеални за велосипедисти или любители на спорта. Ризата е изработена с копче стил и може да се очарова с черни или сини дънки и да изглежда смайваща и гореща пред своите приятели или колеги.

Виж повече: Slim Fit ризи за мъже

10. Брандирана бяла риза без ръкави за жени:

Обвинени White Sleeveless Shirt for Women10

Тези стилни бели ризи изглежда страхотно за жена с хубава яка и без ръкави ризи изглежда много умен и определя хубава дефиниция на горната част на тялото. Тъй като белият цвят прави всяка жена да изглежда елегантна и елегантна, тя може да се възползва както от непринудено, така и от парти.

А без ръкави риза изглежда много готино и стилно на мъжете и жените. Те са на разположение в много прилики и дизайни като тънко прилягане, бутон нагоре, casuals, формалности, проверени и много други. Различните и уникални разфасовки, които се предлагат в без ръкави, правят носещия по-привлекателен и по-умен от преди.

Изображения Източник: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10.

Leave A Comment

− 3 = 1