10 най – добрите съвета за грижа за косата Стилове в живота

Билколечението е освен това естествено лечение на косата, която се отклонява от използването на всички видове козметични продукти, които, ако се използват прекомерно се оказаха смърт за косата ви в прикриване. Въпреки, че има голям брой козметични продукти, които ви дават резултатите от растежа на косата, които се нуждаете в края на деня, средствата за домашно лечение са най-добрият начин да третирате косата си на най-ниската цена с най-конкретните резултати.

билков hair care tips

С нарастването на промишлените продукти през последните години много хора започнаха да изберат тези продукти като единственото средство да се отърват от падането на косата, но факт е, че постоянното използване на козметични продукти просто ще увеличи количеството на падането на косата, защото не всички продукти са съгласни с всички, ще имате късмет, ако намерите продукт, който напълно ви подхожда и ви помага да се борите с косите си ефективно.

Ефективна билкова съставка за грижа за косата Състав:

Представените по-долу 10 най-добри съвета за подхранване на косата, при които можете да се борите с косите ефективно, за да може косата ви да расте и да сте в мир.

1. Шафранска маска за коса:

Тази маска за коса действа като балсам за косата ви. Шафранът е добре известна натурална съставка, която се използва за подпомагане на прочистването и позволява растежа на косата чрез премахване на всички форми на бактерии и пърхот, така че да имате здрав скалп и здрав косъм.

Saffron-Herbal Hair Care Tips

За да направите маска за шафран за коса, вземете няколко направления шафран и го варете в продължение на няколко минути, след това нанесете една супена лъжица мед и една супена лъжица лимонов сок на тази смес и нанесете върху косата си и оставете за няколко минути и след това измийте сместа с хладка вода.

2. Маска за коса с мед:

пчелен мед haircare

Друг голям еликсир за вашата коса за тази рецепта отнема половин чаша мед и масажира по целия си скалп чак до корените. Оставете меда да се накисва за двадесет минути и след това да го измиете с топла вода на Люк.

Виж повече: Постоянно изправяне на косата

3. Черно пипер:

черно pepper-Herbal Hair Care Tips

Черният пипер е лечител на скалпа и изцелява пърхота, за да се отървете от пърхота от скалпа, така че скалпа ви да е здрав, да вземете 10 грама черен пипер на прах и да го разбъркате с лимонов сок и четвърт чаша мляко, нанесете тази смес директно на скалпа за най-добри резултати.

4. Кокосово масло:

Кокосов орех oil-Herbal Hair Care Tips

Кокосово масло е агент, който изцелява сухата коса и оставя косата ви с блясък и сила, която преди не сте имали, за да излекувате сухата коса, вземете 4 до 5 натрошени бадеми и смесете я с кокосово масло и след това нанесете тази смес на косата си пътят към корените. Измийте с топла вода на Лука след 20 минути.

5. Бира:

Бира-Herbal Hair Care Tips

Бирата е друг голям балсам, който ви осигурява здрава коса, напръскайте с малко количество бира на косата си и след това измийте с шампоан, за да премахнете миризмата. Витамин В в бирата ще ви помогне да запазите косата си здрава.

6. Майонеза опаковка:

Майонеза-Herbal Hair Care Tips

Добавете значително количество майонеза заедно с малко лимонов сок на косата си и я задържайте на 10 минути, след което измийте. Майонезата действа като витализиращ агент за вашата коса.

7. Авокадо:

авокадо-Herbal Hair Care Tips

Авокадо е друг много добре познат традиционен продукт за лечение на косопад. Смесете авокадо и банан заедно и нанесете това вещество на косата си в продължение на тридесет минути, след което измийте с шампоан и след това нанесете балсам. Направете този процес ежедневно, за да постигнете растеж на косата за нула време.

Виж повече: Домашна маска за коса

8. Зелен чай:

зелен tea-Herbal Hair Care Tips

Изпийте няколко листа зелен чай във вода и нанесете директно върху косата си. Оставете чая върху косата си най-малко половин час преди да я измиете. Чаят влиза в скалпа и действа много бързо при окисляването на скалпа, което му позволява да диша.

9. Amla:

Amla-Herbal Hair Care Tips

Смесете Amla с лимонов сок и консумирайте това вещество или го нанесете директно върху косата си, за да получите най-добри резултати.

Виж повече: Здравни продукти в Индия

10. Алое Вера:

алое Vera-Herbal Hair Care Tips

Екстрактът от алое вера е идеален за вашата коса, тъй като ви дава силен скалп, където корените могат да имат здрава основа за растеж и плюс помага за почистването на скалпа на всички замърсявания, като ви дава здрава коса.

Изображения Източник: Shutter stock

Leave A Comment

49 − = 48