10 най-добрите дизайни на име Гривни за момичета и момчета

Гривните се дефинират като бижута, които носите около китката. Носенето на име на гривна показва вашето име и може да е името на любимия ви. Наименованията на гривните са много популярни сред младите, тъй като искат да представят своята любов пред света без да кажат нито дума. Носенето на име гривни действа като пратеник.

име bracelets

Различни видове гривни с имена:

Названието гривни може да бъде от различни видове и може да бъде проектирано в метали, както и на материали. Тук идват различни дизайни с името на гривни за вас.

1. Златна гривна с име:

злато-указателни гривни-дизайн-1

Металното злато е ценно и ако името ви е гравирано върху него, нищо не би могло да бъде по-ценно от него. Можете да настроите гривната с името си по стилен и модерен начин. Обикновено трябва да позиционирате името си в центъра на гривната, тъй като я хваща за голяма видимост. Можете да използвате размера на шрифта на името си според дизайна.

2. Наименование Гривни за двойки:

двойки-указателни гривни-дизайн-2

Идеята за съвпадение на гривни за двойки изглежда страхотна идея. Двойките се казва, че са направени за други, тогава защо не гривни да изглеждат същите. Можете да проектирате гривната според вашето удобство и вкус. Можете дори да добавите малка миниатюра като сърце или звезда до името, което я прави по-привлекателен. Наименованията на гривните са чудесно знак за връзката ви. Можете дори да проектирате тези гривни върху метали според вашите бюджети.

3. Артистично име Гривни за момичета:

художествено-указателни гривни-дизайн-3

Момичетата са винаги страстни за външния си вид, дресинга и разбира се за бижутата, които носят. Те обичат да носят модерни и стилни названия на гривни, които трябва да бъдат изключително различни от другите. Можете да проектирате вашето име с помощта на метални жици, увити по стилен начин, като по този начин ще даде уникален вид на гривната. Името трябва да бъде гравирано по такъв начин, че да покрива напълно китката ви и името ви да цъфти.

4. Сребърна гривна с име:

сребристо-метал-указателни гривни-дизайн-4

Можете дори да проектирате гривната си в сребрист метал, където можете да окачите буквите на името си около гривната. Можете да закачите буквите на различни видове верига с връзки и също така да окачите малко сърце или звезда, като по този начин давате на гривната различен вид.

5. Гривна с бисерна название:

перла-указателни гривни-дизайн-5

Перлите винаги са предпочитани, тъй като са подходящи за всякакви поводи и всякакъв вид екипировка. Pear увеличава вида гривна и дава очарователен външен вид. Между перлата можете да вмъкнете мъниста, където можете да изведете името си и също така да оформите малки цветни перли, за да изглеждате по-привлекателни и елегантни.

Виж повече: Приятели Гривни Модели

6. Гривна с антични имена с капки:

античен указателни гривни-дизайн-6

Тези гривни са уникални, когато капка завеси, където можете да стил името си, както и вашите близки също. Над името им можете да изрежете ценни цветни кристали, които дават гривна божествен вид. Тези кристали капки може да бъде birthstone на човека също.

7. Цветни стикери Гривни със стринг

колоритен-указателни гривни-дизайн-7

Сребърните гривни могат да се подготвят и у дома много лесно и дори да ги подхождате с вашето облекло. Тези гривни могат да се носят от всяка възрастова група, независимо от пола. Обикновено то се оценява от младите, тъй като е много оцветено и не силно дразни джобовете си.

Виж повече: Гривна от златна любов

8. Наименование на топката Гривни:

мънисто-указателни гривни-дизайн-8

Beaded гривни са много често, но те изглеждат прости с елегантност в него. Можете да използвате всякакви мъниста за гривната, тъй като тя лесно може да се смеси и да се съчетае според вашите изисквания. Можете дори да украсите гривната под всякаква форма като единичен слой или на няколко слоя, според желанието и стила си, за да изглеждате добре.

9. Наименование Гривна с Birthstone:

зодиакални-указателни гривни-дизайн-9

Някои хора вярват в носенето на своя birthstone. Така че това е един от хладно начините за вмъкване на birthstone е на гривна заедно с вашето име. Можете дори да проектирате някаква форма в края на името, за да се насладите на елегантен и хладен облик.

Виж повече: Гривна със сърце

10. Зашеметяващ име на метал Гривни за мъже:

зашеметяващ-метал-указателни гривни-дизайн-10

Металните гривни са доста чести при мъжете. Някои обвиват гривни като стил, а някои ги носят, за да изглеждат хладно и фънки. Гривните могат да бъдат оковани от двете страни на ръба, за да се подхождат добре на китката и дори можете да стил различни видове верига, за да отговарят на вашите личност и изглежда.

Жените предпочитат да носят гривни вместо гривни, тъй като можете да създадете свой собствен стил и също така се откроява като едно парче бижу. Сега гривните се считат за израз на стил, а не за бижу. Носенето на име на гривна е интелигентен начин да предадете вашето име на света без никаква реч, свързана с него.

Източник на изображението: M, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10.

Leave A Comment

52 + = 53