10 най-добри снимки на Меган Фокс без грим

Меган Фокс е бивш модел и американска актриса, която започва своята актьорска кариера през 2001 г. и отбелязва много телевизионни и филмови роли, най-вече американската комедийна серия "Надежда и вяра", "Двама мъже и половина". Тя постига холивудски статут с пробивното си представяне в блок-блок-филма за 2007 г. "Трансформърс" и последвалото я, което й спечели наградата Teen Choice през 2009 г..

Мегън Фокс не е твоята типична холивудска актриса, а човек, който се вписва в категорията на най-секси актрисите в Холивуд. С дългите си брюнетка коса, пиърсинг очи, прекрасен външен вид и тяло, за което умира, тя се смята за модерен символ на секс, който се появява на корицата на списание "Ролинг Стоунс", както и в списания като Максим и Ф.Х. списък.

10 Неизвестни снимки на Меган Фокс без грим:

Меган Фокс без грим:

Меган fox without makeup

Мегън Фокс, смятана за една от най-красивите жени, не се нуждае от грим, за да докаже тази точка. Виждана тук закупуване на козметика в магазин и вкарване в колата си, тя изглежда красива и е един от най-признатите лица, дори и без грим. Тя щеше да се справи добре с покупката на минимално количество грим.

Прочетете също: Майли Сайръс без грим

Този ветровит поглед:

10 най-добри снимки на Меган Фокс без грим

Снимка на Мегън Фокс, уловена на камера, която олицетворява красотата в пълния и естествен смисъл. Лишена от всички гримировки с косите си, разпенващи във вятъра, тя е перфектна картина на вечната красота.

Поглед от Невинност:

10 най-добри снимки на Меган Фокс без грим

С естествена красота, като нейната, дори се изисква грим? Видян тук, излизащ от магазин за наркотици със спокойна сива тениска и съвпадаща качулка с флорално-зелена капачка, Мегън Фокс има този естествен външен вид, който се постига без докосване на грима.

Прочетете още: Кристен Стюарт без грим

За обяд:

10 най-добри снимки на Меган Фокс без грим

Меган Фокс е известна със своя добър външен вид и порцеланова кожа както на екрана, така и извън нея. Тя е една от малкото актриси, които не трябва да излизат с лицето си, изпълнено с грим. Често се вижда спортна бейзболна шапка с косата й, носена свободно около раменете й. Тя рисува красива картина без боята.

Меган Фокс без грим:

10 най-добри снимки на Меган Фокс без грим

За звезди като Меган Фокс, естественият вид е най-добрият вид. Всъщност Мегън предпочита да излиза настрана, за да може тя да почива. Снимана със съпруга Брайън Остин Грийн, тя е без бод грим, но лицето й изглежда красиво, а кожата й е свежа и ярка, както винаги.

Прочетете също: Холивудски знаменитости без грим

Ден на плажа:

10 най-добри снимки на Меган Фокс без грим

Във филмовия свят плажът е място, което показва филмови звезди в най-добрата им красота, докато в реалния свят плажът игнорира звездите на цялата си изкуствена красота. За някои те биха им послужили добре да се разхождат на плажа във филм, а за други като Меган Фокс естествената им красота се оказа гола за хубав летен ден на плажа.

Специален поглед:

10 най-добри снимки на Меган Фокс без грим

Въпреки че не е един от най-добрите си външни външен вид, Мегън Фокс все още успява да изглежда добре, без да има грим в обикновена лъскава блуза и дебели очила, които само тя знае как да пренася.

Виж повече: Знаменитости без грим

Носене на очила:

10 най-добри снимки на Меган Фокс без грим

Мегън Фокс е една звезда, която знае как да се наслаждава на перфектен вид на Плейн-Джейн. С нищо, освен чифт очила на лицето й, с които често се снима, тя изглежда красива и умна дори с докосване на сложността.

Голият истина:

10 най-добри снимки на Меган Фокс без грим

Ако Меган Фокс щеше да играе във филм без грим, феновете й със сигурност няма да се разочароват. Тя има рядък набор от функции, които не изискват прилагането на грим, за да подобри нейната красота. Нейната безупречна кожа акцентира върху нейния добър външен вид, което я прави отлични природни белези.

Прочетете: Тейлър Суифт без грим Снимки

Горещо без грим:

10 най-добри снимки на Меган Фокс без грим

Мегън Фокс е една от най-горещите актриси на Холивуд и с добра причина. Тя доказва, че е гореща дори и без грим. Тя е класически пример за естествена красота. Може би един от акцентите на тази вродена красота е нейният уникален нюанс на очите, които придават забележителност на нейните зашеметяващи функции.

Изображения Източник: Меган Фокс Twitter

Leave A Comment

49 + = 59