10 най – добри лекарства за пърхот в Индия Стилове в живота

Има различни видове анти-пърхот продукти, които са на разположение на индийски пазар тези дни. За тези хора, които не харесват химикалите, те могат да опитат да използват някаква форма на лекарство, което е естествено или бутилка естествен екстракт, съдържащ препарат за почистване, също може да бъде добро и много лесно да се използва удобно нещо. Те трябва да се прилагат и да се използват редовно, за да получат подходящите предимства.

лекарства for dandruff

Те също така не са изключително скъпи и обикновено са доста достъпни за повечето хора. Те често са толкова евтини, колкото от 150 до 240 рупии за добра сума, която да продължи около един месец. Ако човек иска нещо, което е изключително високо, тогава това може да бъде доста скъпо. Въпреки това, за редовна употреба, има доста известни марки, а също и продавачи, които продават добри продукти, които лесно могат да бъдат използвани за контролиране на проблема.

Лекарства за контрол на пърхот:

По-долу са 10-те най-добри природни лекарства, които могат да контролират пърхота, както следва.

1. Biotique Bio Bhringraj Свежо растежно терапевтично масло:

Biotique Bio Bhringraj Fresh Growth Therapeutic Oil - Medicines for Dandruff

Това е много популярна и популярна марка пърхот медицина. Това е техният продукт, който съдържа добротата на Bhringraj. Както всички знаем, това е малко растение, което съдържа свойствата, които също могат да подобрят здравето на направленията. Това масло е доста достъпно на около 150 рупии и може лесно да се използва редовно. За да се извлекат повече ползи, това може да се масажира след загряване на тази индиректна топлина. Това също така подобрява кръвообращението и помага на корените да абсорбират хранителните вещества. Ако причината за проблема се дължи на стрес, това също може да облекчи това, за да успокои главата.

2. Шампоан Nizoral:

10 най - добри лекарства за пърхот в Индия Стилове в живота

Това е добре известен и най-добър продукт за пърхот медицина и идва с умерени цени. Той съдържа кетоконазол, който принадлежи към антигъбичното лекарство. Това може да се използва редовно в доза от 5ml до 10ml към мократа скалпа. Прилагайте два пъти седмично за 2 до 4 седмици, за да получите по-добър резултат.

Виж повече: Най-добър Шампоан против пърхот

3. Шампоанът за оформяне на тялото за дъждовна гора:

Най- Body Shop Rain Forest Volume Shampoo - Medicines for Dandruff

Това е популярен продукт от висок клас и може да се използва, ако човек иска да използва нещо, което е малко скъпо. Това обаче също е доста лесно достъпно в наши дни поради броя на магазините, които тази марка е създала в големите търговски центрове тези дни.

4. Шампоан Schwarzkopf Professional BC Volume Boost:

Schwarzkopf Professional BC Volume Boost Shampoo - Medicines for Dandruff

Това е друг леко скъп, но много ефективен шампоан, съдържащ корен екстракт от Nymphaea Alba и пантенол. Това също е доста достъпно, макар и леко скъпо.

Виж повече: Най-доброто косъмче за пърхота

5. Nioxin Booster:

Nioxin Booster - Medicines for Dandruff

Това е популярен продукт от пърхота в наши дни. Те могат да се използват с другите си комплекти. Това може да причини временно подуване, за да се направят зоните по-пълни и да се отървете от гъбични инфекции.

6. Шампоан Tvam Henna:

Tvam Henna Shampoo - Medicines for Dandruff

Това е много популярно в билковите лекарства против пърхот. Това често се купува от хора, страдащи от сърбеж. Това също може да се успокои с естествените екстракти от къна и също така да е с умерени цени при около 200 рупии.

Виж повече: Най-добър против пърхот Балсам

7. Ясен подхранващ шампоан против пърхот:

ясно Nourishing Anti-Dandruff Shampoo - Medicines for Dandruff

Това съдържа хранителни вещества 10, които са активната съставка, което спомага за изглаждане на сухи и раздразнени условия, а също така прави секциите по-лъскави. Това също е умерено на цена 240 рупии за около 400 мл бутилки.

8. Крем за възстановяване на уврежданията на Aveda:

Aveda Damage Repair Cream - Medicines for Dandruff

Това е нежен шампоан с киноа протеин, който не само успокоява възпалената главата поради сърбеж и поправя увредената коса. Това е доста скъп, но ефективен продукт.

9. Шампоан за яйчен крем за тяло:

Най- Body Care Egg Shampoo - Medicines for Dandruff

Това е екстракт от яйчен протеин, който е доста полезен и също е свободен формалдехид и алергични парфюми. Това е достъпно и умерено на цена около 150 INR, както добре.

10. L'Oreal Elvive:

L'Oreal Elvive - Medicines for Dandruff

Това е лекарствен продукт, който помага на човек да се отърве от всякаква сърбеж и също кипи. Помага да се отстранят всички сухи люспи. Това е умерено на цена от около 240 INR и също доста достъпни.

Престанете да се раздразните от пърхота с помощта на алопатични или билкови лекарства. Всяка медицина, която се казва в тази статия, би била пълна помощ за избистряне на пърхот в естествена и медикаментозна дистанция. Така че опитайте поне едно лекарство далеч от пърхота и да бъдете без сърбеж и раздразнение.

Източник на изображението: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10.

Leave A Comment

− 4 = 3