10 красиви снимки на Deepika Padukone в Сарай | Стилове в живота

Тази буйна бомба от първото й появяване във филмовия свят реши да ни заслепи с нея и извън етническия и западен вид. Deepika винаги е била една от тези актриси, които напълно биха ви измили от краката ви с красотата си и когато всичко, което се добавя заедно с едно приятно парче саре, лесно можете да си представите как главите се обръщат докато върви. Сарее е една от най-етническите културни парчета дрехи, които индийците носят и тук е колекция от всички времена. Деепика е видяна да валцува в саре.

Топ 10 традиционни изгледи на Deepika Padukone в Сарай с снимки:

1. Стартера:

Дипика-padukone-в-Saree

Сега, преди да се впуснем в света на Deepika с цветни пълнени сари, ние слагаме главните ястия на разстояние с този стартер сарей, който изглежда абсолютно великолепен в голи цветове. По време на една от нейните промоции за нейния филм Chennai Express, Deepika беше облечена в милион долара в този гол златист цвят. Сарее е трезвен и мек с широка матова златна граница, което я кара да изглежда абсолютно страхотно.

2. Бляскавата мания:

Най- glitter mania

Всички знаем за блестящата звезда, която е, но когато сложите една звезда в още едно блестящо облекло и я обвиете в красива малка опаковка, ще видите как тези двама блестящи просто отблъскват ума ви. В тази красиво красива сарие, Deepika има коралов оранжев пайетис, който блести по целия път. Външната линия се отразява в правоъгълни шарки, добавящи към блясъка.

3. Милионният долар изглежда:

Най- million dollar look

Звездите винаги са облечени в най-доброто от себе си, а когато споменавате сарее в облеклото, бъдете сигурни, че можете да си представите тази красива красота да блести като милион звезди. В тази страхотна дизайнерска шарена риза Деейба седеше грациозно, докато маслината и жълтото правеха това. Гладката сребърна граница беше подчертана от черна линия.

4. Безопасно място:

Най- safe place

За всеки, който е ходил на тези червени килими, вече трябва да знаете, че черно е най-безопасният цвят, който трябва да се прегръща, когато се съмнявате и затова всяка актриса, притеснена от външния си вид, можете да си починете на тази чудесна черна сара с обширни красиви бели цветни дизайни. В края на краищата слънцето избухва златните петна, подредени стратегически, което прави сарените красиви.

5. Ангелско бяло:

Най- angelic white

Подобно на черно е най-безопасният цвят, с който може да се играе, белият е най-опасният цвят, който се подхлъзва в килимите и тъй като тя може да го издърпа толкова добре, ето това е вникване в нейния гардероб за онази нощ. Докато изглеждаше напълно небесна, нейната сарей не беше по-малко от нея. С илюстрована дантелена работа около границите тя беше страхотна и така беше и саре.

6. Кралското синьо:

Най- royal blue

Помнете филмовата сцена по време на сватбата на най-добрия си приятел, когато Деепика ще оживее в навечерието с кралската си красива сара, увита около високата й статуетка, докато тя изглеждаше елегантно самообявена и весела. Макар че това беше само филмова сцена, безспорно е как Deepika в тази кралски син сарий е откраднала шоуто.

7. Голото злато:

Най- nude gold

Още веднъж виждаме Deepika в гол златен сарий този път с много по-лъскав фактор. Сарее в матово злато тук изобразява дълбок блясък и след това има очевидно силно орнаментирана външна линия зари.

Виж повече:  Сонам ​​Капур в Сарай

8. Сатен розово:

Най- satin pink

Но още веднъж Дийпика просто се занимава със себе си в тази сараева копринена и корална сатенена коприна. Най-хубавата част за сара е минималното произведение на изкуството сама по себе си и въпреки това сатевната текстура не го прави нежна. Украсена и украсена граница прави обрат.

Виж повече:  Снимки на Прийанка Чопра в Сарай

9. Глухите цветя:

Най- nude flowers

В гол бежов цвят, Deepika тук носи красива шифон и нетна текстура саре. Към края сареят се запълва с леко по-светъл, избледняващ и солиден нюанс на цветни дреболии, който продължава през сарее, бавно разпределящ плътността.

Виж повече:  Анушка Шарма гореща в Саре

10. Бяло мляко:

Най- milk white

Тук има автентичен keralan saree с граница със солидно златно очертание, което Deepika спортува по време на един от моментите на червения килим и там изглеждаше абсурдно прекрасно.

Изображения Източник: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 и 9.

Leave A Comment

− 3 = 6