1-годишно бебе – тегло, развитие и важни събития

Сега, когато бебето ви се превърна в 1, поздравления за това, че сте родител цяла година. Макар че това може да е доста специален опит и учене, все още не сте готови. Всъщност, вие сте склонни да продължите да учите до края на вашето родителство. И това е нещо, което никога не свършва. Казано е, че ученето в живота никога не свършва и продължаваме да учим нещо ново всеки ден и родителността не е по-различна. Макар че може да сте щастливи, че сте успели да преминете решаващата година без големи неуспехи, все още не сте готови. Има много неща, които трябва да имате предвид, защото вашето едногодишно бебе се нуждае от повече внимание от всякога. Ето няколко неща, които трябва да разгледате подробно.

Вашият 1 Year Old Baby

1. Хранене:

Храненето на детето може да е забавно време. Но няма да е толкова забавно, ако трябва да изтласкате храната в устата на бебето. Не винаги е правилно да ги храниш непрекъснато. Тъй като ние като възрастни сме свикнали с три хранения на ден, ние възнамеряваме да ги задържим и според графика. Но те все още не са достигнали етапа на насрочване. Така че, позволете на бебето да пропусне хранене. Това е напълно глоба. Но не забравяйте да им дадете храната, когато са гладни. Сега това не означава, че ще продължите да служите както и когато те изискват. Комплексът е прав?

Е, първо, направете го за цел да извадите храната в обичайното време на хранене, за да знаят, че времето за хранене. Вярвайте или не, те ще го усетят с времето. Те ще знаят кога ще изгрее времето за хранене. Както и да е, трябва да се уверите, че освен трите хранения, те също се нуждаят от няколко закуски в течение на деня. Сега това е диета за едно-годишно бебе. Затова бъдете нащрек и следете какво се храни и какво не.

2. Тегло на Вашето бебе:

Едно от най-важните неща, които трябва да отбележите, е теглото. Това е единственият начин да следите доколко здраво е вашето едногодишно бебе. Сега, ако го намерите с наднормено тегло, опитайте да разберете някои от дейностите за 1-годишно бебе и да го направите с тях и да ги поддържате активни и да следвате указанията на Вашия лекар относно диетата. Но ако откриете, че бебето ви е с наднормено тегло, тогава сте на път да се заразите с паника. Не пропускайте нито едно нещо, което ви казва лекарят на бебето по отношение на теглото. Обикновено едногодишната ви възраст трябва да претегля здраво 22 паунда, ако тя е тя и здрава 23 е той. Така че пазете теглото под контрол и проследявайте с посещенията на Вашия лекар.

3. Продължителност на съня:

Тревожи ли се, ако бебето ви заспива достатъчно? Необходимо е да разберете, че вашето едногодишно дете ще се разболее, ако не получи необходимото количество сън. Макар че до голяма степен варира от дете до дете, обикновено детето спи почти 14 часа на ден от 24 часа. 14 часа обикновено се разделят на две нощувки през деня и един през нощта, който обикновено е по-дълъг. Ако той / тя е на една година, тогава нямате какво да се тревожите като такива, тъй като трябва да сте придобили рутинна фигура. Но ако не сте, сега е времето.

Вашият One Year Old Baby 2

4. Развитието на бебето ви:

Приемането на храна за 1-годишно бебе е много важно за аспектите на растежа и развитието, които са пряко свързани. Трябва да се грижите за аспекта "диета за едно годишно бебе", за да отговаряте на изискванията. Развитието на вашето бебе е високо през тази година и това, което може да чакате да чуете целия си живот, може да бъде точно това, което желаете. Първите му думи. Не се впускайте ниско, ако не издърпат "папа" или "мама". Бъдете горди с това, което бебето ви е стигнало и с факта, че се развива.

Те обичат да изследват. Затова се отървете от всички неща, които може да ви съжаляват по-късно. Направете го безопасно и сигурно, за да се преобърне, да падне и да се изкачи по шкафовете ви, както и да се уверите, че имате достатъчно дейности за 1-годишно бебе, което да направите, тъй като те могат да ви покажат какво са способни и ще можете разберете процеса на развитие. Също така, погрижете се за ваксинирането на вашето бебе и това ще ви помогне да го предпазите от повечето заболявания.

5. Храни и играчки:

Уверете се, че бебето ви получава редовната хранителна диета за 1-годишно бебе, е вашият най-важен приоритет.
Също така, запасите играчките за 1-годишно момче, защото той се нуждае от тях повече от всякога, за да развие много от моторните си умения.

6. Стойностите на вашето бебе:

Ако се чудите какво би направило вашето бебе като важни събития през тази година, тогава ще сте за лечение. Вашето едногодишно бебе може просто да пляска с ръце за вас. Бъдете горди родител и пляскайте ръцете си за вашето бебе. В края на краищата това беше първата му клапа. И за най-важното събитие, което някога е станало, направете своя удобна камера готов и внимавайте за първите няколко стъпки. Ще видите, че те развиват чувство за хумор и се смеят на това, което смятат за смешно. Така че продължете напред и направете глупак за себе си. И когато свършите, може дори да ги накарате да ви имитират. Така че задръжте наоколо, за да гледате всичко това и да се насладите и да заснемете първия поглед.

Ако няма да имате достатъчно време, за да се придържате към вашето едногодишно бебе през този период от време, тогава вие сте изчезнали от това, което може би е най-добрата година от вашето родителство някога. Първите думи и първите няколко стъпки са нещо, което не искате да пропуснете като родител. Затова се уверете, че сте там, за да развеселите и да пляскате и да хвърляте няколко щастливи сълзи със съпруга си.

Leave A Comment

− 3 = 4