Topp 20 måter å trekke opp løs hud etter vekttap

Vekttap kan føle seg fantastisk, men kan miste sin herlighet når du har jobbet så hardt for å miste vekt for å ende opp med å få en overflødig mengde skinnende hud i retur. Det kan definitivt være en downer. Ikke vær redd, skjønt! Det er mange ting du kan gjøre for å stramme opp din løse hud, og de er enkle ting å gjøre også. Du kan til slutt kaste av den flaben bare ved å prøve ut noen eller alle metodene vi har samlet for å hjelpe deg ut nedenfor. Her er 20 av de beste måtene å stramme opp overflødig hud:

1. Begynn å bygge muskel

muskel

Når du mister en dramatisk mengde vekt, enten fra slanking, kirurgi eller trening, hvis du ikke toner opp musklene dine, vil du miste muskelmasse og vekt sammen. Den kombinasjonen er ikke en god. Du vil miste vekten, men du vil definitivt beholde muskelmassen! Du kan fylle ut noe av den saggy huden ved å introdusere kroppen din til vektløfting og vektstrening.

2. konsumere næringsstoffer som fremmer elastisitet 

nutrie

Du vil bli overrasket over hvor langt bare noen få næringsstoffer går når det gjelder hud. Vitaminer A, K, E og C, Selen og Zink bidrar til å forbedre kollagenproduksjonen i kroppen din, og dermed strammer huden din. Du kan kjøpe kosttilskudd, multivitaminer eller du kan konsumere de riktige typene mat som: nøtter, frø, bønner og fisk.

3. Hold deg fullstendig hydrert

vann

H2O er din skinn beste venn. Drikk vann hele dagen, hver dag. Forbruker 1-2 liter hver dag og se din hudendring rett foran øynene dine. Bare å holde seg helt hydrert vil holde skinnets elastisitetsnivåer oppe og også gi det en forfriskende glød.

4. Hold deg unna solen

solkrem

Med mindre du bruker solkrem, selvfølgelig. UV-stråler fra sola og garvningskapasjer forårsaker at huden løsner seg. Eksponeringen reduserer kollagen og elastisitet, men øker rynkeproduksjonen. Så bruk den solkrem, selv når det er overskyet!

5. Unngå hudskadelige toksiner

skade

Foruten UV-stråler, er det nok av andre giftstoffer å holde seg borte fra. Sjekk ingrediensetikettene på alle såper, kroppsvask og sjampo du kjøper. De fleste av disse elementene har sulfater i dem. Sulfater reduserer mengden fuktighet huden din har og reduserer kollagenproduksjonen. En annen ting å passe på er klor. Når du svømmer i et klorert basseng, sørg for at du vasker det av etterpå umiddelbart. Klor er ekstremt hudskadelig hvis det ikke skylles bort.

6. Kollagenkremer

kollagen

Selvfølgelig er noen slags krem ​​eller lotion med kollagen i den spesielt laget for å stramme opp huden din. Du kan finne en krem ​​slik som nesten hvor som helst. Prisen avhenger alt. Det kan bli ganske dyrt å kjøpe kremer hvis de billigere ikke virker (som dessverre vanligvis de ikke fungerer) og derfor er vi tvunget til å bruke mer penger enn vi vil fjerne vårt store hudproblem.

7. Ikke krasj diett

cale

Når du kaster deg på et hardcore diett der du finner deg selv raskt i vekt og deretter plutselig stopper kostholdet ditt og går tilbake til gamle matvaner, setter du deg opp for mye løs hud. Hva som skjer er at du legger vekt og mister vekt flere ganger og huden din strekker seg ut, men har ikke tid til å stramme opp igjen før neste slanking. Så ikke gjør det i det hele tatt. Du må opprettholde den samme typen sunt kosthold hvis du vil se ikke bare vekttapsresultat, men også hudspenningsløsninger.

8. Trening

trykk

I tillegg til vektløfting og vektopplæring, legger du til noen muskelbyggende øvelser som knep, hoppeklokker, push-ups, pull-ups, styrketrening eller andre anaerobe øvelser..

9. Se hva du spiser

mat

Ja, du har allerede slanket og mistet vekten, men du er ikke ferdig ennå. Hvis du vil se at løs hud forsvinner i tynn luft, må du fortsette å spise sunt. Unngå matvarer med høyt innhold av fett, fettete stekte matvarer og sukkerholdige matvarer. Ikke bare gjør disse typer junk foods gi deg akne og reduserer hudens motstandskraft, de er også avhengighet og kompliserer dietter ved å fylle deg med vedvarende cravings.

10. Start å få massasje eller gjøre massasje terapi

massasje

Ikke bare gjør en massasje redusere stress, men det kan også redusere løs hud. Massere huden hjelper faktisk å få sirkulasjon og betters det. Jo bedre sirkulasjonen din er, desto strammere blir huden din.

11. Ikke røyk / unngå å være i nærheten av røyk

cig

Røyking er dårlig for deg på mange måter, men det er ekstremt dårlig for huden din også. Det reduserer elastisiteten din mye og forårsaker rynker også. Avslutning vil ikke bare hjelpe lungene, hjertet og sirkulasjonen, men det vil hjelpe deg å holde huden fastere. Du vil kanskje unngå å være rundt noen mens de røyker, også. Selv giftstoffer som kommer i kontakt med huden din, kan skade det.

12. Smør det opp

smør

Ok, ikke bare med butters, men kokosmør, Shea smør, Aloe Vera og soyaprotein er alle fantastiske ting for å stramme opp huden. Ved å bruke dem daglig vil det øke hudens fuktighet, kollagenproduksjon og generelle hudhelse. I tillegg lukter de veldig bra også.

13. Hudbørsting

hud

Hud børsting eller exfoliating huden din på en konsistent måte vil hjelpe deg å få fastere hud. Du kan kjøpe enten en kroppsskrubbende peeling pute eller pensel. Bruk den en eller to ganger om dagen for å få de beste resultatene. Det hjelper med å kaste gamle, døde hudceller og oppfordrer friske celler til å danne.

14. Olje opp

olje

Oljer, vel den riktige typen oljer, lås fuktighet inn i huden din. Å holde huden hydrert på utsiden er like viktig som å forbruke vann for å hydrere innvendig. Plukk opp noen mandelolje, babyolje, avokadoolje, jojobaolje eller olivenolje på din lokale butikk for å få bedre, fastere hud.

15. Skru bort

AB_101203

Foruten exfoliating med en pensel eller pute, kan du exfoliere med sjøsalt scrubs, mineral scrubs eller suge i et havsaltbad. Disse skrubber eksfolierer ikke bare huden, men de trekker også giftstoffer ut av huden din i prosessen. Å ta et havsaltbad vil rengjøre huden din av skadelige rester, og sørg for at det er det sunneste!

16. Husk ikke å miste vekt for fort

langsom down

Ja, det er veldig fristende å barbere disse pundene raskt, men i virkeligheten har du vondt i kroppen din ved å gjøre det. Det er mye stress for kroppen din å håndtere. Å miste vekt bør være en sakte, sunn og forsiktig prosess. Jo raskere du mister mye vekt, desto mer vil huden din sakke.

17. Få din skjønnhet søvn

sove

Din hud forynget seg mens du sover. Jo mer søvn du får, desto lengre tid har huden din å slappe av, oppdatere og gjenoppbygge.

18. Spis proteinpakket mat

protein

Protein bygger muskler i kroppen din og vil hjelpe huden din å komme seg etter vekttap, også. Du kan finne protein i magert kjøtt som kalkun og kylling. Prøv å passe protein snacks eller måltider i etter at du er ferdig med å trene for å virkelig se at huden strammer!

19. Få din daglige dosering

frutis

Frukt og grønnsaker er så viktig for å opprettholde en sunn livsstil. Og de er enda viktigere hvis du prøver å feste opp løs hud. Å spise de anbefalte porsjonene hver dag vil absolutt starte den prosessen. Å spise rå frukt, grønnsaker og til og med rå fisk som sushi, vil gi deg flere næringsstoffer og fordeler enn hvis du skulle spise dem tilberedt, også.

20. Kirurgi

hodebunn

Hvis alt annet feiler, kan du gå for dette alternativet. Noen ganger hindrer genetikk oss fra å gjenvinne elastisitet i huden vår. Eller noen ganger etter at du har gått gjennom en graviditet på 9 måneder, kommer huden din bare ikke tilbake. Kirurgi kan være det eneste som vil hjelpe. Det er heiser, tucks og stifter du kan få for å redusere overflødig hud.

Leave A Comment

18 + = 19