Tips for å få vakre øyne uten sminke

Det kan virke umulig, men det er faktisk en måte å få øynene dine til å se penere ut uten å måtte bruke sminke i det hele tatt. Sjokkerende, ikke sant? Den beste delen er at det egentlig ikke tar alt så mye arbeid for å få øynene dine til å se nydelige uten kosmetikk. Du kan begynne å se smukkere øyne stirre tilbake på deg i speilet på ingen tid hvis du innlemmer disse neste par tipsene i din daglige rutine som vi har lagt ut nedenfor for å hjelpe deg med å få nydelige øyne:

Tips nr. 1. 

Tips for å få vakre øyne uten sminke

For å holde øynene friske og vakre, eller for å oppnå naturskjønne øyne, sørg for at du ikke sporter uønsket puffiness eller poser under øynene dine. Det første skrittet for å rydde disse forferdelige feilene er å sjekke om det er på grunn av genetikk, søvnmangel, sykdom eller hvis du bare beholder vann.

For vannretensjon: Morgen og kveld, bruk enten kald teposer, agurker eller kaldpressing for å redusere hevelse og få sirkulasjonen til å bevege seg bedre. Du kan også bare bruke iskaldt vann til dem når du våkner og rett før du går og legger deg om natten.

For mangel på søvn: Få litt søvn! Jo mer du sover, desto bedre hud og jo bedre huden din, desto bedre blir øynene dine.

duh!!

Tips nr. 2. 

Tips for å få vakre øyne uten sminke

Hvis du ikke allerede eier en øyenvippe curler, få en! Bare å bruke en øyenvippe curler kan virkelig gjøre en forskjell når det gjelder skjønnhet i øynene dine. Jo bedre dine øyenvipper, jo vakrere øynene dine, det er så enkelt!

Tips nr. 3. 

Tips for å få vakre øyne uten sminke

Øyenbryn spiller en viktig rolle i prettiness av ikke bare dine øyne, men hele ansiktet ditt. Plukking, threading eller voksing dine øyenbryn vil virkelig bidra til å fremheve øynene og ansiktet ditt. Dette kan hjelpe deg å oppnå det beste utseendet for øynene dine på kort tid.

Tips # 4. 

Tips for å få vakre øyne uten sminke

Å bruke en øye-krem kan virkelig lyse øynene dine. Øyekrem kan stramme og lysere huden rundt øynene dine. Å bruke en til ønsket utseende er oppnådd, kan gjøre øynene dine mer prettier uten sminke.

Tips # 5. 

Tips for å få vakre øyne uten sminke

Øyedråper kan være en livredder når det gjelder å bedre utseendet på øynene dine. Spesielt hvis du har allergier! Selv om du ikke har allergi, vil du bli overrasket over hvor oppfriskede øynene dine vil se etter at du bruker en jevn mengde øyedråper til dem. Ikke bare vil det gi deg et forynget utseende, men også en forynget følelse.

Leave A Comment

26 − 16 =