Slik bruker du en Kabuki børste

På et eller annet tidspunkt har du sikkert hørt eller sett av begrepet "kabuki børste", enten du så på en sminkeopplæring på Youtube eller treading opp og ned sminkefeltene. Du har sikkert en god gjetning - og ja, det er en sminkepensel. Men hva er det egentlig? Enkel. Det er en makeup børste som har en veldig kort stamme eller "håndtak" og tette børster, laget av naturlige materialer (dyrehår) eller syntetiske materialer.

8801731617_17bb38f1cf_z

Slik bruker du en Kabuki børste

Ok, så du tok steget og bestemte deg for å kjøpe en kabuki børste. Nå hva gjør du med denne lille tingen?

Påfør Etterbehandling Pulver: Når du er ferdig med å bruke fundamentet ditt, bruk din kabuki børste til å bruke etterbehandling pulver. Det er best å gå i en sirkulær bevegelse når den påføres slik at den nøyaktig dekker ansiktet uten flekker eller merkelig fargestoffer.

Påfør Blush: Hvis du er noe som meg, kan du ha et virkelig stort problem med å bruke rødme. Du kan ende opp med noen veldig harde linjer og veldig levende farger som gjør at du ser ut som en dårlig drøm fra 1980-tallet eller Bozo the Clown. Men når du bruker din kabuki børste, kommer alt ut perfekt. Alvor! Det er en sminke drøm som går i oppfyllelse. Alt du trenger er din favorittfarvede pulverblush. Dip din kabuki børste i pulverisert rødme og søk delikat; en perfekt finish hver gang.

Søk Stiftelse: Det pleier vanligvis å bruke pulverfundamente, men noen kvinner sier at de har flaks ved å bruke det på deres flytende fundament også. Seriøst er det noe som en kabuki børste ikke kan gjøre?

3852976694_3917f0ff4b_z

Buff og Blend: Når du er ferdig med å bruke sminken din - og jeg snakker om ALLE sminke, fra grunnlaget til rødmen til pulveret ditt - bruk din kabuki børste til å blande og suge alt til perfeksjon. Seriøst er det så enkelt. Du trenger ikke engang et produkt! Bare pisk ut din kabuki børste og begynn å pusse ansiktet i en sirkelbevegelse. Pensle over pannen, kinnene dine, din kin- overalt, det er sminke. Dette vil kvitte seg med uvelde ublandede linjer eller rare flekker som noen ganger kan overlates med grunnlag og primer.

Rengjør alltid børsten din!

Du må rengjøre din kabuki børste! Ikke hver dag, men ideelt en gang i uken. Dette sikrer at børsten din varer så lenge som mulig og gir den beste ytelsen. Enhver sminkebørste som ikke er rengjort, får en opphopning av sminke og bakterier - vil du virkelig fortsette å spre det over ditt følsomme ansikt? Selvfølgelig ikke! Soak det i sminkefjerner eller opprett en fin liten blanding av ½ sjampo og ½ vann. Soak det og la det tørke før du bruker det.

I utgangspunktet er en kabuki børste et mirakel i børsteform. Det kan gjøre nesten alt fra å bruke din favoritt rødme til å fikse opp flekkete pulver. Det kan virkelig ta sminke spillet ditt til neste nivå og levere FLAWLESS resultater. Bare vær sikker på at du kjøper en KVALITET kabuki børste. Det kan koste litt mer, men du vil være fornøyd med dens levetid og resultatene. Ikke kompromiss på kvalitet!

Hva er din favoritt kabuki børste? Hva bruker du en kabuki børste til?

Leave A Comment

99 − = 91