Owl Tattoo Betydning

Tatoveringer er fantastiske måter å uttrykke dine synspunkter og interesser på. Owl tatoveringer, med sine flere betydninger, bæres av både kvinner og menn. For en person kan ugletatueringsbetydningen være et symbol på magi og visdom. For en annen kan det være et symbol på død og dødelighet. Det er viktig for noen som er interessert i å få en owl tatovering å forstå sin mening.

ugle-tatoverings 1

Owl Tattoo Betydning

Uglen har vært meningsfull for en rekke kulturer gjennom historien. Kulturer og religioner har knyttet ulike representasjoner til uglen, inkludert greker, kelter, hinduer og andre grupper av mennesker. Noen av disse symbolske representasjonene fortsetter over grenser av tid, rom og åndelighet også.

1. Visdom og intelligens

Athena, patrongudinninnen til den greske byen Athen og visdomens gudinne, ble ofte portrettert med en ugle ved hennes side. Ofte ble uilen sett på som et symbol på Athena selv. Noen indianske kulturer så uglen som en beskytter av visdom og inkarnasjon av intelligens. De flotte søkerøynene kan ses som symboler for etterforskning og etterforskning.

ugle-tatoverings 2

2. Rikdom og beskyttelse

Den hinduistiske gudinnen av rikdom, Laxmith, ble båret av en stor ugle. En stille verge, uglen var kjent for å være en alltid trofast steed og beskytter til Laxmith. Dette bildet ble da forbundet med rikdom og riktig beskyttelse av den.

3. Mysteri og hemmeligheter

Uglen er en nattlig skapning og derfor gjennomsyret av mysterium. Utenom deres sporadiske samtaler er uker kjent for å være stille hele tiden. Uansett om de observerer eller jakter, fungerer ugler helt uten lyd eller hint av deres handlinger. Av denne grunn er uilen forbundet med mysterium, hemmeligheter og det ekstraordinære.

4. Død og drømmer

Både en beskytter av de døde og en stille assassin, uglen har stor kjennskap i dødsverdenen. Ullen ble ofte brukt av druider og shamaner som de døde sendebud. Dette kan ha vært nyttig for folk å snakke med sine tapt kjære og forfedre. I drømverdenen ses uglen ofte som et symbol for død eller dødelighet.

5. Frihet og uavhengighet

Ullen er som de fleste fugler kjent for sin evne til å flyve og sveve på egen hånd. Dette gir den karakteren av frihet fra de landbaserte begrensningene som mennesker er bundet av. En ensom jager, uggla er uavhengig i sine handlinger og kan bevege seg uten hindringer.

6. Visjon og syn

Både åndelig visjon og verdslig syn er aspekter av uglen. Mange kulturer, spesielt de som bruker åndsførere, respekterer uglen for sin evne til å se inn i sannheten i øyeblikket og inn i fremtiden også. Spesielt kjent for sin evne til å forutsi været, hadde den visjonære skapningen av himmelen og skyene ekstraordinære evner. Årstidene var også i stand til å bli skilt av ugleens tidsmessige øye.

ugle-tatoverings 3

Tattoo Variasjoner

Tatoveringene selv kan variere fra person til person og av artist til artist. Design, farger og substans kan være like viktig som den symbolske meningen i seg selv. Det er viktig å avgjøre hvilken type symbolisering du foretrekker med ugletatoen din.

1. Religiøse og kulturelle symboler

Religiøse og kulturelle bakgrunn kan påvirke og bety betydningen av tatoveringer. For eksempel kan en ugle påvirket av gresk kunstnerisk styling gi en nikk til Athenas visdom. En tribal tatovering i form av en ugle kan gi en følelse av åndelig visjon og innsikt. Keltisk design kan tilby en luft av død og drøm.

ugle-tatoverings 4

2. Owls art

Det finnes mange forskjellige ugler som hver har sitt eget kontrollområde. En snøugle kan bebo den ellers barrenness av de nordlige ekspansjoner som er ofte forbundet med død og uavhengighet. Barnugler, med sine berusende og uvanlige egenskaper, kan symbolisere drømmer eller en følelse av mystikk. Du er velkommen til å undersøke hjertets innhold om hvilken ugle som passer dine behov.

3. Personlige tilpasninger

Det er klart at uilen kan representere en rekke betydninger, hvorav noen kan være vanskelig å tydeliggjøre gjennom arter eller kulturelle beskrivelser. Ved å legge til penger eller verdifulle gjenstander, blir uglen til en beskytter av penger og rikdom. Skulls pryder ofte ugletattoer, og dette er en tydelig tilknytning til døden. En drømfanger vil gi et bilde av drømmer, og en bok vil gi intelligens.

Uansett hva du bestemmer, kan du være trygg på at folk vil bli opptatt av tatoveringen din. Uglen er meningsfylt, mystisk og innflytelsesrik for mange mennesker over hele verden og over tid. Til venner og familie kan uglen tjene til å gi en rekke indre betydninger og historier. Eksperimentere med dine tanker og avgjøre hva som vil gjøre tatoveringen din spesiell for deg og dine ideer. Din tatoveringskunstner vil ha mange års erfaring og ideer for å hjelpe deg, så vær sikker på ikke å kaste bort en slik verdifull ressurs!

Leave A Comment

65 + = 72