Moon Tattoo Betydning

Moon tatoveringer er ideelle for alle som tror på høyere kraft, astronomi eller som bare liker lunefull tatoveringer. Siden prehistorikken har mennesket blitt fascinert av månens annenverdige natur. Forandringene av månen som var knyttet til tidevannet og nøye overvåket. Noen kulturer trodde at månen hadde spesielle krefter eller var styrt av en gud. Avhengig av tatoveringsdesign og personlige interesser, kan månetatoveringen din ha en unik betydning.

måne-2

The Moon Tattoo Betydning

Mens det er mange betydninger forbundet med månetatoveringen, er noen av de vanligste betydningene:

- Feminin Mystique
- fruktbarhet
- Syklisk natur
- Wiccan Overbevisninger
- Mischief
- Utgivelse av negativ energi
- Galskap
- Magic
- Kreativitet
- Astrologiets kraft
- Mørke
- Minnet til kjære
- Sjeldenhet
- Vekst

Det er en rekke forskjellige variasjoner som kan gjøres for å endre tatoveringen sin betydning. I tillegg kan du inkludere andre symboler i tatoveringen for å lage et mer unikt symbol. Siden månen vokser og avtar hver måned, er ditt første skritt å bestemme hvilken syklus av månen du vil ha. Tidevannet styres av månen, slik at du kanskje også vil innlemme vannelementer i tatoveringen din for å representere naturen eller sammenhengen mellom verden.

måne-1

The Full Moon Tattoo Betydning

Fullmåne har vært en kilde til overtro siden menneskenes begynnelse. Når månen er full, har den den sterkeste himmelske kraften over jorden. Mens dette direkte relaterer havets tidevann, tror mange kulturer at en fullmåne er knyttet til forandring og galskap. Ifølge noen overtro er en fullmåne en tid da grensene mellom her og den neste verden er spesielt flytende.

Når du lager en fullmåne tatovering, velger enkelte personer å omfavne den andre verdenstilkoblingen. De kan bruke symboler fra Wicca eller bilder som en heks som flyr over månen. Gotiske symboler som forvandling av varulver i fullmåne er også populære. For en mer realistisk tatovering kan du trekke i roenhavet og andre landemerker fra månen. Denne stilen er spesielt populær blant folk som elsker å studere astronomi.

måne-3

Den Halvmåne og Halvmåne Moon Tattoo Betydning

Halvmåne er et perfekt naturlig element for å representere yin og yang av verden. For øyeblikket er månen i en perfekt balanse mellom voksing og avtagning. Dette kan symbolisere fjerning av negativ åndelig, profesjonell eller personlig energi. I voksende halvmånefasen kan du skape et symbol på kreativitet og vekst.

Siden halvmånen er ganske liten, er den ideell for små deler av kroppen som bak øret, håndleddene eller anklene. Det kan fylles ut eller bare skisseres i svart. Andre symboler som sommerfugler eller vinranker kan gjøre månen mer feminin. Mens månen ofte er tegnet i gul eller hvit, er det ingen grunn til å begrense deg til bare disse fargene. Månen er ofte forbundet med den feminine, slik at du kan lage en kvinnelig måne. Siden det også regnes som en tid av lunacy, kan du lage en gal naturlig scene eller en vilt utseende måne for å representere dette idealet.

The Evil Moon Tattoo Betydning

Lys er ofte forbundet med renhet, ærlighet og godhet. På grunn av dette er månen noen ganger ansett som mørk eller ond. Du kan lage en tatovering som viser de mer uhyggelige aspektene av månen. Du kan lage et uhyggelig utseende ansikt på månen eller scowling øynene.

måne-6

Half Moon og Half Sun

For en naturlig replikering av yin og yang symbolet, kan du designe en tatovering som er laget halvparten av solen og halvparten av månen. Månen representerer månens egenskaper som intuisjon og følelser. Solen symboliserer solens egenskaper som ledelse, intellekt, grunn og ego. En balanse mellom disse to egenskapene er nødvendig for et harmonisk liv. Hvis du er i harmoni med deg selv og verden, vil du kanskje gjøre solen og månen møte hverandre i tilfredshet. Hvis du står overfor en indre kamp og ikke er i harmoni, vil du kanskje gjøre månen og solen vendt bort fra hverandre. I ekstreme tilfeller kan du til og med designe en tatovering hvor månen og solen trekker vekk fra hverandre.

måne-5

The Blue Moon Tattoo Betydning

En blåmåne er en sjelden hendelse, så det brukes ofte til å symbolisere en uventet hendelse eller en personlig prestasjon. For tatoveringer blir månen bokstavelig talt gjort til en blå farge. Du kan også lage månen hvit med en blå aura rundt den. Andre lunefull elementer som en svart katt eller stjerner kan også legges til. Siden en blåmåne symboliserer noe sjeldent, kan hver stjerne være en elsket som døde. Stjernen viser sin unikhet mens den blå månen viser at de var en sjelden, spesiell person i denne verden.

The Dragon og Moon Tattoo Betydning

Et populært element for månetatoveringer er dragen. I kinesisk kultur er dragen et symbol på lykke og styrke. Når den kombineres med en fullmåne, kan den symbolisere den overnaturlige kraften til månen. En voksende måne og drage kan tyde på en voksende følelse av makt. Siden månen er mest kraftig når den er full, maksimerer en drage med fullmåne styrke og lykke til dragen og månen.

The Wolf og Moon Tattoo Betydning

Wolver er kjent for å være et intelligent dyr som fungerer bra med medlemmer av stien. I innfødt amerikansk kultur er ulven knyttet til etterlivet. Når du bruker en ulv og en måne i samme bilde, skaper det en dyp tilknytning til livet etter livet. En pakke med ulver kan brukes til å vise at du er leder eller tror at du er ekstremt god til kommunikasjon. Wolver brukes også i tatoveringer av personer som har en dyp tilknytning til naturen eller en miljøvennlig tenkemåte.

måne-4

Alchemy Betydninger

I alkymi anses månen å være koblet til sølv. Sølv er en klarerende og rensende energi. Den er sterk, formbar og reflekterende. Når det er koblet til solen (gull), skaper sølv en kosmisk balanse. Denne betydningen er spesielt sant i tatoveringer som bruker sol og månemotiv.

Religiøse betydninger av månen tatovering

I indianske kulturer kan du finne historier om månen som den store kvinne. Hun stråler fra månen som et evig, allvitende vesen som ser på skapelsen. I egyptisk kultur er månen forbundet med dronningen av himlene, Isis. I mellomtiden holder taoismen at månen er yin. Det er et øye som skinner gjennom mørket og er et symbol på belysningen av et opplyst vesen. I mange mytologier er månen et symbol på en gudinne, prestedesse, mor eller elsker.

Mens du kan etterligne en mytologisk måne eller lage en grunnleggende gulmåne, kan tatoveringen være alt du kan forestille deg. Den kan omgis av fargerike stjerner eller tegnet i svart og hvitt. Månen din kan ha en katt som sover langs kanten eller en ulv som griller på bunnen. Bare sørg for å sjekke med tatoveringskunstneren din før du får tatoveringen for å sørge for at designen din kan trekkes godt i stedet du vil at den skal være på.

Leave A Comment

14 − 7 =