Marilyn Monroe Makeup Tips

Marilyn Monroe. Utvilsomt en av de største og heteste sex symboler av all tid. Hun var en skjønnhet. En levende, nydelig kvinne med et fantastisk ansikt og en fristende kropp til å matche. Det er ikke rart at hver mann drømte om å være med henne! Å være en av de heteste blonde bombehellene som noensinne har jobbet med Hollywoods filmer, er virkelig ingen tvil om hvorfor så mange kvinner har vendt seg til den nydelige blondeen for sminke og skjønnhetstips. Sjekk ut disse 10 Marilyn Monroe sminke tipsene du vet, innsiden scoop som vil hjelpe deg å oppnå det sexy, rød varm stil.

24d6a296f08533d6fd12ae3564dd7f01

1. Start med leppene: Plump og Red

Det er en stor ansiktsfunksjon som skiller seg ut på kjære Marilyn: de sexy røde leppene. Men det er en ting å kaste på et lag rødt leppestift og kalle det en dag. Marilyns makeup artist tok det et skritt videre. Han ville bruke opptil 5 forskjellige frakker og nyanser av rød leppestift, hver kappe etterfulgt av noen lip gloss for å virkelig forstørre utseendet. Sluttresultatet? Vivacious, pumpet opp lepper som er oh-så-sexy og kissable.

2. Et mykt ansikt er nøkkel

Her er en skjønnhetstips du sannsynligvis ikke ville ha gjettet om en million år: Marilyn Monroe søkte vaselin under hennes grunnlag for å skape nydelig myk hud med nydelig glød (det ville selvsagt se enda bedre ut på kameraet).

3caf5626252f47a006f836383c71d583

3. Kattøyet

Kattøyet er utvilsomt en av de hotteste eyeliner-trenderne - og hva vet du, det skjedde bare å være Marilyns favorittstil også. Dette ga øynene mer form, bredde omkretsen og fikk dem til å virke lysere, dristigere og selvfølgelig større, forlot henne med tantaliserende øyne som ville få deg til å smelte i hjertet.

4. Største betydning: Øyenskygge

Du kommer ikke langt i verden av elegante øyne uten bruk av øyenskygge. Marilyn Monroe startet alltid søknaden med en kremaktig hvit øyenskygge som strekker seg hele lengden av øynene, til og med til pannebenet. De indre hjørnene og undersiden ble markert mens en røykaktig brun eller sølvfarget blå nyanse ble påført de ytre hjørnene, og ga øynene en vakker dybde som ikke kunne ignoreres.

5. Fullfør øynene: Falsies

Men ikke bare noen falske øyenvipper vil gjøre for Marilyn Monroe. Hun ønsket å oppnå den store, lyse effekten. Hun ville at øynene hennes skulle være runde med den perfekte formen. Du vet, slags øyne som er romantiske og forlokkende. Hun gjorde dette ved å bruke falske øyenvipper bare til det ytre hjørnet av øynene hennes. Etter å ha søkt, hadde hun forsterkning og fullført øyeformet med masse jet black mascara. Jeg tror vi kan alle være enige om kattøyefareren parret med falske øyenvipper og tonnevis av mørk mascara opprettet a veldig fantastisk og sexy utseende!

6. Fremheving og Contoruing: Den perfekte hjerteform

Har du noen gang lagt merke til at Marilyn Monroe hadde det mest perfekte hjerteformede ansiktet på planeten jorden? Selvfølgelig gjorde du det. Og mens hennes naturlige hjerteform var vakker, ble det ved hjelp av fremhevning og kontur, dråpehøyd, nydelig. Marilyn Monroe makeup artist ville bruke fremhevning rundt pannen for å gjøre hennes øvre halvdel ser bredere ut, mens du bruker mørkere nyanser av pulver i bunnen av ansiktet - spesielt kjevelinjen - for å skape et tynnere utseende.

7. En søt liten nese: Blush

Bare når du tror Marilyn Monroe ikke kunne bli bedre - så løper du over den kjære lille nesen. Det er bare så søtt og lite. Det er den herlige, flørtende lille knappen på nesen vi alle ønsket vi hadde. Men det var ikke bare skjebnen som ga Marilyn sin kesende nese - det var også ved arbeid av rødme, pulver og vaselin. Marilyns makeup artist, kalt Whitey, ville bruke rødme på spissen av nesen hennes, kombinere den med pulver og vaselin for et kortere, mindre og mykere utseende.

8. Enkle rødmer

Med så mye arbeid å gå inn i Marilyn Monroes nydelige utseende, kan du bli overrasket over at hun bare valgte lys rosa eller koral rødme for å opprettholde en frisk, uanstrengt og noe naturlig glød. Ganske en sving fra de mørkne øynene og røde, varme lepper, eh?

30b9e89ae5c22e4683df7b450568f653

9. Hold øyenbrynsspillet sterkt

Marilyn Monroe aldri la øyebrynene gå. Akkurat som hun ga stor vekt på resten av hennes egenskaper som lepper og øyne, ga hun også øye med hennes penner. Marilyn opprettholdt en buet øyenbrynsstil - en som til slutt ville bli en del av hennes varemerkeutseende. Du kan oppnå nydelige buede øyenbryn med plukking (selv eller profesjonelt) og bruke litt farge på brynene.

10. Fullfør Look: Platinum Locks

Ok, så dette kan ikke være noe for alle. Men hvis du vil ha den fulle diva-effekten, må du ta sjansen og dykke inn i Marilyn Monroe's signaturblanke blonde låser. Bare vær sikker på å bruke rikelig med balsam - alt som blekemiddel kan være litt av en hårfjerning!

Leave A Comment

55 + = 62