Hvordan bli kvitt akne på rumpa – Dårlige metoder du må vite

Mange av oss sliter med akne på ansiktskinnene våre; men hva med de andre kinnene nedenfor? Selv om rikelig av oss har de fryktede rumpene, de fleste av oss er for flau for å diskutere det med vennene våre for å finne svaret på vårt lille problem. Ditch de pinlige samtalene og bli kvitt de irriterende rumpene i et blunk med disse 5 tipsene for å få RID av akne på rumpa for god.

Hvorfor sliter jeg med Butt Acne?

Hvordan bli kvitt akne på rumpa - Dårlige metoder du må vite

Det er ikke så "rart" som du tror; det er faktisk veldig vanlig, og årsakene til rumpestøvene er veldig enkle å forklare også. Du sliter enten med tørr hud - og siden klærne dine alltid er festet til kroppen din, er det rom for ekstra irritasjon, eller du har bakterier som blir fanget inne i rumpene dine - enten fra å ha stramme klær, å sitte for ofte, eller ikke å dusje så ofte som du burde (spesielt etter å ha trent).

Først og fremst: Du trenger en Cleanser / Body Wash med benzoylperoksid

Hvordan bli kvitt akne på rumpa - Dårlige metoder du må vite

En av de raskeste og enkleste måtene å kvitte seg med akne på rumpa er å bruke en rensemiddel eller kroppsvask med benzoylperoksid i den. Denne tropiske antiseptisk er vanligvis funnet i ansiktsrensere i et forsøk på å kvitte seg med akne i ansiktet, men det kan også brukes i dusjen for å kvitte seg med den raske akne. Bare vær ekstra forsiktig når du bruker dette produktet, da du bruker det altfor ofte, kan du tørke ut huden din.

Det er mange alternativer når det gjelder vasker med benzoylperoksid inni, og de fleste av disse produktene vil ha ingrediensene oppført på forsiden. Hvis dette ingrediensnavnet ikke popper ut på deg mens du søker ned i øya, vil det være lurt å finne noen kroppsvask designet for akne. Produktet vil mest sannsynlig ha benzoylperoksid inni, men hvis du vil dobbeltsjekke, bare se på ingrediensene på baksiden av produktet.

Bruk salisylsyre noen få ganger i uken

For 99 prosent av menneskene, den bare Grunnen til at de får rumpa akne er ganske enkelt fordi bakterier blir tett innvendig i porene. En rask måte å fjerne alt det gunk og avverge fremtidige problemer er å bruke salisylsyre et par ganger i uka.

Husk imidlertid at salisylsyre er veldig sterk og kan irritere eller tørke ut huden hvis den brukes for ofte. Av denne grunn, hold deg til å bruke den bare noen få ganger, kanskje 2 eller 3 ganger i uka. Du kan finne exfoliating pads for en rask løsning, eller prøv på noen kremer eller lotioner etter at du har dusj for å løse rumpa akne.

Fuktighet med melkesyre

Så jeg skal bare være ærlig med deg: melkesyre er IKKE den beste luktende tingen i verden. Men vet du hva? Det fungerer. Og det er derfor jeg anbefaler det til deg å bli kvitt disse kviser!

Melkesyre kan lett bli funnet i lotioner, og den er designet for å øke mengden fuktighet og vann i huden. Dette er den perfekte løsningen hvis du sliter med rumpa akne på grunn av tørr hud.

BRUK ALLTID dusj etter å ha arbeidet

Hvordan bli kvitt akne på rumpa - Dårlige metoder du må vite

Du vil kanskje bare hoppe over dusjen hvis du er i rush, men vi anbefaler at du ikke forsinker dusjen og hodet rett til vannet når du er ferdig med treningen. Ikke bare vil dette sørge for at du lukter deilig for uansett begivenhet du er på vei til neste (og det kan bare gå i seng og få en god natts søvn!), Men det vil også sørge for at det ikke er noen resterende svette eller bakterier som blir igjen på din boms.

Svette åpner porene dine, og gir mange muligheter for bakterier og andre ekle bakterier å komme inn med letthet. Det er så viktig å dusje, spesielt etter å ha trent, om du bruker en enkel anti-bakteriell såpe eller gå ut med ditt spesielle akne-bekjempende produkt.

Ikke bruk stramt klær hele tiden

Vi vet at du elsker de stramme klærne som viser alle de herlige kurver, men å ta en fridag fra form-passende antrekk vil gi din bum litt tid til å "puste". I stedet for de stramme buksene i shorts, hvorfor ikke sette på en av de søte vårdags kjoler? Og du kan ikke gå galt med et sexy skjørt, rett! Det er mange forskjellige alternativer, men målet er å gi bommen din en puste.

Ikke sitte for lenge

Jeg tror vi kan alle være enige om at vi gjør mye i hele dagen: når vi går på skole, hvis vi jobber med en stillesittende pultjobb, hvis vi ser på TV, eller bare henger ut med våre venner! Alt som sitter betyr at bummen din får ingen luft, noe som gir rikelig med muligheter for skadelige bakterier å inntraffe. Alt som sitter, er ikke bra for deg å begynne med, men det er spesielt ille hvis du er en kampler av rumpestøvler.

Prøv å få mer mosjon; selv rett og slett står opp og gir din rumpe litt luft er nok skjønt, egentlig. Hvis du jobber, jobber du med en jobb og går opp flere ganger i løpet av skiftet ditt for å unngå å sitte for mye.

Hvem ville ha trodd noe så enkelt som å stå opp mer kunne hjelpe med rumpa akne? Ja, det er sant!

Unngå tungt lotion og oljer

Olje er en stor no-no som det vil definitivt tette opp porene dine på et øyeblikk. Men dessuten unngår du noen form for tykke, tunge lotioner, da disse også kan tette porene dine og gi din bum mindre plass til å bli kvitt icky toksiner.

Drikk mer vann

Hvordan bli kvitt akne på rumpa - Dårlige metoder du må vite

Å drikke nok vann er avgjørende for din generelle helse, men mens vi er på temaet for toksiner og buttacne, la meg fortelle deg så mye: Å drikke rikelig med vann vil hjelpe deg med å bli kvitt overflødig giftstoffer i kroppen. Og hvis du har akne hvor som helst - på bum, ansikt, rygg eller hvor som helst - mye vann vil definitivt hjelpe kroppen din filtrere giftstoffer ut for å bli kvitt akne. Det er ikke den eneste oppskriften på suksess, men det er en stor innvirkning på kampen mot buttacne.

Aldri: Jeg Repeat, ALDRI Pop Din Pimples

Du har sikkert hørt dette en million ganger allerede, men jeg er her for å fortelle deg igjen: ikke pop dine kviser! Uansett hvor kviser er plassert, vil de bare gjøre problemet en million ganger verre; og det er akkurat det vi prøver å unngå, ikke sant? Hold hendene vekk fra kviser og følg de andre trinnene til en kvisefri bunn.

Du trenger ikke å slite med akne på bunnen din for alltid. Ved å følge disse enkle trinnene for å kvitte seg med butt acne, kan du leve livet med en pen butt du vil vise deg i en bikini.

Bekjemper du med akne på rumpa? Hva gjør du for å fikse problemet? Har du prøvd noen av disse rettsmidler? Fungerte de for deg? Del historiene dine nedenfor - husk, du trenger ikke å være flau her!

Leave A Comment

1 + 7 =