Hva gjør Primer: 15 fordeler med å bruke Makeup Primer

Vi har alle hørt om sminkeprimer, enten det var på TV, fra en venn, eller bare sett i butikken. Men hvorfor skulle en jente faktisk bruke pengene til å kjøpe en primer?

Vel, damer, jeg må fortelle deg: Primer kommer til å bli din neste beste venn og et MUST i sminkerutinen din etter å ha prøvd det bare en gang.

Det er som en mirakelarbeider som bare fortsetter å gi.

Sjekk ut disse 15 enorme, fantastiske, utrolige fordelene ved å bruke sminkeprimer, og du vil aldri gå uten den igjen!

Hva gjør Primer: 15 fordeler med å bruke Makeup Primer

Jevnere hud

En ting hver kvinne kan være enig om er dette: jevnere hud er alltid en bonus!

Vi streber alltid etter den mykeste, mykeste huden mulig; vel, ved å bruke en primer kan du umiddelbart dra nytte av altfor jevn hud som føles sensasjonell å ta på. En slik enkel løsning for huden som kan være litt tørr - som selvfølgelig kan gjøre sminkeverket ditt litt kitt og ubehagelig..

Gjemmer acne

Akne er et tøft slag for å kjempe; og hvis du sliter med akne, er du sannsynligvis syk og trøtt av sminke din, og ikke skjule alle de forferdelige flekkene.

Den gode tingen om å bruke en primer før du legger grunnlaget er, primer reduserer øyeblikkelig synligheten av akne, gjemmer akne som om den aldri eksisterte. Det er et stort pluss for kvinner i alle aldre, men spesielt yngre jenter og tenåringer som stadig finner seg i en oppoverbakke kamp mot breakouts.

Skjuler rødhet

Akne kan definitivt forårsake litt overflødig rødhet på ansiktet; men selv om du har akne eller ikke, kjemper noen kvinner fortsatt med rødhet i ansiktet. Den fantastiske tingen om primer er det reduserer rødhet i øyeblikket det blir brukt, noe som betyr at du kan nyte et rødt ansikt med bare en dråpe primer.

Hva gjør Primer: 15 fordeler med å bruke Makeup Primer

Reduserer fine linjer og rynker

Enten du er yngre og har en liten oppstart av fine linjer og rynker eller er litt tøft eldre som sliter med det samme problemet i større grad, er du sannsynligvis litt opprørt; Jeg mener, ja, fine linjer og rynker er bare ting som skje med oss ​​over tid, men hvorfor skulle vi være så bekymret for dem?

Primer - spesielt de som er spesielt utviklet for å skjule fine rynker - har potensial til å dekke opp disse problemene for et mer ungdommelig utseende som hvem som helst kan nyte. Hvem ville ikke ha et mer feilfritt utseende med bare en dråpe primer?

Alvorlig kan damer i alle aldre nyte fordelene med en primer. Softer hud gir øyeblikkelig et yngre utseende som er flott for enhver dame der ute.

Minimerer porene

Mange kvinner der ute lider av for store porer; og hei, selv når du har mindre porer, kan du bruke en flytende fundament til å bringe disse porene til liv på en helt ny måte! Det er en alvorlig kamp når du bruker flytende fundament. Det virker som om de automatisk gir oss porer som bare ikke vil slutte!

Å bruke en primer er en fin måte å skjule og avverge de porene, uansett om du er en kvinne med porer som er større enn livet, eller bare mindre som kommer opp etter at fundamentet er brukt.

Med øyeblikkelig lindring fra porene, trenger du ikke å bekymre deg for hvilken type fundament du har på dag og dag ut.

Hva gjør Primer: 15 fordeler med å bruke Makeup Primer

Lett å bruke

Noen sminkeprodukter krever så mye tid og krefter. Det kan være en alvorlig smerte i rumpa når du ikke er sikker på nøyaktig hvordan du bruker den eller bruker den for de beste resultatene.

En annen god ting om å bruke en makeup primer er at du ikke trenger å bekymre deg for noen anstrengende søknadsprosedyrer overhodet. Det er like enkelt som å dabbing en liten primer på fingrene og bruke den på ansiktet ditt, som om du vil ha din favoritt fuktighetskrem.

Husk damer: du trenger ikke mye primer; litt går en lang vei, så uansett primer du ender med å kjøpe er sikkert bundet til å vare deg veldig lenge. Flott for deg og enda bedre for lommeboken din!

Fungerer for alle hudtyper / farger

Selvfølgelig, når du handler for din perfekte primer, kommer det til å være noen spesifikke produkter designet for "oljete ansikter" eller "tørre ansikter" eller lignende; men på slutten av dagen kommer nitti prosent av primere til å fungere utrolig på bokstavelig talt alle typer hud- og hudfarger.

Siden primere vanligvis ikke har noen farge knyttet til dem, trenger du ikke å bekymre deg om en primer som forandrer fargen på huden din eller noe sånt. Alle kan bruke samme primer, uansett hudfarge fra lys til mørk, og hver primer er designet med ett oppdrag: jevnere hud, mindre rødhet og akne, og en feilfri finish hver gang.

Uansett hvilken primer du ender med å velge, kan du være trygg på at det vil fungere med hudtype og farge. En veldig enkel beslutning, spesielt hvis du pleier å være gal som ikke er så sikker på farger av merker hun burde bruke.

Noe for alle

Som jeg nevnte ovenfor, vil hver primer jobbe med magi på huden din, uansett hvilken du velger.

Men hvis du tror ansiktet ditt er for tørt, kan det hende du vil finne en bestemt primer som fungerer for tørrere hud. På den annen side, hvis du trenger noe med litt mindre fuktighet for å følge med din oljeholdige hud, kan du lett finne en primer spesielt for fet hud på markøren..

Gjør litt forskning før du kjøper din primer, og du er bundet til å finne primeren som passer til alle dine behov uansett hva de kan være.

Hva gjør Primer: 15 fordeler med å bruke Makeup Primer

Billigere alternativer

Du kan tenke å legge til en primer til din makeup rituelle vil koste en arm og et ben, men det er rett og slett ikke sant. Mens noen primere er litt dyrere, er det TONS primere på markedet tilgjengelig for under ti dollar. Og det beste er at primere vil vare deg ganske lang tid, så det er lett å finne en primer selv om du har lavt budsjett.

Ingen spesiell utstyrsutstyr nødvendig

Husk tidligere da jeg nevnte hvor lett en primer skal brukes? Ja, jeg mente absolutt denne utsagnet. Det er ikke noe spesielt utstyr som børster eller svamper som trengs for å bruke en primer. Bare legg den på fingeren og legg den på ansiktet ditt.

Det blir ikke enklere enn det!

Bruk for Touch Ups

Vi trenger alle touch ups på sminke vår hele dagen. I stedet for å bruke din dyre grunnlag eller pulver, bare sett litt primer på, og du vil være god å gå.

Alvorlig, et produkt som faktisk kan hjelpe deg før og etter at du har satt på deg et produkt verdt å kjøpe, hendene ned!

Makeup opphold lenger

En av de mest irriterende tingene med sminke er det ALDRIG OPPHOLDER PÅ! Et par timer etter å ha søkt, er du igjen med sminke som i beste fall ser under par, noe du ikke er fornøyd med. Å bruke primer er en enkel måte å sørge for at sminken din holder seg feilfri hele dagen, noe som betyr at det ikke er noen turer på badet under lunsjpause, og prøver å fikse opp sminke før du går tilbake til kontoret!

Vil ikke forårsake breakouts

Enhver kvinne som sliter med breakouts, er hele tiden redd for å prøve nye sminkeprodukter, da de nesten er sikre på at det vil forårsake en ny breakout. Den gode tingen om å bruke en primer er at de ikke forårsaker feilmeldinger. Selv den mest følsomme huden er trygg fra breakout-aggressorene!

Ikke la frykten for breakouts avlede deg fra primer som kunne bokstavelig talt endre sminke spillet ditt. Hvis du er veldig bekymret for det, finn en primer laget spesielt for damer som har en tendens til å bryte ut.

Lett

Det er ingenting som tyngden av sminke - det er FORFERDELIG, og jeg tror vi kan alle være enige om det. Du trenger ikke å bekymre deg for en tung følelse med primer. Faktisk er primeren så lett at du ikke engang merker at du har det på deg.

Alvorlig vil primer trolig være den letteste tingen i ansiktet ditt. Det er praktisk talt usynlig, men det har så mange fordeler knyttet til det!

Hva gjør Primer: 15 fordeler med å bruke Makeup Primer

Skaper en nydelig Airbrush Finish

Flawless finish er det vi, som kvinner, strever for. Men la oss innse det - en airbrush ser ut som de du ser på fjernsyn virker praktisk talt umulig. Vel, du kan få ett skritt nærmere en helt perfekt, luftbrent utseende ved å bare bruke en klemme av primer før du gjør din normale sminkerutine.

Du ser, primer har muligheten til å gjemme alle de "ufullkommenhetene" og skape en utrolig silkemyke plattform for sminke til å bli plassert på. Sluttresultatet? Nydelig sminke som ser perfekt ut hver gang.

Det er et så enkelt skritt å ta, hvorfor vil du ikke prøve det ut??

Hva er din favoritt primer?

Leave A Comment

34 + = 38