Feather Tattoo Betydning

Vakker og fylt med mening, fjær tatoveringer kan finne et hjem på noen person. Fjær kan ha en rekke betydninger og har blitt brukt i en potensiell kultur gjennom historien. De var vant til å skape verktøy, for kunst, for å betegne status og mange andre kulturelle bruksområder. Det som følger er en liste over feather tattoo betydninger som du kan finne nyttig som du bestemmer hva slags en fjær basert tatovering du ønsker.

fjær-3

Feather Tattoo Betydning

1. stolthet og skjønnhet

Fjæren har blitt brukt i mange kulturer som symbol på stolthet, status, skjønnhet, ungdom og andre funksjoner. Påfuglfjæren er kjent for sin symbolske tilknytning til stolthet. Ørnenfjæren er kjent gjennom kanskje kulturer, spesielt de indianske kulturer, for en rekke statusbaserte indikasjoner. Duvefjær kan symbolisere fred, mens ravfjerder kan tenne tanker om mysterium eller trickery. Fjær var ofte utsmykninger som ble plassert i håret, i halskjeder og andre steder for å betegne skjønnhet og ungdom.

fjær-2

2. Fly og frihet

En klar påminnelse om en fugles vinger, fjæren kan være en indikator på fly, fly, skyve eller glide. Piloter og andre som tar til himmelen kan finne et spesielt sted i deres hjerter for fjæren. Frihet finner også et hjem i fjæren. Å være lett som en fjær kan tyde på en følelse av frihet og mangel på stress. Det kan også ta en mer bokstavelig mening som fjærvektige boksere er kjent for sin flådhet av foten.

3. Elements and Spirituality

Luft, en av de fire tradisjonelle elementene gjennom mange kulturer, er ofte signert av fjæren. Himmelens gud, deres avatarer og deres budbringer kan være forbundet med fjær. Hermes 'sko var utsmykket med fjær som ga ham hastigheten forbundet med hans romerske navn, Merkur. Phoenixens brennende fjær var også symboler på gjenfødelse og reinkarnasjon. Åndelighet og sjelen ble ofte symbolisert av fjæren også.

fjær-1

Feather Tattoo Betydning Variasjoner

1. Fargelegging

Farge kan gi en rekke betydninger til en tatovering, og fjærene er ofte levende og modige. Svart og hvit finnes også. Den raske fjærens ensartede svartehet kan symbolisere visdom, trickery eller død. Den hvite og grå skyggen av mågenes fjær kan symbolisere frihet og det åpne hav. Farger kan finnes i fugleparadis, påfugler og andre vakre fugler for å vise stolthet, skjønnhet eller ungdom. Spektral kromatisk fargestoff kan symbolisere støtte til sivile rettighetsbevegelser eller mer abstrakte ideer om forening av form og identitet. Du kan oppleve at sammenkoblingen av en hvit fjær av due og en grønn fjær av en kolibri vil gi ut dine følelser av fred og enkelhet på en måte som ingenting annet kunne. Forsøk i dine tanker til du bestemmer hvilke farger som passer best for din personlighet.

2. stil

Enkelheten av fjæren kan være alt du trenger. En enkel fjær som flyter på et basseng av reflekterende vann, kan være akkurat det du trenger. Kanskje ville en hyperrealistisk fjær bedre passe dine behov. En fargegjengivelse kan bedre fremheve ditt ønske om å vise impermenensen til verden og alt det i den. En surrealistisk tegning laget av luker og prikker kunne avsløre en fjær festet av jernbøyler.

Det er ingen grense for hva du kan gjøre for å gjøre din tatovering av fjær din egen. La tankene dine inspirere til en tatovering som er unik for verden. Gi den din egen mening og din egen personlige berøring. Pass på å ikke kaste bort det verdifulle verktøyet til en opplevelses tattoo artist, så snakk med dem om deres ideer og tanker før du begynner.

Leave A Comment

− 3 = 2