7 måter å få håret ditt til å se lengre ut

Som kvinner drømmer vi alltid om å ha vakre sterke, glatte og selvfølgelig lange hår. Men hvis lengden er et uendelig problem for deg, tror du kanskje Rapunzel-håret er utenfor rekkevidde. Aldri frykt! Disse enkle 7 måtene å gjøre håret ditt lenger, har vist seg å gi deg den ekstra lengden du alltid har drømt om, helt problemfri.

87ac3922c74689c7dfb70e0d317e9c37

1. Korrekt Kombinasjon og Tørking

Kombinere og tørke håret riktig er viktig, ikke bare for å skape vakkert hår som skinner og blender, men hår som er langt og sterkt også. Bruk en tannkamme så mye som mulig - spesielt når håret er vått - og ikke overbrus håret ditt, da dette kan føre til brudd og flyveveier. Når det gjelder blåsing, ikke hold tørketrommel for nær håret ditt og rist tørketrommet litt, slik at luften kommer til røttene, og du ender opp med å skape noe volum for håret ditt. Et enkelt triks er å bøye hodet helt ned og tørke håret opp ned. Dette skaper noe seriøst volum og lengde. Avslutt med å skyve håret bakover og kamme med en flat børste.

2. Glatting og straightening

Her er et tips for jentene der ute som sliter med krøllete eller bølgete hår: rett og slett å rette opp låsene dine kan få håret til å virke mye lenger. Jeg vedder på at du ikke trodde det kunne vært så lett, va? Selv jenter med naturlig rett hår burde kjøre en glatting gjennom deres maner for å få størst mulig lengde. Hvis straightening hver dag ikke høres glamorøst overfor deg, bør du vurdere en permanent utjevningsjobb som er utført av en opplevelseshårkyndig. Det er en enkel 3 til 4-timers prosedyre som gjør håret ditt jevnt, rett og slank i lengre tid!

 

3. Mørkere hårfarge

8ad21fbb8a8e0281ca6bc810cf713bac

Visste du at du bare dør håret ditt, vil en mørkere farge automatisk gjøre lengden lenger? Beklager blondiner! Selv korte lås kan få litt lengdeforbedring bare ved å bytte til mørkere hårfarge. Prøv en nydelig sjokoladebrun, fantastisk plomme, eller til og med en sjokkerende svart for å skape hår som ser større og lengre ut enn det egentlig er!

4. Sjampo og balsam

Hvorfor ikke behandle volum og lengdeproblemer rett ved kilden? Det er rikelig med unike sjampoer og balsam der ute, unikt designet for ikke bare å gi håret noe seriøst volum, men også lengde. Søk etter disse spesialproduktene i din lokale butikk. Noen kan til og med være leave-in balsam som vil fungere hele dagen lang!

5. Hårforlengelser

Hair extensions har alltid vært go-to produkt for gals som ønsker en umiddelbar økning i hårlengden. De kommer i form av klips, bånd og vev, og kan hjelpe deg med å få et lengre hår utseende umiddelbart. Hvis du skal på fest, bruk hårforlengelser som er laget av menneskelig hår, slik at du kan rette og stil dem som du vil, og gi håret et bedre utseende og øke lengden. De er ikke veldig dyre og er lett tilgjengelige. Du kan vaske og kutte dem akkurat som ditt naturlige hår og bruke dem hver dag hvis du vil!

 

6. Del ned i midten

d0b11a6af929c299c2e89b6087df4034

Ja, selv avskjed av håret spiller en faktor i hårlengden. Sidelengs avskjøring gjør håret ditt mindre, ujevnt, men likevel stilig. Din beste innsats er å legge til mange lag og dele håret ditt i midten for å skape en lengre stil. Gjør også bort med dine splitte ender for å få det rene og elegante blikket til håret ditt.

7. Sett det opp

Dette kan høres helt gal - og det er sannsynligvis - men det er sant, likevel. Å sette håret opp vil øyeblikkelig få håret til å bli fullere og lengre. Prøv å plage bunnen litt og trekke den opp i en nydelig full bolle av chignon. Du kan også bare knytte den i en hestehale for å oppnå en nydelig, lang stil. Bruk trehestehale-metoden i noen alvorlig lengde! (Trekk håret opp i tre separate ponytails oppå hverandre).

Disse 7 trinnene - kombinert med et sunt kosthold fullt av mange vitaminer, mineraler og proteiner - sikrer at du får lengden du ønsker. Husk å også ta godt vare på håret ditt - vask det regelmessig, bruk et produkt som passer ditt hår, ikke bruk for mye varme, og hold endene kuttet!

Hvordan får du håret til å se lenger ut??

Leave A Comment

− 2 = 6