65 Japansk Nail Art Designs

9 japanese nail art

Den vintageblomstrete blandet med nakenfarge og beaded design passer perfekt med en sommer-outfit. Når du går ut med venner for å ta en piknik, bør dette være et godt design å gå med.

Holde våre negler rent har vokst til å være en interessant trend i dag. Det er bare ikke nok til å holde dem ser rosa og presentable, men fasjonable negler eller Nail Art er tingen å følge. Selv før var konseptet med neglekunst allerede rundt hjørnet, og kvinner gjorde mange ting bare for å gjøre fargene til neglene deres mulig. I dagens popkultur har kvinner, kunstnere og hobbyister samlet seg for å friske seg i flere muligheter når det gjelder neglelakk.

Japan er et kjent knutepunkt for mote og nyhet ideer. Japansk Nail Art har vokst til en veldig populær scene i Japan. Det er ikke bare en hobby, men har utviklet seg til kultur der flere og flere entusiaster fortsetter å vokse hvert år. Japansk Nail Art har graced dekslene på hundrevis av japanske magasiner samt sosiale medier. Det er enda expos dedikert utelukkende til japansk Nail Art.

Blant den kjente japanske nagelkunst er Nail Up !, Nail Venus, Stilig Nail og Nail Max. Men det kan være vanskelig for deg å få dem fra utenfor Japan, de kan fortsatt sendes, og alt du trenger å gjøre, er å se opp på nettet og se hvor mange fraktkostnadene. For mer hjelp kan du også prøve myjpop.com for tips og veiledninger om hvordan du får dem edgy og vanskelig å finne japansk Nail Art magasiner. Tokyo Samurai er også et godt valg, selv om det trenger et abonnement fra deg. Hvis du er litt lav på budsjettet, kan du prøve å vurdere livejournal-gruppen J Magazine Scans. De har mange gratis og nedlastbare nagelartskanninger som du kan bruke til å begynne med.

Som en startpakke kan du lage din egen japanske neglelisteffekt ved å bruke to måter; kjøpe 3D-dekorasjoner laget av plast og lim dem på neglen din, eller du kan få din egen akryl og male dine egne negler. Noen sier at det krever mye talent på å male dine egne negler; du kan fortsatt starte fra bunnen av. Det viktigste er at du har lidenskap og kreativitet til å male ut den faktiske designen du vil ha. Det anbefales imidlertid for nybegynnere å starte med ferdige nagler. Det er enkelt å kjøpe pre-made negler som du enkelt kan lim på fra online og faktiske butikker. Dette gjelder det samme for akrylmaling og pulver. Alt som trengs, er mye tålmodighet og praksis.

På den annen side betyr det ikke at hvis du ikke kan lage din egen negleliste, kan du aldri ha de søte neglene. Hva er Neglesalonger for? Du kan prøve å besøke en nær ditt område. I Japan er det nok av neglesalonger som man kan løpe til, men i Vesten kan de være ganske vanskelig å komme forbi. I så fall kan du få hjelp fra talentfulle nagelartister. Du kan prøve å se på Dollish Polish, Yukiumi og Bling Up.
Hvorfor ikke prøve å sjekke ut disse 65 fantastiske japanske Nail Art-bildene som bare gir deg en god idé eller inspirasjon på vei til å starte din Nail Art-lidenskap.

34 japanese nail art

Kort er også fasjonabelt. Mange tror Nail Art er bare for lengre negler, men dette viser det ellers. De korte neglene er sterkt kompatible med den enkle japanske inspirerte designen, som denne - kirsebærblomster og geisha negler.

1 japanese nail art

Daisy blomster malt på lys rosa negler, dekorert med enkelt diamante - en pen, men enkel design. Denne nail art design er perfekt for å gå til bryllup eller lignende anledninger. Den slags negler vil ikke distrahere for mye oppmerksomhet fra kjolen din, men det skiller seg ut på sin egen måte.

23 japanese nail art

Gå royal med blå og hvit med dette designet. Den gullbehandlede korset legger ganske enkelt stilighet og et hint eller kongelige på neglene dine. Flott for kvelden rendezvous med din kjære eller en enkel stearinlys middag.

32 japanese nail art

En annen vintage blomsterkonseptdesign, men det som skiller seg fra det andre er hvordan blomstene skiller seg ut fra neglene. Glatte og spennende blader av kronblade og etterlater nålene som de er kombinert med gyldne perler. Melon nyanser gir inntrykk av en person som er frisk og elsker å ha det gøy.

25 japanese nail art

Start dagen med denne ferske og hvite nagelkonstruksjonen. Akvarellblomstblader har blitt malt som vasket ut for å gi den rene og beroligende effekten akkurat som en hage i sin første blomst tidlig på våren. Du kan gjøre dette designet når du feirer våren.

48 japanese nail art

Petals vokste ut av neglene dine, fantastisk vann marmor stil. I motsetning til andre design som inkluderer maleri over naglene, tar denne en minimalistisk tilnærming. Hvis du er en fan av neglelakk, men ikke er vant til de mange akryllakene, kan denne type design bare fungere godt for deg.

59 japanese nail art

Mørk og litt gotisk. Almond negler med mørkblå og svarte nyanser er rett og slett perfekt for et kveldsselskap. Den rutete sort-hvite designen viser seg også som en liten forstyrrelse til den generelle alvorligheten av neglelagrene. Det ser veldig enkelt ut, men har mye innflytelse på grunn av fargene og det gylne korset som legges til for å kontrastere de vanlige farger.

60 japanese nail art

Klar for den sommerferien? I så fall passer dette designet best. De vasket ut nyanser av blått og rosa gir et morsomt og rent utseende som er perfekt når du matcher det med det lyse badetøy og hodet til stranden! De hvite perlene ser ut som dråper med vann som henger på strandbom-neglene dine.

65 japanese nail art

Elsker det enkle og rene spikerutseendet? Disse kunstneriske neglene passer perfekt når du går på skole eller på jobb. Laced med bleke og vanlige farger, de hvite nyanser er deretter foret med enkle, tynne, mørke linjer for å understreke det enkle, men elegante designet toppet med små, mørke perler.

2 japanese nail art

Så mye som det er latterlig grand nail art stiler, kan enkle også fortsatt være vakker. Mal dine negler i klare hvite akryl- og babyblå farger, samtidig som du fremhever det med gullperler som står i midten av blomstbladene. Denne stilen er perfekt for hverdagslige aktiviteter og kan matche antrekket ditt der du måtte trenge.

3 japanese nail art

Følelse av kylling og i sprøytenarkomanen? Dekorer neglene dine med dette fantastiske ensemblet av perler og ringer. Denne fargerike og hyggelige stilen kombinerer perkiness av polka prikker og horisontale linjer sammen med bløde blomster for å gi ut den girly men likevel morsomt utseende.

4 japanese nail art

Kombinasjonen av babyfargene på disse naglene passer perfekt sammen med den enkle hjerteformen og lone gyldne perler på hver negle. De separate, gyldne polka prikkede perlene og den hjerteformede gyldne lakken bidrar til å gi livet til det rene klare farger som omgir den.

5 japanese nail art

Perler hele veien! Disse neglene snakker mote! Hvis du ønsker å skille seg ut fra mengden, fortsett med denne neglelekstilutseendet. Partner babyfargede perler på neglene dine med en kombinasjon av naken og melon nyanser av akrylmaling samt gullperler. Trekk opp noen hip-drakter og du er perfekt!

6 japanese nail art

Vær lekfull og legg til neglelakk, hjerter og perler til innholdet ditt! Gå glamorøse med en dråpe sølvstøv her og der. Gi liv til dine ellers kjedelige negler med fargerike perler i spennende mønstre!

45 japanese nail art

Hvem sier korte negler har ikke nok plass til neglelakk? Korte negler kan også ha fantastiske spiker kunst design som den ovenfor. Rent og hvitt. Det klare neglelaket er toppet med gylden akryl for å få neglene til å skje på tross av at de er korte. De geometriske former og vertikale striper bidrar til å gjøre neglene til å se lenger ut.

7 japanese nail art

Rock dine negler i disse glamorøse rosa nagelsensembler! En veldig lekfull design som kombinerer prikker, blomster og blonderlignende design i en, ser ut til å ha neglene dine kledd for en fest! Når du føler deg trygg, ikke nøl med å gjøre disse nageldesignene og rock den ut til verden!

8 japanese nail art

Gå hvit og blomstret med denne fantastiske utseende negler art design. De friske hvite blomstene viser enkelt renhet og uskyld, og vil være perfekt for en brudekorn. Hvis du er en brud å være, bør du virkelig vurdere denne stilen som den legger til betydning for arrangementet der du og din brudgom endelig vil knytte knuten.

10 japanese nail art

Renhet inspirert neglelakk med hvite hjerteformer på nageltipsene, enkle, men elegante. Nyanser av hvite og sølvperler er populære fordi de lett kan matche antrekkene dine uansett anledning det kan være. Enkelheten i neglene understreker også sin skjønnhet uten å skygge brukeren. Dette er et flott design for kvinner som pleier å være konservative, men likevel vil være fasjonable.

11 japanese nail art

Sommeren er i hjørnet, og det vil alltid være en av årets mest etterlengtede årstider. Det er den perfekte tiden for deg å gjøre dette enkle, men ganske flotte neglene. Dikket i fuchsia, er neglene dekorert med sommerblomster som gir deg aura av friskhet og livsstil alle gjennom de varme sommerdagen.

12 japanese nail art

Noen flere alternativer for de korte spikede damene der ute. Den enkle hvite horisontale akrylmalen gir bredden til neglen og fjerner dermed øyet fra å merke seg at neglen er for kort for noe design på den. Gulldesignene hjelper også de andre delene av neglene som er belagt med vanlige farger.

1. 3 japanese nail art

Dette er et ganske lite stykke som gir mer plass til neglene dine å puste, men samtidig gir det også storhet og farge til fingrene! Den tilsynelatende splashed designen av akryl til neglene gjør det ser morsomt og spennende ut! En artsy neglelakk som du ikke kan motstå. Sølvperler og gullfôr bidrar også til å fremheve kantene på designet.

14 japanese nail art

Snakk om en frisk og lys design! Denne neglelisten injiserer en morsom personlighet i deg. med lysrosa og hvite nyanser kombinert med det tilsynelatende vasket på ferskenfarget kronblad, vises som om solen har plukket å skinne på deg og bare deg. Blomster blomstre fra fingrene, og du er mer enn villig til å flaute den!

15 japanese nail art

Hva kommer i tankene dine når du sier feilen i våre stjerner? Skyer, ja. Hvis du er fan av filmen eller skyene, er dette lille fluffete stykket perfekt for deg! en liten gradient malt på neglene for å vise himmelen når den overgår fra skyer mot atmosfæren. De små skyfallene gjør at alt ser søt og koset ut.

16 japanese nail art

Enkelhet er skjønnhet som de alltid sier. Dette skyldes at jo enklere du går, jo mer skinner din sanne skjønnhet. Disse stilett neglene snakker virkelig for seg selv. De trenger ikke så mye farge, bare en ren nakenpolsk og et par elegante gullakryl- og sølvperler er nok til å gjøre jobben.

17 japanese nail art

Tapp inn i din animalistiske side med disse utrolige leopardpressede neglene. Mal dem i kraftig rosa og vis verden hvilken jentekraft virkelig er laget av. Det er en morsom utseende neglerkunst som du kan gå med når du fester eller går til favorittklubbene dine. Det gjør at du ser ut som du vet hva du vil, og du vet hvordan du får det.

18 japanese nail art

Du kan gjøre mye med farger på neglene dine; Denne røde og blå kombinasjonen viser tydelig deg hvordan grenser lett kan styrkes når det gjelder artistry. De myke kantene på fargene gir en flott overgang med den hvite bunnen av neglelakken. Ser veldig eterisk og minimalistisk ut. Perfekt for de som vil ha forbløffende negler som bare bruker to til tre farger.

19 japanese nail art

Funky er i disse dager og hvor funk kan du få enn disse neglene? Tilfeldig men de utfyller hverandre. De mørke og kraftige fargene lar deg lett gaten stil mote som så mange hip fashionistas gjør i dag. Hvis du ønsker å være hip og kul, bør du definitivt prøve ut denne lille neglestykket.

20 japanese nail art

Hvis du er en fan av bånd og søte ting, så prøv ikke denne søte nagelartstilen? Det er enkelt, men gjør jobben riktig. Du kan koble den sammen med din favoritt søndagskjole og sommer støvler, hodet ut og ser allerede perfekt ut!

21 japanese nail art

En annen stil med søte og fluffete bånd. Perfekt for tefester med jentevennene dine eller helgengangene! Disse er ikke bare søte å se på, men morsomme å gjøre også. Du kan være vert for slumpartier og male dine besties negler med denne "kawaii" neglelisten.

22 japanese nail art

En vintage design som passer til diamanter, firkanter og sirkler. Hvis du er i unike og edgy spiker kunst design, så er dette noe du definitivt bør prøve. Det ser kult ut og lett å gjenskape. Du kan til og med bruke dine egne fargekombinasjoner for å oppnå det utseendet du vil ha neglene på.

24 japanese nail art

Blomster kan gjøre alt ser pent ut, spesielt neglene! Denne fersken og grønne ensemblet er flott for proms, fester, debuter og bryllup; hendelser som har temaer. Hvis du donerer en sjøgrønn kjole med ferskenakenter, bør denne negloteknikken være design og fargekombinasjon som du bør gå med.

26 japanese nail art

Denne veldig søte og hjemmekoselige nagelkonstruksjonen er noe du kan gjenskape på dine egne negler og fortsette i mange dager. Det kan gå bra med enhver anledning du går til, og den kan også enkelt brukes igjen. De enkle blomsterformene og vanlige farger gjør denne populære neglelisten til en favoritt for mange.

27 japanese nail art

Hvis du noen gang har lurt på hva glamorøse ville se ut i virkeligheten, sier denne neglelisten alt for deg. Utsmykket med fargerike blomster, perler og gull aksenter, gjør denne nail art design det perfekt for en formell begivenhet som du planlegger å gå til. Det skaper en veldig delikat og kvinnelig utseende for neglene, noe som gjør at hånden din er uimotståelig for å berøre.

28 japanese nail art

Det er ute med blomstene og i med båndene! Når man ser på den fargede kombinasjonen av neglene, ser du ut som om du har det gøy i livet og lever det fullt ut. Gjør deg selv skikkelig og nyt verden som det er med denne neglelisten, morsomt kjærlig konsept.

29 japanese nail art

Gjør sant med oransje på denne enkle, men morsomme utseendet på neglelakk. Blomstene er lekent malt med flere farger som gjør at øynene dine danser og hopper fra en farge til en annen. Den ferske fersken i fersken bidrar til å avvike din visjon fra swirly-mønstrene av blomstene og hviler øynene dine til du ser på en annen negle.

30 japanese nail art

Leter du etter trendy neglelakk? Legg til dette lille ensemblet i samlingen din! Det ser ut som ekte dame og søt. Babyens rosa og blå farger er kontrastert av den sterke gullmaling og toppet av sølvperler.

31 japanese nail art

Julespiker? Ja og nei, selv om rødt er et veldig tydelig tegn på yuletidsesongen, og båndet ser ut til å representere gaver, kan denne røde nagelkonstruksjonen også brukes hele året. Hvem skal stoppe deg når du føler at du er i humør for å ha på seg rød neglelakk med litt holdning? Flott, men subtilt, det er en perfekt design å gå med hver sesong.

33 japanese nail art

Når de snakker om negler med holdning, er dette sannsynligvis et tegn på slike. Elegant i svart og babyrosa, denne søte og ganske farlige nagelkunst har en flott kombinasjon av kontrasterende farger. Fra den skarpe sorte blandet inn i den letteste rosa og toppet med gull og sølv perler, klipper denne neglelisten bare.

35 japanese nail art

Hvis du ønsker å se neglene dine på et skjørt, så er dette den perfekte muligheten til å bruke denne neglelisten. Blonder som design som deler blomstene fra den indre klare polsken, fungerer som skjørtet til neglene dine; det ser veldig pen og behagelig for øynene.

36 japanese nail art

Regnbuer og musikk! En kraftig kombinasjon faktisk. Kjør de musikalske regnbuene med denne ganske musikalsk kunstneriske neglelisten. Det er veldig lett å gjenskape og perfekt for musikkelskere der ute som leter etter inspirasjon på hva de skal male neglene med.

37 japanese nail art

Ingenting slår den klassiske svart og hvitt tema neglelak. Du kan gå elegant, men likevel hip og funky med denne morsomme, men behagelig nail art design. Gullperlene bidrar til å fremheve neglene og gir glamour til dem. Den svarte og hvite akrylkombinasjonen gjør en god jobb med å skape det ekte utseende.

38 japanese nail art

Når du har sjansen til å ha det gøy med neglene dine, bør du gå ut! Bare se på denne fargerike og blomstrende negle kunstdesignen som bare staver gøy og kreativitet. Slip det skjulte potensialet ditt innvendig og ikke nøl med å male i flerfarget kronblad over kontrasterende fargekombinasjoner.

39 japanese nail art

I tilfelle du leter etter en elegant og formell neglelakk, kan du aldri gå galt med dette stykket. Det er vakkert delikat og bare forbløffende. Gull, grønn og magenta perler bare skiller seg ut. Den fargerike blandingen av akrylfarger ser veldig fremtredende ut fra de vanlige hvite og brune farger som bare passer til enkelheten, men likevel elegansen du vil gå for.

40 japanese nail art

Et annet vakkert rødt ensemble som ser veldig enkelt ut, men iøynefallende. Rett rødt rødt med hvit blomster og gullperler er perfekte når du ønsker å ha stilige og enkle utseende negler. Veldig lett å vedlikeholde og repaint. Dette er flott for de som ønsker å holde lavprofilte negler, men fortsatt være i neglelagsmote.

41 japanese nail art

De lekne blomstene som danser rundt neglene er så pen å se på. Den blå bakgrunnen akryl gjør det bra å understreke de fargerike blomstene som har blitt splattert over naglene. De hvite tipsene bidrar til å avvike fra alle blomsterstøy og holder et rent utseende for neglene.

42 japanese nail art

Denne nagelkunsten er helt fantastisk. Blomstene ser ut til å være i nærbilde og etterligne det du ser gjennom et kalejdoskop. En veldig morsom og varm utseende neglelakk. Dette er perfekt for de som ønsker å se edgy med neglene, men likevel beholde et friskt og rent utseende.

43 japanese nail art

Gullperlene hopper bare ut på denne. Veldig stilig og elegant neglelakk. Du vil gjerne gjøre en av disse når du går til en formell fest eller en gjenforening med familie og venner.

44 japanese nail art

En platina og gull ensemble. Kombinasjonen av disse to sterke farger pluss et strø av sølvstøv og gullperler gjør en flott utseende negler. Hvis du vil gå glamorøs, så er dette neglelisten å vurdere å sette på.

46 japanese nail art

Søt og enkelt. Babyfargene ser utrolige og rene på dette stykket neglelakk. Flott for pajama-fester eller bare å henge ut med kjæresterne dine. De små gullperlene på toppen legger litt moden holdning inn i neglene, men det lykkes å gi inntrykk av at du er pen, søt og samtidig ladylike.

47 japanese nail art

Svart og hvitt med et dråpe røde kronblad. Enkel og grasiøs. Tippet med svart akrylmaling, neglene er også prydet av en ren hvit base med svarte blader som strekker seg over det hvite som en canvass.

49 japanese nail art

Et tilsynelatende mer kreativt fransk tips som neglene er tippet med et større belegg av hvit akrylmaling. Den hvite er deretter foret med gull og laced med svarte kronblader og blader. Elegant og detaljert. Et veldig fint mønster å gå med når du jobber eller går ut hver dag uten å bekymre deg for å se ut av mote.

50 japanese nail art

Møter du med gamle venner? Så gå ut og føle deg trygg ved å flaunting denne negle kunstdesign! Det ser flott og elegant ut! Du kan aldri gå galt med hip kombinasjonen av rødt og grønt pluss tilbehør og perler av gull.

52 japanese nail art

Gul, svart og hvit, virkelig vintage og en av en slags. Fargekombinasjonen av denne neglekunst er perfekt for fans av tidlig 80-talls mote hvor disse fargene er dominerende, men de er også perfekte for sommeren, nyt sommerferien med dette designet og imponere vennene dine med hvor kreative neglene dine ser ut.

53 japanese nail art

Få den sommeren friskhet med neglene dine ved å donere dette hvite baserte og fargerike ensemblet med blå, rød og gul neglelakk. Match den med ditt favoritt strandutstyr og du vil se helt sommer frisk og klar!

54 japanese nail art

De rosa rosene er helt nydelige på dette neglelakkdesign. Hvis du er glad i rosa roser og vil ha dem til å blomstre rett ut av neglene dine, så er dette neglelagsmote å gå for. Veldig enkelt, men pen og gjør ikke vondt når du ser på det.

55 japanese nail art

Er du en fan av t-skjorter og jeans? Hvis du er, vil denne negleleksten sikkert minne deg på hvor behagelig de antrekkene er! Det blå designet etterligner det med gamle blå jeans som du bruker casually når du går ut i sommervarmen.

56 japanese nail art

Dette er en enkel, men fengende design som du selv kan male på neglene dine selv. Du trenger ikke engang å være detaljert når det gjelder å male på blomstene, siden de er ganske mye dabbed på, men likevel ser fantastisk ut når de kombineres med resten av kronbladene og den hvite basen.

57 japanese nail art

Checkered er ikke bare populær i skjorter eller kjoler, de kan også gjøre det i neglelagsmote også! Hvis du liker rutete mønstre, hvorfor ikke gå med denne spiken, er design? Det er ganske gammel skole, men veldig ekte i design og innvirkning.

58 japanese nail art

Når du tror at paljetter bare kan vises på kjoler, må du gjette igjen. Denne ville og fargerike sequin inspirerte neglelisten vil helt blåse opp! Det er ikke behov for kompliserte malede design siden en ren base vil gjøre og paillene vil fullføre utseendet til deg!

61 japanese nail art

Det som absolutt gjør denne negle kunstdesign skiller seg ut fra resten er den fantastiske skildringen av kokospalmer malt på den. Det er enestående og veldig nyskapende. Du vil elske en neglelakk som denne, spesielt når du er på ferie et sted langt og ønsker å gjøre et inntrykk.

62 Cherry Blossom Nail Practice

I Japan er kirsebærblomstene veldig symbolske og har blitt en del av sin kultur. Kirsebærblomst inspirert nagel kunst som disse er også populære og godt likt. Det er perfekt for sommeren og akkurat i tide å ha på når du besøker Hanami-festivalen i Japan.

63 japanese nail art by Glam Nail Studio Canada

Vil du se fabelaktig og glamorøs hele tiden? Ikke nøl med å få glamspiklene når du vil gå ut på shopping og bare flaunt dine vakre lange negler til publikum. Den ganske mørke nakenskyggen passer godt sammen med gullglitterspikeren som lekfullt dekker og strekker seg i neglene for ornament.

64 Kimmidol nails

Er du en fan av kimmidolls? Disse er populære dukker som har blitt avledet fra de japanske kokeshi dukkene. Denne kimmidoll-inspirerte nagelkonstruksjonen er perfekt for entusiaster, så vel som de som liker den enkle kombinasjonen av rosa og hvit og japansk kultur innebygd i neglene.

51 Pretty Pink Elegant Japanese Nail Art Manicure

Rosa og hvit med gull og hvite perler, og du er klar til å gå! Dette er en veldig iøynefallende og søt nagelkunst design som stemmer ut Kawaii eller søte kulturen i Japan. Når du vil gå søt hele veien og ha på deg søte og friløse sommer kjoler, så er dette designet du bør velge.

japansk retro flower nail art

Japansk retro blomst nagel kunst

Leave A Comment

3 + 5 =