50 Toe Nail Designs

prev2 av 2neste

26. Pastellfarger

tå nail design

via Instagram / mie215

Denne blomstrete tåneglens design er elegant og stilig. Pedicureens dominerende farge er hvit; men det som gjør det interessant er aksentene av gult, blått og rosa.

27. Perfekt Naken Toenail Design

tå nail designs

via Instagram / iambellaricanfeet

Den enkleste designen har ofte de mest slående effektene. Når det er sagt, kan du velge dette super slanke nakenpedikyret. Modellen er ren og moderne, perfekt for kvinner som vil gjøre skoene deres skiller seg ut.

28. Tiger-Inspired Toe Nail Design

tå nail designs

via Instagram / crazy_crimson

Animal print er i trend denne sesongen. Denne tiger-inspirerte tåle nagel design er flott. De gyldne linjene går veldig bra med slående svart, og det endelige resultatet vil definitivt gripe folkets oppmerksomhet.

29. Lys Purple & Pastel Pink Design

tå nail designs

via Instagram / bellahairr

Denne fascinerende blandingen av rosa med lilla lilla vil gi tærne en glamorøs allure. For en ekstra wow-effekt, bør du vurdere sølvfôr for å skille de to fargene.

30. Slående Toenail Art

tå nail designs

via Instagram / vxhoneyxv8

La tærne være et lerret for det mest interessante tånegledesignet. Denne slående kombinasjonen av rosa, turkis og gul er helt fantastisk. Velg et par sandaler i et lignende fargetone, og la tærne skinne gjennom.

31. Skinnende Lilla

tå nail designs

via Instagram / alwaysfeet1000

Gi neglene en beroligende behandling og lakk dem i lilla. Tenk på en glitrende versjon og sørg for at neglene dine er trimmet riktig. Resultatet: En enkel, ren pedikyr med vri.

32. Stripet Toenail Design

tå nail designs

via Instagram / pinayfeetgoddesses

Gi tærne en beachy vibe med denne lyseblå tåneglens design. Velg for vertikale linjer, og se på diskrete stjernedesigner for en ekstra sommerlignende effekt.

33. Glittery Orange 

tå nail designs

via Instagram / be_gelicious_nails

Ønsker du å gjøre tånapikene dine pop? Deretter bør du velge glitrende oransje polish. I kombinasjon med svarte sandaler eller kikke-sko, ser dette designet utrolig ut.

34. Beige med gyldne aksenter 

tå nail designs

via Instagram / jenrihfer89

Beige er et perfekt neglelakk for kvinner med vakre tær. For å gi pedikyret et ekstra hint av originalitet, bør du vurdere glitrende gyldne striper for storåen.

35. Turkisblandinger 

tå nail design

via Instagram / _nail_art_by_me_g

Ved et første glimt ser denne tå neglesignen rotete ut. På en nærmere titt skjønt, er det faktisk en interessant idé. Bruk turkis til basen og den rosa å blande inn og få pedikyret til å virke jevnt.

36. Sølv og Blå aksenter 

tå nail design

via Instagram / usoffeet

Sølv og baby blå går veldig bra sammen. Designet er fristende og originalt, for ikke å nevne at med noen ekstra design aksenter kan du gjøre det virke enda mer fristende.

37. Turkis med gnister 

tå nail designs

via fabnailsartdesigns

Denne forlokkende babyblå nyansen med sølvfarget aksenter er så romantisk og fristende. Neglene er vakkert trimmet også, og dette gjør at designet virker enda mer elegant og tiltalende for øyet.

38. Rosa med grønne aksenter 

tå nail designs

via hairdesign2015

Rosa og turkis, en killer kombinasjon for en tå negl design. Velg en grafikkmodell og gi en godbit til føttene dine.

39. Turkise Toes med fjærdesign

tå nail designs

via beautytipstricks

Gjør en endring og se på denne slående turkise fargen for tåneglene dine. Utformingen er fantastisk, hovedsakelig på grunn av den slående fjærdesignen. Enkel, men effektiv!

40. Polka Dot Toe Nail Design 

tå nail designs

via Nails2DieFor

Polka prikker er i trenden denne sesongen, og de har nådd skjønnhetsindustrien også. Se på denne fantastiske, svarte designen med rosa aksenter. Det er både blendende og stilig!

41. Tribal Toe Nail Design

tå nail designs

via vakre negler-ideer

Vurder denne tribalmodellen på en hvit base, og du vil føle deg fabelaktig iført den lange sommerkjole. La føttene puste, og la neglene ta tak i denne interessante designen.

42. Fargerik prikket tennspeildesign

tå nail designs

via ameblo

Denne fargerikt prikkede pedikyren har en boho vibe vi elsker. Det ser så perfekt ut, men likevel så flytende og stilig. Blandingene av farge går veldig bra sammen, og det er trygt å si at dette designet er ren kunst på negler.

43. Blodig rød med glitrende aksenter 

tå nail designs

via ameblo

Blodig rød er en så forbløffende farge. Dine negler vil være i sentrum av oppmerksomheten hvis du velger å gå for denne nyansen. For enda mer oppmerksomhet, bør du vurdere å legge til glitter ved foten. Sluttresultatet vil være en sofistikert, ekstravagant pedikyr.

44. Pretty Pink med Zigzags 

tå nail designs

via cutenailsart

Klassisk pastellrosa er alltid et ideelt valg for pedikyr. Det skriker renhet og eleganse. For en ekstra oppmerksomhet av originalitet på konvensjonell design, kan du velge hvite zigzags for de store tærne. Nyt den friske stemningen!

45. Rosa med Tribal Design Accents

tå nail designs

via Hallie Bonner

Gi en vri på dine klassiske rosa tær og bruk svart polsk til å lage tribal design. Hvis du ikke har ferdighetene, spør en profesjonell. På denne måten vil føttene dine se moderne og elegante ut.

46. ​​Svarte og rosa Zigzags 

tå nail designs

via nailartbg

Denne rene svarte og rosa tå negl design er ideell for dagens moderne kvinne forelsket i varme fargepaletter. I dette tilfellet går den svarte og lysrosa fantastisk med hint av grå.

47. Rosa med slående svart design

tå nail designs

via factorygirl

Grafiske design skaper en effekt. De legger til innovasjon og originalitet til en pedikyr, for ikke å nevne at det gjør at du ser stilig og utrolig elegant ut. Denne beige-rosa modellen fokuserer spesielt på zigzags, som umiddelbart vil forvandle neglene til et kunstnerisk kunstverk.

48. Butterfly Toe Nails

tå nail designs

via nail2hair

Denne sommerfugl tå negl design er veldig grafisk. Kvinner vil elske den svarte og oransje kombinasjonen fordi den er oppsiktsvekkende og moderne. Bruk denne vakre pedikyren med gladiatorsandaler og la alle beundre den fantastiske modellen.

49. Svart og Beige

tå nail designs

via ameblo

Fargeblokkering er alltid en god ide for pedikyr. Det legger til litt ekstra noe for tærne. De søte stripene skaper harmoni, og det endelige resultatet vil gjøre deg glad i sommerfødtene dine.

50. Deep Blue med glitrende aksenter

tå nail designs

via becomegorgeous

Denne nydelige skyggen av dypblått vil øyeblikkelig gjøre tærne pop. Opt for glitrende aksenter på toppen, og sluttresultatet vil minne deg om den vakre himmelen om natten.

Der har du det gals, 50 av vår favoritt tå negl design. Vi har valgt de mest interessante modellene, men også de reneste og mest elegante. Hvilken design er din favoritt?

prev2 av 2neste

Leave A Comment

− 1 = 1