50 Rosa Nail Art Designs

Rosa with leopard nail-16

Leopard print neglelakk i hot pink neglelakk. Bruk svart polsk til å detaljere leopardtrykkene, samt en mørkere rosa polsk for ekstra leopardutskriftsdetaljer.

Hva du trenger å vite om den glamorøse rosa polsken

Når du velger neglelakk nyanser som passer best for deg, ser du alltid etter fargen som ser helt bra ut på deg. Når du har blek hudtone, bør du velge nyanser som komplimenterer huden din. Ikke gå for nyanser som er kontrasterende, nyanser ut eller konkurrerer med din hudfarge; dette går også til mørkere hudflekker.

Rosa neglelakk er flott for lyse hudtoner, og det er mange alternativer du kan velge mellom også. Du kan prøve rene rosa farger eller lyse og neon nyanser opp til de som vil kjøligere undertoner. Du bør ikke bare stoppe med en vanlig rosa neglelakk. Det er mange nyanser du kan velge mellom, og mange av dem kan være perfekte for hudfarge.

Hvorfor rosa polsk?

Det er rikelig med polisher der ute, men hvorfor skal du velge rosa? Mange kvinner knytter rosa med femininitet og følelsen av å være pen og girly hele tiden. I nyere tid har rosa også vist seg å være en elegant og voldsom holdning for kvinner. Kvinner vil sannsynligvis ønske å bruke neglelakk som representerer sine egne holdninger og liker, og i mer enn ett tilfelle velger de rosa som deres sjelfarge for flyktige øyeblikk.

Når det kommer til design med rosa polsk, vil du aldri gå mindre. Det er mange rosa polske negler kunstdesign der ute. Du kan til og med finne hele album dedikert til rosa neglelakk. Fargen rosa har blitt synonymt med universell, så mange mennesker har brukt sin nyanse i mer enn én funksjon.

Hvis du føler at rosa er definitivt fargen din, må du ikke stoppe deg selv fra å finne det perfekte rosa neglelakkdesignet og gi dem på neglene dine selv. Rosa kan ha mange stemninger og kan formidle mange betydninger. Du kan ha babyrosa farger for en mykere berøring, eller du kan gå med varme og neonrosa farger for å se mer punk rock og elegant.

Men selvfølgelig vil ikke alle rosa farger passe deg godt. På samme måte som i andre nyanser bør du også være oppmerksom på hvilken type rosa som kan gjøre huden din glødende. Neglelakk kan også gjøre eller ødelegge hudtonen, og derfor er det viktig at du velger en nyanse som også passer til hudfargen du har.

Typer av rosa polsk

Den rene rosa skyggen er uten tvil den beste nøytrale tonen for den rene huden. Det som gjør denne fargen stor, er fordi den støtter rosa og blå undertoner i den bleke huden. Fargen kan forbedre hudfargen din, men samtidig gjør den det så subtilt at det er nesten naturlig å se. Når du bruker den rene rosa polsken, må du ikke bruke for mye frakk på neglen din fordi når du påfører nakenpolert, er målet ditt ikke å skjule neglenglasset.

Deretter har du også kremaktig rødpudse som også er en god farge for den bleke huden. Denne nyansen har flatterende rosa undertoner og har mer dekning enn den forrige skyggen. Når du har en kremaktig rosa nøgen sammen med gule eller blå undertoner, kan det bidra til å motvirke rødheten. Når du bruker denne poleringen, gir en nesten rosa kjøtttone utseendet på en veldig sunn hud.

Pinky beige er også en annen rosa polish som du kan bruke når du har middels hudtone. Denne tonen kan bidra til å lyse hudtonen. Hvis du vil ha ren, frisk og trendy hud, så er dette et perfekt polsk å gå med. Det som gjør denne polsken stor er at den skiller seg ut på middels hudtoner. Pinky beige polering kan bidra til å gjøre neglene dine mer levende og ungdommelige. I en kortere forklaring kan denne polen få deg til å se yngre ut.

En annen polsk du kanskje er interessert i er Soft Peach. Dette er perfekt for de med blek olivenhud. Med denne pelsen blir huden din mer varm og glødende. Oliven hud er allerede en vakker tone, og du kan velge å forbedre den med denne polen. Hvis du fortsatt tenker på hva neglelakk å bruke denne sommeren, er Soft Peach et klart valg. Sommertid er perfekt siden neglelaket fortsatt vil komplimentere huden din når du bestemmer deg for å få litt garveri.

Hvis du har mørk hud, bør du definitivt gå på Rosy Beige. Mørk hud betyr ikke nødvendigvis at du ikke kan rokke den rosa polsken. Derimot er det mange rosa poler som passer til den mørke hudtonen. De med mørke hudtoner kan faktisk håndtere et større utvalg av farger. Det er de varme tonene i beigefargen som komplimenterer perfekt med den mørke hudfargen.

Rosa with 3D flower nail-18

En veldig stilig utseende og elegant baby rosa nagel kunst design. Den matte babyens rosa farge ser bra ut med den ekstra sengen og blomsterknappen på toppen.

Rosa nail-22

En gradient inspirert rosa nail art design. Spill med forskjellige nyanser av rosa med en gradientbase. Legg til zigzag hvite linjer på toppen for detaljer.

Rosa nail-39

Veldig søt og unik rosa nagel kunstdesign. Denne nail art design bruker svart polsk for tribal design samt et gradient tema som base coat.

Rosa nail-1

En flott utseende gradient nagel kunst design.mix opp lavendel og rosa neglelakk å skape en gradient. Legg til sølv glitter neglelakk på toppen for mer effekt.

Rosa nail-20

Enkel, men vakker hvit og rosa mattes polsk. Ytterligere rosa blomster med blå og gule aksenter er også lagt på toppen som design.

Rosa orange and blue watermarble nails-15

Fargerikt rosa abstrakt nagel kunstdesign. Denne neglelakkutformingen gjør også bruk av fargene gul, oransje og blå som har veldig fine kontraster med hverandre.

Rosa nail-12

Elegant rosa nail art design. Hvite og babyrosa farger brukes til gradienteffekten. På toppen er det flere rosa nellikerroser lagt til for detaljer.

Geometry pink nail-24

Rosa nail art design med abstrakt detalj på toppen. Bruk rosa neglelakk til grunnfarge og legg til sølv metallisk polert på toppen for å lage portaldetaljer.

Rosa nail-50

Rosa og glitter! Hvilken bedre kombinasjon? Bruk rosa glitter neglelakk sammen med et hvitt underlag hvor du lett kan legge til glitterrosa detaljer på toppen.

Rosa nail art -30

En veldig ærlig og morsom utseende, rosa neglelakk. Bortsett fra den matte rosa polsken, brukes også hvit matt farge. Ytterligere detaljer som Eiffel, duer og en sykkel i sort polsk er der så vel som rosa roser.

Rosa nail-49

Tribal design på en rosa matte neglelakk. Ulike andre farger brukes som svart, gul og hvit for å kontrast den myke rosa polen. Gullperler legges på toppen for aksent.

Rosa nail-29

En veldig søt ser rosa neglelakk. Ved å bruke hvitt som grunnlag, trekkes søte, rosa blomster på toppen. Svart polsk er også brukt til striper samt bladene av blomstene.

Crevron Nails-9

En flott, rosa neglelakk. Ved å bruke hvitt som grunnlag, har de flotte detaljer som rosa glitter og perler blitt lagt på toppen. Fet rosa zigzag linjer har også blitt malt på toppen.

fransk pink nail-2

Søt og enkelt rosa polsk fransk tips. Bruke rosa som basen frakk og hvit polsk som de franske tipsene. Ytterligere detaljer i sort polsk er også lagt til.

marshmallow (Dote) + Apenas Flor (EG)-6

En bedårende polka dot inspirert rosa nagel kunst design. Designet inneholder også fargekantelen med lettere skyggefulle prikker for å kompliment den rosa skyggen.

Rosa and black nail-3

Denne rosa nail art design kommer ut som ganske elegant og sterk. Ved å bruke et klart lag som basefarge rosa lacey franske tips legges på toppen med svarte fargede detaljer, er svart matt polish også brukt.

Rosa and blue gradient with bow nail art-13

En bomulls candy inspirert rosa nail art design. Overveiende rosa, blått polsk brukes også til å kompliment den rosa fargen. Gradient stiler samt striper brukes også i designet.

Rosa and bow nail -32

Enkel, men elegant utseende, rosa nagel kunstdesign. Et flott svart bånd fransk tips er også lagt på toppen av et klart underlag for effekt.

Rosa and flower nail art-37

Rosa blomst inspirert neglelakk. Det er en ganske enkel, men søt, utseende neglerteknikkdesign med vakre rosa blomster på toppen med blader i grønn polsk.

Rosa and white with flower-23

En innbydende rosa nagel kunstdesign. Du kan se en rekke kombinasjoner som rosa polsk i striper, sprengende hjerter og blomster.

Rosa cute nail-21

Hvis du er en fan av baby rosa polermidler, så er dette øye candy for deg, baby rosa polsk i matte med hvite blonder detaljer på toppen. Rosa og hvite blomster er også plassert på toppen

Rosa and gorgeous metallic-26

Sett en uttalelse med denne rosa nail art design. Ved å bruke krøllet folie som metallisk side av designen, er rosa polert brukt til å intensivere utseendet og gi en levende stemning fra neglene.

Rosa gorgeous metallic nail-19

Minimumsinformasjon er noen ganger det beste. Sjekk ut denne babyrosa nail art design rocking sølv metallisk polsk og perler.

Rosa nail -25

Awesome ser rosa negler kunstdesign ved hjelp av baby rosa mat polish. En ensom svart neglelakk er malt i alternerende zigzag linjer for å bare skille seg ut.

Rosa nail -26

En interessant gradient inspirert rosa nagel kunst design. I motsetning til de vanlige gradientnaglene er de mørke til lys rosa farger malt på hver negle. En liten bedårende rosa blomst er deretter malt på toppen som aksent.

Hyggelig serigrafi rosa nagel kunstdesign. Nail art bruker rosa, gul og violet farger for gradienten. En lysere brukes til blomstedetaljer på toppen.

Rosa nail art-31

Rosa nail art design med fugler og birdcages. En flott, rosa nagelkunstdesign med svart polsk for fugle- og burdetaljer. Rosa brukes som basisfarge og blomstedetaljer med grønne blader.

Rosa nail art-36

Vakker og enkel rosa nagel kunstdesign. Ved å bruke hvit og lysrosa som basisfarge, er myke rosa farger med blader malt på toppen. Sølv senger er også lagt for aksent.

Rosa nail-11

Ganske rosa neglelakkdesign i naken farge. Denne designen bruker nakenrosa polish som basefarge toppet med sølvglitterpolert forming v-former er malt på toppen.

Rosa nail-15

Flott utseende striper og zigzag rosa nagel kunst design. Ved å bruke rosa og hvitt som grunnfarge, er de kontrastfargene malt over basisfargene som striper og zigzags. Ytterligere sølvperler legges på toppen.

Rosa nail-17

Søt og søt ser rosa neglelakkdesign. Denne nagelkonstruksjonen bruker rosa som grunnfarge samt klart neglelakk. En søt hjerte detalj og skarpe linjer er malt på toppen ved hjelp av svart neglelakk.

Rosa nail-40

En rosa tema gradient inspirert negl design. Rosa og hvite neglelakk brukes til å skape gradienten med svart og hvitt polert på toppen for detaljer.

Rosa nail-41

En ut av esken rosa nagel kunst design. En rekke interessante farger brukes til denne negle kunstdesignen med rosa og hvitt som de primære basisfarger. Moro å se design som knapper og en blomst er også lagt til.

Rosa nail-42

En moderne rosa nagel kunstdesign. Denne designen bruker rosa, hvitt og sølv glitter polering til detaljene former. En sølv perle er også lagt som aksent på toppen.

Rosa nail-43

Matte rosa og leopard inspirert neglelakk. Leopardtrykkene er ytterligere malt i sølvglitterpolert og skitsert av svart polsk også skiller seg ut.

En rosa nail art design med en sommer føles til det. Ytterligere farger som gul, oransje og grønn legges til gradienten samt på blomstedetaljer. Hvit polsk brukes som grunnlag.

Rosa nail-45

En flott, rosa nagelkunstdesign, Babyrosa og laksrosa farger brukes som base med svarte fargede detaljer på toppen som danner en rose. Hvit polsk er også brukt for ytterligere detaljer.

Rosa nail-46

Dette er en veldig søt utseende baby rosa nagel kunst design. En mørkere nyanse med rosa polsk brukes også så vel som svart for de horisontale linjene over neglene. Rosa roser er malt på toppen med ekstra gullperler.

Rosa nail-47

Kirsebærblomst inspirert rosa nail art design. En perlefarget polsk brukes som base mens grener av kirsebærtreet er malt i brun. Blomstrene selv er malt i rosa og hvitt polsk.

Rosa with flower french nail-33

Rosa nail art design i hvite franske tips. Designet har også hvite abstrakte former lagt på toppen, så vel som roser og blader.

Rosa with flowers nail-8

Enkel, men søt, ser rosa nail art design. Basen farge brukt til denne designen er rosa med svart polsk for konturene. Hvite og blå farger brukes til blomstene.

Rosa with glitter nail-36

En veldig kreativ og pistol ser rosa nail art design. Designet bruker nyanser av rosa i lys til mørk samt gullglitterpolsk, hjerte, sikksag og lined effekt ser bra ut med fargekombinasjonene.

Rosa with heart and glitter nail-4

Flott utseende negler kunstdesign i melon polish. Hvit polsk brukes som base samt den andre fargen for gradienteffekten. Sølv og hvite paljetter er også lagt på toppen pluss et hjerte.

Rosa with heart nail -10

Polka dot og hjerte tema rosa nagel kunst design. Rosa og hvitt brukes som basisfarger mens svart polsk brukes til polka prikker og detaljer.

Rosa with leopard french nail-14

Leopard skriv ut franske tips i rosa skygge. En veldig søt utseende negler kunst design som spiller på med farge rosa. Svart polsk er også brukt til å forme utskrifter.

Pinlk and purple gradient-28

Rosa og violet gradient nagel kunstdesign. For å gjøre designen mer populær, brukes en hvit neglelakk til å tegne over en tykk zigzaglinje over gradienten.

Stamme pink and white nail-27

Tribal temaer hvit og rosa nagel kunst design. Denne designen bruker hvitt og rosa som grunnfarger. På toppen er tribaldesignene malt med svart polsk.

Stamme pink nail-5

Morsomt med tribal design ved hjelp av rosa neglelakk. Basen farge av designen er rosa mens svart, hvit, grønn og oransje brukes til å male detaljene på toppen.

gradient pink nail-7

Vakker rosa gradient nagel kunst design. Alltid gå til den klassiske, rene lette gradienten, og som definitivt vil passe omtrent alt antrekk du har på deg.

Leave A Comment

14 + = 21