50 Matte neglelakk ideer

matt nail polish-33

Matte er den nye sorten

Dette lyse oransje, hvite og naken matte ensemblet virker helt bra, spesielt når du vil ha et elegant utseende. Legg til noen gullpinner for de vanlige delene, og det er umiddelbart en flott design.

Kilde

Vel ok. Matte er ikke akkurat en farge, men det er definitivt raseriet nå. Det er faktisk mer av typen farge. Det er når en farge er flat eller kjedelig. Det skinner ikke, eller er det metallisk. Det er ikke engang glitrende og definitivt ikke skinnende. Men selv når det er kjedelig, er det faktisk en av de fargene du vil ha, spesielt når det gjelder kosmetikk.

Det er nå en hel linje med matt leppestift. Vi er så vant til de skinnende og glødende leppene som definitivt gjør at vi ser mer sunne og hydrert. Likevel er matte populært. Det gir en plutselig naturlig følelse til hele utseendet pluss det er ekstremt sofistikert. Det er til og med matte øyenskygger som passer perfekt til "ingen sminke". Og selvfølgelig, en matt overflatepulver for å unngå skinn på ansiktene våre.

Men mattebegrepet er ikke bare for huden eller ansiktet lenger. Vi kan også drepe med matt neglelakk. Dette har nå blitt den nyeste trenden, og det har gått for en hel nå. Det var fløyel neglelakk før og det var da folk trolig innså at matt neglelakk faktisk så så fantastisk ut. Det kan gå bra med noen blikk, spesielt når du trekker ut et sofistikert, elegant utseende. Men det er også flott for casual og formals.

Kraften til Matte

Siden det ikke er skinn, kan en matt neglelakk være samarbeidet med nesten alt. Det er en tendens med naturlig neglelakk å bli for mye, noen ganger når man samarbeider med ulike design som glitter og metallisk. Det kan gjøre negledesignet for skinnende eller skinnende.

Nå med matte. Det er definitivt det perfekte elementet. Det vil balansere metallisk eller glitter, og det vil være en flott kombinasjon som kan gjøre mange forskjellige utseende. Pluss selv når du samarbeider den med samme matte, vil det fortsatt se helt fantastisk ut. Det gjør det faktisk så rent og polert at det ser ut til at du har gjort profesjonell hjelp selv når det er et DIY-utseende. Så hva mer kan det se ut som gjort av en proff?

Hvis du tror du er klar for maktens kraft, så kan du definitivt se på denne fantastiske negle kunstdesignen i matt og finne den inspirasjonen du trenger.

matt nail polish-31

Det er vår naturlige glansblå neglelakk og noen diamanter. Hvis du legger dem sammen, er det flott. Men hvis du legger til en matt neglelakk av samme farge for å balansere glitter og glans, så har du fantastisk.

Kilde

matt nail polish-29

Denne vakre himmelsblå neglelakk med hvite mønstre og perler er guddommelig.

Kilde

matt nail polish-28

Når du har alt tilbehør, som ringer og armbånd til bling, noen ganger må du tone det ned. Det er akkurat det som skjer i dette eksemplet. Bare litt naken matte på kiste negler og alt er ti ganger bedre.

Kilde

matt nail polish-24

Hvem sier at du ikke kan ha det gøy med matt neglelakk selv uten dekkene? Denne fantastiske rosa ombreen er perfekt for en jentas dag ute.

Kilde

matt nail polish-19

Du kan til og med gjøre mer morsomme og interessante design som i denne oransje, brune og fersken kombinasjoner av søte polka prikker.

Kilde

matt nail polish-13

Prøv litt moro med den klassiske stilen ved å gjøre denne fransk-tips inspirerte neglelakkdesignen. Matte sjokoladebrun på spissene og legg til noen flak av gull langs linjene.

Kilde

matt nail polish-15

Ja, disse klo-lignende neglene kan være skremmende, men du kan gjøre det til din fordel ved å male det med en fuchsia rosa neglelakk i matt. Siden formen er som aksent, trenger du ikke å legge til andre motiver.

Kilde

matt nail polish-34

Svart neglelakk har alltid vært morsomt å jobbe med, så legg litt personlighet til dine matte svarte negler ved å legge til prikker i lettere farger.

Kilde

matte-neglelakklignende 53

Kilde

matt nail polish-9

Den glatte neglelakk med de gyldne studsene, vi har sett. Men de unike "børstene" er ikke vanlige, så det er et flott design å gjenskape.

Kilde

matt nail polish-36

Tingen med matte er at du kan overdoo et negl og det vil fortsatt ikke se så mye av en overveldende design. I tillegg kan du få en annen design med mønstre som gjør hele utseendet mye bedre og nydelig.

Kilde

matt nail polish-52

Selvfølgelig, en annen klassisk "ringfinger aksent design". Men denne har litt subtilitet og likevel lekenhet med den.

matt nail polish-51

Denne fargerike splashen av matte farger er perfekt for sommerferier og kule hender. Du kan faktisk gjøre dette ved å bruke en svamp for å flekke litt farge på neglene dine. Å ha en base vil også hjelpe.

matt nail polish-50

Plomme har aldri sett så kongelig ut. Legg til noen hvite mønstre på din mattplomme neglelakk og vær klar for enhver formell begivenhet du skal.

matt nail polish-49

En annen enkel og likevel slående spiker design med kisten spiker form. Igjen, formen er aksentet, så prøv å gå med enkle eller færre design.

matt nail polish-48

Hvis du jobber med en quirky og sassy design, er dette svart oransje og gull med et snev av dyreutskrift det beste designet for deg. Og se hvordan polert den matte neglelaket ser ut.

matt nail polish-47

Hvis du tror at matt svart er kjedelig, kan du legge til det glossy svart neglelaket som et fransk tips for aksentet.

matt nail polish-38

Velvet blå lagt med diamanter og svart mønster er den perfekte måten å se utrolig kongelig ut. Og det er bare for neglene.

matt nail polish-46

Naken er den nye svarte. Matte er også den nye sorten. Kombinere disse to, og du er den mest trendy jenta der.

matt nail polish-45

Rosa og hvit er en forfriskende farge for neglelakk, spesielt i matt. Men legg til denne fantastiske blomsterkonstruksjonen, og det gjør bare alt mye bedre.

matt nail polish-44

Sjøgrønn, helt en havfruefarve. Så vær en kongelig havfrue med denne kisten søm matte sjøgrønne design. Gullene og diamantene gjør opp for mangel på glans og glitter.

matt nail polish-43

Dette er nesten det samme med det svarte glanset neglelakk som franske tips. Denne tar imidlertid aksent på pekefingeren (fransk tips) og ringfingeren (kurver).

matt nail polish-42

Varm rosa i disse klo-lignende neglene, og du kommer til å være en varm trendsetter!

matt nail polish-40

Grå matte neglelakk ser veldig slank ut. Men du kan legge til mer moro med designen ved å legge til noen striper av glatt og glitrende neglelakk i henholdsvis svart og gull..

matt nail polish-39

Denne er nesten det samme med normale design i disse dager hvor ringfingeren er aksent (og vanligvis i alle glitter), men du må gjøre dette i matte for de andre fire neglene.

matt nail polish-37

Legg litt mer drama med den svarte på sorte franske tips ved å legge til gullstriper langs linjene. Plus gjør ring neglen ser ekstra fantastisk ut.

Kilde

matt nail polish-35

Hvis du har en glitrende og distinkt design som et chevronmønster som aksent, kan det være best å holde fast med enklere design for de andre neglene. Du kan legge til litt diamanter for ekstra stil.

Kilde

matt nail polish-32

Matte svart er allerede et blikk som er flott for enhver hendelse. Putting diamanter gjør det bare mye mer imponerende.

Kilde

matt nail polish-30

Denne matte fersken design ser så bra ut, men du kan legge til mønstre av diamanter og alt vil være perfekt for en mer sofistikert utseende.

Kilde

matt nail polish-27

Vil du se farlig uten å måtte? Du kan ha en matt nakenbase og deretter male sidene av spissene i hvitt. Dette vil skape en illusjon av skarpe klør.

Kilde

matt nail polish-26

Eller du kan bare lage det farlige og likevel unike utseende; enten ved å kutte neglene inn i disse kloformene, eller ved å sette falske negler.

Kilde

matt nail polish-25

Ønsker du en enklere design, men noe du lett kan bære på fester? Velg to farger som er både forfriskende. Sett grunnfarge (i dette tilfellet ferskenorange), og opprett en tynn linje i midten med den andre fargen din (her er den grønn). Deretter legger du bare til noen sølvpinner.

Kilde

matt nail polish-23

Elsker rosa, men elsker leopardmønstre også? Hva med å kombinere både for en morsom design? Og få de hjerteformede gullpinnene også.

Kilde

matt nail polish-22

Prøv denne vakre bleke beige matte neglelakk. Enkelhet er skjønnhet.

Kilde

matt nail polish-21

Bruk din mørkere mattegrå neglelakk og bruk den som base. Deretter får du matte sjøgrønne og matte lettere grå neglelakk og leke med ulike mønstre og mønstre.

Kilde

matt nail polish-17

Kjærlighet plaid? Du kan faktisk gjøre dette designet nå på neglene dine. På glatt neglelakk vil det ikke ha den opprinnelige følelsen til det. Men med mat er det perfekt; spesielt i rød og svart.

Kilde

matt nail polish-16

Mørkgrå matte og med berøringer av vakre hvirvlende mønstre i svart.

Kilde

matt nail polish-14

Tenk matte nakne er også ... naken? Deretter legger du til noen diamanter. Øyeblikkelig blir det mer interessant enn kjedelig.

Kilde

matt nail polish-8

Disse matte akvamarin-neglene er bomben! Matte, ja! Enkel, ja! Men helt iøynefallende spesielt med de gullringene.

Kilde

matt nail polish-11

Rød og svart med litt leopardmønstre for å krydre det hele opp.

Kilde

matt nail polish-10

Det krever bare matte neglelakk når du kombinerer ulike design samtidig som blomster, glitter og striper.

Kilde

matt nail polish-7

Matte lepper er ganske mye rasende nå. Så du kan matche det med noen matt neglelakk også. Du har stort utvalg av farger, men brun ser ganske bra ut både for lepper og negler.

Kilde

matt nail polish-6

Matte rosa kan være enkel, men dette er det perfekte utseendet på et robust, elegant utseende.

Kilde

matt nail polish-5

Lei av 50 nyanser av grå? Hva med 5 nyanser av brun?

Kilde

matt nail polish-4

Striper er ikke bare striper. Du kan nå gjøre det som moderne kunst. Så bruk så mange farger som du vil.

Kilde

matt nail polish-3

Basen er en ombre av hvitt til mørkegrønn, og det er helt vakkert. Legg til noen gullfjær og designen er fantastisk å se på.

Kilde

matt nail polish-2

Denne søte og nesten punk-ish-designen er perfekt for uformelle dager. Du kan få det mens du har en flott dag med vennene dine.

Kilde

matt nail polish-1

Matte maroon på en perfekt sirkel spiker. Fargen er sterk, men nagelformen gjør det ser mykere ut.

Kilde

matt nail polish-20

Hvis du liker Minecraft eller et 2D-spill, kan dette være et flott neglelag. Det ser ut til at designet ble pixelert.

Kilde

matt nail polish-18

Hva er den perfekte kombinasjonen for matt svart? Selvfølgelig, nakne neglelakkfarge.

Kilde

matt nail polish-12

For ombreffekten av hjertet design, gjør ombre som base er nødvendig. Så når det er tørt, kan du plassere mønsteret for hjerter og jobbe deg.

Leave A Comment

+ 42 = 47