50 King and Queen Tatoveringer for par

Par tatoveringer er i trend. De er nå mer populære enn noen gang før, og mange par velger å få matchende tatoveringer for å skildre den evige kjærligheten deres deler for deres bedre halvdel. Mangfoldet av tilgjengelige modeller er uendelig, selv om du må tenke veldig nøye før du får en, siden en tatovering er permanent. Velg et design som passer best til din personlighet, og sett deg på en tatovering som beskriver perfekt bindingen du deler med personen du elsker mest i dette livet. Her er 50 konge og dronning tattoo ideer for deg og din kjære. Sjekk dem ut og bli inspirert.

1.K & Q med Crown Tatoveringer 

konge-og-queen-tatoveringer-01

via Pinterest / stil og design

Bli inspirert fra det vanlige kortspillet, og velg Spadesigneren til ham, og Queen of Hearts for henne. Tilpass ideen slik du ser det, og legg til et preg av originalitet ved å plassere kroner for kongene og dronningene over hvert av tegnene. Når det gjelder stedet, kan vi se på bildet ovenfor at håndleddet ser vakkert ut når det tatoveres på denne måten.

2. Liten Queen og King of Hearts

konge-og-queen-tatoveringer-02

via Pinterest / leon maclean

Noen ganger kan de minste tatoveringene ha størst effekt. Sjekk ut denne fantastiske ideen med Queen og King of Hearts. Hold deg til de første bokstaver og hjerte tegn fra kortstokken, og husk alltid din kjære når du ser på den. Det er elegant og stilig, perfekt for par som er virkelig forelsket.

3. King and Queen Calligraphy Writing & Crowns

konge-og-queen-tatoveringer-03

via Pinterest / elitedaily

Hvis du virkelig tror at han er den ene, vær modig og få en dronning og kong kalligrafi skrive tatovering på håndleddet. La verden se at du er "tatt", og at den som sitter ved siden av deg, er livets kjærlighet. Vær original ved å legge til en vakker, tilpasset krone tatovering til blandingen.

4. Minuscule K & Q Tattoo på benet 

konge-og-queen-tatoveringer-04

via Pinterest / stayglam

Vi har nevnt dette før, men vi kan ikke si det nok - små tatoveringer er sexy og inspirerende. Vi elsker ideen om en konge og dronning av hjerter tatovert på ankelen. Hold deg til den klassiske designen, og du vil bli lagt merke til overalt hvor du går; spesielt om sommeren når både du og din kjære vil ha på seg shorts og skjørt.

5. Erklæring King & Queen Tattoo on the Back 

konge-og-queen-tatoveringer-05

via Pinterest / Ink Done Right

Leter du etter den kuleste ideen om en konge og dronning tatovering? Sjekk ut denne uttalelsen design for ham og henne. Hvis du ikke klarer å håndtere smerten som din mann eller kjæreste, velger du en mindre størrelse. La ham være din helt med en tatovering som dekker hele ryggen.

6. Waistline Crowns for ham og henne 

konge-og-queen-tatoveringer-06

via Pinterest / livlig

Ideen om en krone tatovering for ham og henne er det beste bevis på kjærlighet. Velg et design som inspirerer deg, og hvis du er sikker på at din kjære er den ONE, tør du tatovere sine initialer (eller fullt navn) på huden din. Det vil bli en daglig påminnelse om at du er med den rette personen; noen som vil være der for deg uansett hva som skjer i livet.

7.Side Palm Tattoo 

konge-og-queen-tatoveringer-07

via Pinterest / weheartit

En side palm tatovering er best når du prøver å skille seg ut. Kongen og dronningskiltet kan virke som den mest diskrete, men når du tatoverer det på din sidepalme, blir det utrolig synlig. Par som virker limt sammen, er ikke redd for å ta en slik risiko.

8. Romantisk K & Q Initial Tattoo 

konge-og-queen-tatoveringer-08

via Pinterest / stayglam

Det kan bare være et brev tatovert på håndleddet ditt, men det har størst innvirkning. Noen velger å bli gift, andre velger å få matchende tatoveringer til å knytte knuten og erklære evig kjærlighet.

9. Crown Tattoo på indeksefingeren

konge-og-queen-tatoveringer-09

via Pinterest / tattooschool-art.com

Du trenger ikke å stave ut at du har en konge; noen som vil elske deg for alltid, uansett hva. Men hvis du har lyst til å få en matchende tatovering, kan en krone design for ham og henne virke som den beste ideen. Få dem på pekefingeren, og gjør forholdet ditt offisielt.

10. Chess-inspirert King & Queen Tattoo 

konge-og-queen-tatoveringer-10

via Pinterest / Maribel Barr

Det er ingen vinner eller taper når du spiller sjakk med en elsket. I relasjoner er du begge like og et sjakkspill slutter alltid med uavgjort. Få matchende tatoveringer på armen, og velg den kuleste designen inspirert fra sjakkstykker.

11. Matching Ankle Tatoveringer 

konge-og-queen-tatoveringer-11

via Pinterest / fancytattooideas

Diskrete ankel tatoveringer kan gå en veldig lang vei. Hensikten er ikke å skryte av at du har funnet kjærligheten i livet ditt, men heller å huske hvor mye du bryr deg om personen ved siden av deg hver gang du ser dem barfot.

12. Minimalistiske Crown Tatoveringer for ham og henne 

konge-og-queen-tatoveringer-12

via Pinterest / buzz16

Få de kuleste krone tatoveringer og velg et design som virkelig snakker til deg. Sett din kreativitet til god bruk, og lage et eget design. Gjør det så unikt som mulig, og tett avtalen. Gjør forholdet offisielt og nyt kjærlighet hver eneste dag i livet ditt.

13. Funky Crown Tatoveringer 

konge-og-queen-tatoveringer-13

via Pinterest / stayglam

Noen par elsker å leke seg, være quirky og forskjellig fra resten av verden. I dette tilfellet kan en tegneserie-inspirert krone tatovering med det funkeste designet fungere vakkert.

14. Upper Abs Crown Matching Tatoveringer

konge-og-queen-tatoveringer-14

via tattoomagz

Matchende tatoveringer kommer med stort ansvar. Du vil at de skal se kule, men samtidig ha en betydning. Et godt område av kroppen for å få en dronning og konge tat er på øvre abs. Det er et slikt privat område, at både deg og din kjære trives og setter pris på.

15. Kunstneriske kroner og evighetssymbol

konge-og-queen-tatoveringer-15

via Pinterest / Nilesh Patel

Kjærlighet krone design for disse to matchende tatovering. Gjør din skiller seg ut med en evighetssymbol tatovert under kronen, og toppsegl designet med den kjære sin initialer.

16. Større Arm Tatoveringer

konge-og-queen-tatoveringer-16

via Instagram / anisiasrisia

Hvis du er seriøs om å forplikte seg til din kjære, kan du ikke rote rundt. Vanligvis er jo større en matchende tatovering, jo større er kjærligheten. Men ikke glem ansvaret også. Vær der for hverandre, og la dine tatoveringer minne deg om løftet du laget daglig.

17. Beautiful Initials + Crown Tattoos

konge-og-queen-tatoveringer-17

via Instagram / solovyovatattooer

Utrolig første kalligrafi og krone design. Enkel, men effektiv, denne tatoveringsideen er flott for par som virkelig elsker hverandre. Ta det på armen og husk alltid at de symboliserer kjærlighet, tilbedelse og til slutt respekt for personen som ligger i sengen ved siden av deg hver natt.

18. Øvre rygg tatovering kroner 

konge-og-queen-tatoveringer-18

via weheartit

Ikke alle kjærlighet tatoveringer er i vanlig syn. Noen ganger trenger du bare din å være der; blekket et sted på kroppen din for å huske din kjære. Få matchende kroner på øvre del av ryggen. Legg til farge eller hold ting tilbake og hvitt, og velg et design som er unikt og interessant.

19. Thumb Finger King & Queen Initials 

konge-og-queen-tatoveringer-19

via Pinterest / Grit og Leopard Print

Denne dronningen av hjerte og konge av spader tatovering er alt du trenger for å knytte knuten i disse dager. Hvorfor gifte seg, når du kan få blekket? Få din tatovering på tommelen, og husk din elskede daglig, hver gang du ser på hendene dine.

20. Fargerik, Sofistikert Crown Tattoo

konge-og-queen-tatoveringer-20

via tattoosbeautiful

Fargerike grafiske tatoveringer er fascinerende. De to presentert ovenfor er ganske unike. Asymmetrien gjør dem enda mer inspirerende, og fargen setter dem fra hverandre andre kronetatoer der ute. Velg paletten du elsker mest, og vis hvor mye tilbedelse du har til den viktigste personen i livet ditt.

21. Beautiful Crown Tattoos & Love Message 

konge-og-queen-tatoveringer-21

via Pinterest / kendra

Kjærlighetsmeldinger går aldri ut av stil. Faktisk er de levende bevis på hvor mye folk kan bry seg om hverandre. Øverst på enhver melding som snakker til dine sanser med en vakker konge og dronningskrone, og feire det forholdet du har på den mest originale måten.

22. Delikat vs Sofistikert Crown Tatoveringer

konge-og-queen-tatoveringer-22

via Pinterest / tattooblend

Generelt liker menn som større og sterkere tatoveringer. Så, hvis du vil være hans dronning, må du kanskje tør og få en også. Men det er greit å ha din blekk i en mindre størrelse. La han beskytte deg for resten av livet ditt. Han er kongen!

23. King & Queen Forever on the Ring Finger

konge-og-queen-tatoveringer-23

via Instagram / aislas86

Få en liten, diskret K & Q av klubber på ringfingeren for å feire din kjære og knytte knuten. Noen mennesker blir gift; andre blir blekket. Hvilken type er du? Modellen er klassisk, men det er nettopp hvorfor vi elsker det - fordi det ikke er pretensiøst i det hele tatt.

24. Røde kroner

konge-og-queen-tatoveringer-24

via Pinterest / fashionlady

Rød er en vakker farge som vi alle elsker fordi den utstråler en kongelig appell. De to kronene som presenteres er nesten identiske, selv om hennes har et rødt hjerte øverst, mens han er svart. Designet er ganske enkelt, men det er flott stil i enkelhet, som vi virkelig setter pris på.

25. Ett liv og en kjærlighetstattoo + matchende kroner

konge-og-queen-tatoveringer-25

via Instagram / premiereextensions

Vi har ett liv å leve, så la det beste ut av det ved å falle forelsket, bare en gang. Denne vakre matchende tatoveringen med kroner og en melding, ser vakker ut av håndleddet.

26. Amazing King & Queen Foot Tattoo

konge-og-queen-tatoveringer-26

via Pinterest / tattooblend

Ønsker du å bli blekket, men vet ikke hvor? Hva med på toppen av foten din? Sjekk ut dette interessante paret tatoveringen laget av en konge og dronning? Det ser utrolig ut. Begge versjonene er veldig godt laget og er også ekstremt uttrykksfulle.

27. Lion & Lioness Tattoo

konge-og-queen-tatoveringer-28

via Instagram / godofthe956

Løven er skogenes konge, og løven er hans elskede dronning. En slik grafisk tatovering fungerer best på en arm. Pair det med en kul melding, og få et inntrykk. Velg en kunstner som vet hva han gjør, slik at sluttresultatet overgår dine forventninger.

28. Colorful Cartoon King & Queen

konge-og-queen-tatoveringer-29

via Instagram / clauratattoo

Fargede tatoveringer er i trend, og stadig flere menn og kvinner grøfter den svarte og hvite for litt mer farge. Bestem den beste kombinasjonsboksen som passer til din stil og bli blekket for å markere den sanne kjærligheten du har til personen som holder hånden din.

29. Stunning Hånd Tatoveringer

konge-og-queen-tatoveringer-30

via Instagram / @ QUEEN_KAHLEESI_

Vov å få den mest slående håndtatoen og velg en kunstnerisk dronning og kongedesign med krone. Vi elsker den vakre skrivingen. Det er grafisk og elegant, men samtidig romantisk. Blekk din på håndflaten, og la hele verden vite hvor mye du elsker din bedre halvdel.

30. Evige Skull Tatoveringer

konge-og-queen-tatoveringer-31

via Instagram / lindybtattoo

Tror du på evig kjærlighet? Matchende skalle tatoveringer er gode for folk som tror de blir gamle ved siden av deres bedre halvdel. Designet er detaljert og veldig tiltalende. Hjertetøyets detaljer gir et snev av romantikk til soberness allure av tatoveringer. Det er faktisk ganske inspirerende.

31. King & Queen of Hearts

konge-og-queen-tatoveringer-31

via Tumblr / mackenziesebastian

Kunstneriske tatoveringer er utsøkte. Det er en historie bak hver og en, og denne konge og dronningen av hjerter som matcher tatovering er fantastisk. Fargekombinasjonen er perfekt, og det ser veldig fint ut på armen. Vi elsker låsen plassert midt i hjertet. Det står klart at din er allerede reservert.

32. Bryllup Tatoveringer

konge-og-queen-tatoveringer-32

via Pinterest / inked bryllup

Spice opp ting med mer farge for din neste tatovering, og gå rødt! En tat på ringfingeren betyr mye, så vær forsiktig og sørg for at dronningen din er virkelig den ene.

33. Hennes kong og hans Queen Crown Tattoos

konge-og-queen-tatoveringer-33

via Instagram / @ JAMESGTATTOO

Vi elsker tatoveringer med en melding, og den ene over sier klart at dronningen har funnet sin konge. Veldig hyggelig kalligrafi skriving og krone design.

34. Magnificent King / Queen Tattoo Art

konge-og-queen-tatoveringer-34

via Pinterest / tatoveringsblanding

Disse to tatoveringsideer er ikke noe du ser hver dag. Virkelig kompleks og veldig godt laget, dronningen av hjerter vender mot sin konge av klubber. Veldig interessant design som kanskje bare vil trenge å erklære kjærligheten du holder for personen som står rett foran deg.

35. Adorable Crown Tattoo Designs 

konge-og-queen-tatoveringer-35

via Pinterest / kelli tyler 

Vi er forelsket i minimalistiske tatoveringer. De utstråler friskhet og originalitet, for ikke å nevne at "dronningen" og "konge" meldingen klart gir en uttalelse. Matchende kroner ser også nyskapende ut. Vi har aldri sett slike interessante design før.

36. Fet King og Queen Tatoveringer

konge-og-queen-tatoveringer-36

via Pinterest / buzz16

Nydelig dronning og konge skrifttyper for disse tatoveringer. Unikt og fet, det burde være et tegn på at din kjærlighet kan overvinne alt. Velg den beste modellen for kronen, og bestem deg for et sted i kroppen din, og vær så glad for det.

37. Grafiske kroner

konge-og-queen-tatoveringer-37

via Pinterest / halana kross 

Det er noe om grafiske kroner som vi elsker. De er så delikate og sensitive, akkurat som kjærligheten du deler. Det må være næret til å vare, så vær godt vare på din kjære for bedre eller verre. Vær kongen og dronningen av livet ditt sammen, og hopp på en uforglemmelig reise.

38. Hånd og Chest Crown Tatoveringer

konge-og-queen-tatoveringer-38

via Pinterest / katrina johnsen

La han få tak i kronen tatovering på håndleddet og håndflaten, og få din blekket på brystet, nær hjertet. Denne måten, hver gang vi berører deg, blir den følelsen av kjærlighet sterkere og sterkere. Vær der for hverandre, og la den tatoveringen minne deg på at du var ment å være sammen og leve livet ditt som et sterkt par for all evighet.

39. King & Queen of Spade på øvre arm

konge-og-queen-tatoveringer-39

via Pinterest / deidre useo

Øvre arm tatoveringer føler seg utrolig personlig, spesielt på det delikate området nær albuen. Hvis du ikke er det i hjerter, gå for spadesignalet. Ikke gå over bord med størrelsen på tatoveringen, og hold den ren og middels størrelse for et ekstra preg av eleganse.

40. Bryllups Matching Tatoveringer 

konge-og-queen-tatoveringer-40

via himisspuff

Vi elsker denne nye trenden for å bli gift, og deretter bli blekket. Din vielsesring vil se enda bedre ved siden av forlovelsesringen og dronningen av hjerter tattoo. Hold ting enkelt, og hold deg til det enkleste designet for å gi et inntrykk. Få din ektefelle til å bli kongen av hjertet, og du er helt klar.

41. Detaljert Crown Tatoveringer for ham og henne 

konge-og-queen-tatoveringer-41

via Pinterest / Sarah Hicks 

Detaljert tatovering er det vanskeligste å bruke blekk. Men de er også de mest slående. Velg et design som inspirerer deg og få det bløt på overarmen. Det vil være en konstant påminnelse om at du har funnet den, og du vil være der for å elske og støtte hverandre for resten av livet ditt.

42. Fargerike King & Queen Crown Tatoveringer

konge-og-queen-tatoveringer-42

via Pinterest / Tessa Iles

Du vet at du har funnet den når du får en matchende tatovering, ikke virker gal lenger. En fargerik krone tatovering på håndleddet er et klart tegn på engasjement; et tegn som gjør bindingen enda sterkere og ubrytelig av noen.

43. Lion King & Lion Queen 

konge-og-queen-tatoveringer-43

via Instagram / @ dbar_tattoos

De sier diamanter er for alltid. Selv om det kan være sant, er tatoveringer også for alltid. Sjekk ut denne fantastiske kombinasjonen av en løve konge og dronning. Den realistiske designen er virkelig imponerende.

44. Skeleton King and Queen 

konge-og-queen-tatoveringer-44

via Pinterest / eyecatchingtattoos

Når du får en matchende tatovering som er kompleks, kan du ikke angre det. Før du blir blekket, tenk nøye på det. Og hvis du er 100% sikker på at han er den, så kan skjelettdesignene fra oven være akkurat det du trenger.

45. Skull King og Queen med turkise tips 

konge-og-queen-tatoveringer-45

via Pinterest / buzz16

Vi ser ikke turkis tatoveringer hver dag, noe som er nøyaktig hvorfor ovenstående matchende dronning og konge tat ser så utrolig ut. Vi elsker den reflekterende allure og detaljering. Freaky på noen måte, men helt fantastisk samlet!

46. ​​Enkel Wrist King & Queen Tattoo

konge-og-queen-tatoveringer-46

via Pinterest / Jaqualine Franks

Føl sin puls hver gang du våkner om morgenen, og når du ser på hans tatovering, husk alltid at han er din konge. Vær der for hverandre, elsk hverandre, og hvis ting blir tøffe, føl deg bare pulsen igjen. Han er der med deg, og han går ikke hvor som helst snart.

47. Santa Muerte Matching Tatoveringer

konge-og-queen-tatoveringer-47

via Pinterest / Tattoomagz

Døden Saint er kjent for å ha helbredende krefter, så denne ideen om en tatovering kan bare være det du og din elskede trenger for å gjøre ditt kjærlighetsband enda sterkere. Vi elsker den vintagelignende allure av tats. Det er inspirerende og veldig godt utformet.

48. King & Queen Crown med stinker 

konge-og-queen-tatoveringer-48

via Pinterest / sheideas

Ukonvensjonelle, fargerike tatoveringer er de beste. Vi elsker splash effekten på disse to dronning og konge tatoveringer. Den ekstra berøringen av farge gjør tatsene virker unike og virkelig geniale. Vakre kunstarbeid som alltid vil minne deg om personen ved siden av deg. Så langt som krone design, elsker vi oppfinnsomheten. Modellen ser annerledes ut enn alt vi har sett, og det bør tjene som inspirasjon til tatoveringen til ditt eget par.

49. Evig kjærlighetskrone Tatoveringer 

konge-og-queen-tatoveringer-49

via Pinterest / buzzle

Hold hendene og slipp aldri av! Denne fantastiske kronen matchende tatoveringen med en melding er en utmerket ide for par som tror på deres forhold. Vakker design og font! Selvfølgelig kan du alltid tilpasse designen, og passe til din smak. Tilpass det, legg til en melding som virkelig snakker for dere begge, styrke forbindelsen du allerede har med en veldig kul, unik tat.

50. Puslespill King & Queen Tattoo 

konge-og-queen-tatoveringer-50

via Pinterest / neste luksus 

Kjærlighet er forvirrende, det er ingen tvil om det. Det er imidlertid også svært givende. Når du bestemmer deg for å få en matchende tatovering med dronningen og konge av hjerter, er det en stor sak. Tenk nøye, og vær sikker på din beslutning. Ovennevnte design er definitivt en fantastisk idé. Som et par, fullfører du hverandre, og du bør være der for hverandre uansett hva.

For mange mennesker får tatoveringer av alle de feil grunnene. Heldigvis er det ingen rett eller galt når det gjelder kjærlighet. Velg en dronning og konge tat som best definerer ditt forhold. Få en til å markere et jubileum eller bryllup, og forberede følelsesmessig. Den som står foran deg, er den personen du elsker og verne mest i dette livet, ikke sant? Så ikke nøl! Vi har presentert deg med 50 fantastiske modeller. Ut av alt må det være minst en som passer til karakteren din og personligheten. Størrelse spiller ingen rolle fordi slike tatoveringer har en følelsesmessig følelse. Enten du vil ha noe enkelt eller komplekst, har du 50 muligheter å velge mellom.

Leave A Comment

89 − = 79