5 beste smink ideer for brune øyne

Brune øyne kan være vanskelig å utfylle når det gjelder å bruke sminke. Det kan være vanskeligere for kvinner med brune øyne å plukke ut riktig sminke fordi det er utfordrende å matche de riktige farger sammen med brun. For å hjelpe, her er de 5 beste sminkeidee for jenter der ute med brune øyne:

1. Få øynene dine til å pope  

dristig

Hvordan? Du kan virkelig få de brune øynene dine til å skille seg ut ved å bruke en lys, elektrisk farge av skygge eller eyeliner rundt dem. Jo sterkere fargen, desto mer kommer dine mørke øyne fram. Brown, overraskende, går med mange farger det er. De fleste kvinner sier at de velger en lys lilla eller plomme for å fremheve sine brune øyne. Brun og lilla er perfekt sammen!

2. Ikke slipp ut øyeviskene dine! 

purpe

Når det kommer ned til brune øyne og gjør dem til sitt beste, forlater de fleste bekymringene om mascara og fokuserer mer på øyenskygge og øyenskyggefarger. Det er absolutt viktig å huske mascara når du bringer ut de gyldne øynene. I stedet for å alltid bruke samme gamle svarte mascara, som kan gi deg et uønsket utseende av sunkne øyne hvis du ikke er forsiktig, gå mer for gylne mascaraer og lilla, aubergine eller blommer.

3. Brun med brun?

brown23

Forvirrende rett? I motsetning til blå skygge med blå øyne, er det faktisk veldig ideelt å matche opp forskjellige nyanser av brun med dine brune øyne. Hvis du har mørkere brune øyne, unngå mørk brun skygge og gå mer for en gyldenbronse skygge. Lysere og mørkere øyne suppleres av ikke bare en rekke gull og brent brun, men også med nøytrale farger og til og med glitrende nyanser av champagnefarger.

4. Gå Green ... eller Purple ... eller Blue!

plomme

Grønn er en fin farge for å parre opp med de mørke øynene. Skoggrønn kan virkelig gi ut alle detaljer i øyefarge og gi deg en titt på en subtil, men likevel spennende skjønnhet. Lilla og brune, som nevnt ovenfor, er den perfekte kombinasjonen for det meste. Suave purples og deep burgundy vil virkelig få øynene dine et veldig sexy og veldig ønsket utseende. Blues, spesielt marinblå, vil også brune ut brune øyne av alle nyanser.

5. Få din metallic på

metallisk

Ingenting går bedre med brune øyne enn metalliske farger. Siden brun virkelig går tapt på fargeskiven, har det ikke noen regler for hvilke andre farger det egentlig går med. Dette gjør det ganske enkelt å kle opp disse øynene. Men, virkelig får dem til å skille seg ut, prøv å gå for mer pigmenterte og mer metalliske skygger. Den mest metalliske, desto bedre og jo flere øyne vil dukke opp!

Leave A Comment

+ 71 = 74