3 Eyeliner Tips For Almond Shaped Eyes

Folk kommer i alle forskjellige former og størrelser. Det samme gjelder for våre øyne! Øyne er en av de mest merkbare egenskapene på kroppene våre og stedet folk ser mest ut. Almondformede øyne er lusted etter av mange jenter og de er virkelig en vakker form å ha, men å bruke eyeliner for å fremheve deres skjønnhet kan være vanskelig. Så her er 3 tips for å virkelig få ut den nydelige formen og ta ut dine vakre mandelformede øyne!

Jeg anbefaler å bruke væske for alle deksler på topplokk eller en eyeliner-penn. For å få det fulle utseendet, bruk også mørk eyeliner og legg til litt svart mascara.

1. Gjør øynene større!

eyelin

 Forsiktig begynn med å bruke en tankelinje med mørk eyeliner på øvre øyelokk fra det indre hjørnet til det ytre hjørnet. Pass på at du holder linjen tynn nok slik at den klemmer formen på topplokket ditt, akkurat der det møter bunnen av øyevippene. Deretter tar du linjen fra det ytre hjørnet og trekker det ut bare en liten bit forbi det ytre hjørnet for å skape en vakker vinge (som vist ovenfor.) La den nederste lineren være fri, legg mascara på og du er klar til å rocke! Et problem med mandel øyne kan være hvor lite de ser ut slik at de åpner dem virkelig kan forskjønne dem!

2. Forleng de øynene!

ok

Linj toppdekselet med en middels tykk linje. Begynn med å sette en liten bit før det indre hjørnet av øyet begynner. Gå opp og rundt topplokket til ytre hjørnet og dra linjen i en oppadgående kurve forbi det ytre hjørnet. Ta det opp halvveis til øyenbryn. Deretter lager du en tykkere linje som du bringer ned til det ytre hjørnet. Ta nå øyeliner tilbake til det indre hjørnet der du først begynte å søke og møtes der igjen, men legg det nedre lokket nå og ta linjen rundt for å møte den ytre hjørneforingen. Noen ganger kan mandeløyer virke mindre enn de fleste ønsker, og dette utseendet gir mer av et langt, glatt utseende til mindre øyne.

3. Vis ut formen din!

y

Ta eyeliner og start 3/4 av veien inn fra ditt indre hjørne og dra foringen over ditt øvre deksel i en middels linje til det ytre hjørnet. Dra deretter ut for en liten og spiss vinge. Deretter fra vingen ta liner ned i bunnen lokket og stopp 3/4 av veien fra det indre hjørnet av det nederste lokket. Dette virkelig forsterker virkelig din mandelform ved å forlate litt av øyet ditt, og så gir den svarte liner det en fin bluss.

Leave A Comment

38 − = 29