20 Tatoveringer For Kvinner Med Betydning

Hvis du vurderer å få en tatovering, kan du være interessert i å vite hva noen av betydningen er bak noen av de mest populære symbolene og designene. Mange mennesker løper bare inn i en tatoveringsbutikk og velger et design de tror er pen, eller velg et symbol som er populært for øyeblikket. Jeg sier ikke dette er feil måte å gå om ting, men husk at du må bære din tatovering for resten av livet ditt. De er permanente. For alltid. De kommer fortsatt til å være der femti år på linjen når du har hatt barn og barna har hatt barn, og du begynner å gå litt døv og rynket. Hvor ille ville det være for lite gammelt du skulle bli satt der og så på tatoveringen og lurte på 'hvorfor i helvete gjorde jeg det?' ?. Det ville være forferdelig. Du lurer på hvorfor den unge du ikke hadde fornuft til i det minste å velge noe med mening, noe som alltid ville ha mening for deg. Jeg tilbrakte måneder med å velge min tatoveringsdesign og endelig slo meg på stjerneskiltet mitt - jeg tror på alle de tingene og det er ikke som om stjernemerket mitt skal forandre meg så det var perfekt.

Med det i tankene, her er en liste over 20 av de mest populære tatoveringsdesignene og betydningen bak dem.

Butterflies

Butterflies Tattoo

Butterfly tatoveringer er stadig mer populært blant kvinner. De er svært feminin, pen og har en vakker mening bak dem. De symboliserer vårt ønske om å spre våre vinger og være fri for ikke å bli fanget. De er også et symbol på skjønnhet og delikatesse. Når de kommer inn i så mange forskjellige former og farger, bruker kvinner overalt dem som inspirasjon for sine tatoveringer.

Stjerner

Stjerner Tattoo

Stjerne tatoveringer er mye elsket av både menn og kvinner. De symboliserer ånd, sannhet og håp, samt å ha ulike religiøse forbindelser. I rommet er de et lys blant det tilsynelatende uendelige mørket, et fast punkt som har dannet til tross for oddsen og ikke å nevne en ting med stor skjønnhet. Dette er trekk vi alle ønsker i oss selv, så det er lett å se hvorfor folk elsker å bruke dem til tatoveringer.

Stjernetegn

Zodiac Signs Tattoo

Stjernetegn er en representasjon av oss selv og vår personlighet. Våre stjernetegn kan fortelle oss mye om oss selv, og hvis dere tror på den slags ting, er vår skjebne også. I tusenvis eller år har folk trodd på dyrekretsen betydninger med ulike kulturer som også har sin egen tolkning. Mange mennesker ønsker å få stjernestegnet tatt tatovert på dem fordi det har betydning i livet deres, og de tror at det har ledetråder til hvem de er og hvem de vil en dag være.

øyenstikkere

øyenstikkere Tattoo

Dragonflies gjør for vakre tatoveringer. De er delikate, fengslende skapninger og deres fantastiske farger, og deres ekstreme skjønnhet kan ikke overdrives. Det er en enorm feminin ting å ha en trollsløvt tatovering, delvis på grunn av delikatessen og skjønnheten i skapningen. Disse tatoveringer symboliserer renhet, velstand, lykke til, fred, styrke og harmoni. Dragonflies har korte livsspenninger, slik at de må leve sitt liv fullt ut, en leksjon vi alle skal lære, en annen grunn til at det gjør ekstremt populære tatoveringer.

Sol

Sol Tattoo

Bilder av solen eksisterer over hele verden og har blitt funnet tilbake tusenvis av år. Solen er verdensomspennende sett som en livgiver som betyr dette populære valget av tatovering betyr fruktbarhet og gjenfødelse. Solen kan også symbolisere ny begynnelse, utholdenhet og styrke. For alle som ønsker å starte over eller hvem har et grovt liv, vil solen holde mye symbolikk.

Måne

Måne Tattoo

Månen er en av de mest anerkjente og symbolske ikonene over hele verden og har vært i hundrevis av år. Månatattoveringer representerer evighet, mysterium, energi, liv, tid, guddommelighet, drømmer, magi og intuisjon for å nevne, men bare få. Månen er en stor del av verden og livet, det innebærer mening for alle, selv om de ikke oppfatter det. Tatoveringer av månen kan variere, noen er av fullmåne mens andre er halv og kvart. Noen er dekket av skyer, og noen er ganske kreativt knyttet til sol og stjerner. Månen gir en vakker tatoveringsdesign.

fjær

fjær Tattoo

Symbolet på fjæren har en veldig rik historie og stor betydning. I tillegg til å være vakker, fargerik og unik i virkeligheten, gjør de fantastiske tatoveringer. En enkelt fallen fjær kan typisk representere tap og død, men det kan også bety lykke eller fødsel avhengig av hvordan du ser på ting. Ulike typer fjær har forskjellige betydninger, så før du bestemmer deg for å få en fjærtatovering, bør du se på forskjellige typer fugler og hva de symboliserer.

Roses

Roses Tattoo

Rose tatoveringer er elsket av både menn og kvinner. De kan være komplekse eller enkle, fargerike eller svart og hvite, men på den måten er det ikke nektet at de er en skjønnhet. De kan bety kjærlighet, indre og ytre skjønnhet, lidenskap og styrke. Røde roser betyr lidenskap, hvit middel uskyld og svarte roser betyr tap, død og sorg.

Musikknotater

Musikalsk Notes Tattoo

Musikk er en type glede og en lidenskap i mennesker. Selv om du ikke selv er musiker, er du sikker på å elske lyden av musikk eller kan sette pris på en god sang. Musikk notat tatoveringer representerer denne lidenskapen og vår tilhørighet med musikk. Mens de er mest populære blant musikere, kan selv folk med en ren musikkens kjærlighet få dem. De kan vise hvordan musikk gjør oss frie, levende og uendelige.

fugler

fugler Tattoo

Fugletatoveringer kommer i utallige former og former. Du kan ha noen fugler du ønsker gjort i en tatovering, og med utallige arter er du sikker på å bli bortskjemt for valg. Fugler har en tendens til å representere frihet og håp, men det er bare en generalisering. Ulike arter betyr forskjellige ting, så du er best å se opp akkurat hvilken type fugl du liker, og det er mening før du får en tatovert på deg selv. Doves betyr for eksempel fred og håp mens påfugler representerer skjønnhet.

Wings

Wings Tattoo

Vingene symboliserer en følelse av frihet, de minner meg om at vi ikke eies og at vi kan fly vekk og være hvem vi vil når som helst. De kommer i alle former og størrelser for tatoveringer, noen har bare et lite par tatovert på seg selv, mens andre har et større sett tatovert på ryggen, etterligner den virkelige tingen. Vingene kan også sees som et religiøst symbol som ser på at engler har dukket opp konstant gjennom religiøs historie over hele verden og i ulike religioner.

Drømmefanger

Drømmefanger Tattoo

Dreamcatchers har en mystisk kvalitet om dem som gjør dem til et populært valg for en tatovering. De er ment å enten jage bort dårlige drømmer og fange de gode og dermed absorbere dem i din skjebne eller fange alle de dårlige drømmene, slik at de ikke kan skade deg, avhengig av hvordan du ser på det. Uansett, avverger de onde ånder og uflaks. Med dette i bakhodet er det åpenbart hvorfor de gjør en flott tatovering. Folk ser dem som en lykke til sjarm og håper drømmeren vil bidra til å bringe dem suksess og lykke, så vel som lykke.

liljer

liljer Tattoo

Lilies er en tatovering slitt hovedsakelig av kvinner. De har utallige betydninger i forskjellige kulturer, hvorav de mest fremtredende er fred, fruktbarhet, velstand og renhet. De kan også bety stolthet og rikdom, så er det ofte sett på som et lyksymbol. De kan også ha motsatte betydninger også avhengig av farge, for eksempel er oransje liljer sies å være et symbol på hat og sinne.

Blomstre

Blomstre Tattoo

Kirsebærblomstene har lenge vært et symbol på livet - nytt liv, gammelt liv, flyktig liv - og livets syklus. Deres skjønnhet kan ikke være undervurdert og heller ikke deres intricacy. De lager fantastiske tatoveringer, og folk får dem ofte til å vise sin takknemlighet for livet, å representere et barn og deres fødsel eller å sørge for tap av en elsket.

Anker

Anker Tattoo

Anker tatoveringer er en av de eldste designene som er tilgjengelige. De ble først populære med sjømenn og selgere over hundre år siden, men ble sakte ut av mote. Nå, med alt som kommer tilbake til mote, blir de stadig mer populære, så vel som fargerike og fantasifulle. De symboliserer stabilitet, reiser, sterke grunnlag og i noen tilfeller har også vært kjent for å bety kjæreste eller kjæreste. De minner folk om å bli jordet.

Trær / Trær av livet

Tre of Life Tattoo

Trær holdes hellig i mange kulturer, og til tross for disse kulturer varierer vilt, er den generelle betydningen av trær mye det samme. Trær er motstandsdyktig, de er langvarige og overlater oss mennesker med hundrevis, om ikke tusenvis av år. På grunn av dette blir de ofte sett som et tegn på styrke.

Livets tre, som vanlige trær, har ulike betydninger i forskjellige samfunn, men igjen er den generelle regelen den samme. Det representerer udødelighet, kunnskap, evig liv, styrke, beskyttelse og tilgivelse.

Koi Fish

Koi Fish Tattoo

Koi fisk tatoveringer er ofte intrikate, fargerike og unike. De er noen av de vakreste og vanlige tatoveringer for både menn og kvinner. Koi fisk representerer styrke, utholdenhet og lykke til. De pleier å bli slitt av folk som strever etter bedre og mer i deres liv, folk som søker lykke, uansett hva hindringen foran dem. Det er forskjellige betydninger for koi fisk med mindre vanlige farger og de som også svømmer i forskjellige retninger, men generelt representerer de tingene jeg har skissert over.

Stamme

Stamme Tattoo

Tribal tatoveringer er populære hos både menn og kvinner. De kan være store og dristige eller små og delikate, så det er virkelig et design for nesten alle. Mange mennesker ser på dem og ting de er bare et pent design, ikke skjønner at de har mening bak dem. Det er en tribal tatovering for fred, kjærlighet, familie, lykke, vennskap og omtrent alt annet du kan tenke på også. De er noe du virkelig trenger å undersøke før du blir permanent blekket på kroppen din. Tenk hvor forferdelig det ville være å få en og så år nedover linjen, innse at det betydde noe helt annet enn det du trodde! De er litt som kinesiske symbol tatoveringer i denne forbindelse. Å se som de fleste av oss ikke kan lese dem for oss selv, må vi stole på tatoveringsartisten, som mange ikke alltid er like respektable som de virker. Disse tatoveringer kan være vakker og meningsfylt, men sørg for at du gjør din forskning først.

Drage

Drage Tattoo

Dragons er sterke, mystiske, vakre, fargerike og kraftige. De har fanget våre fantasier i tusenvis av år, så det er lite rart at de lager en populær tatoveringsdesign. Menn og kvinner bærer draktatoveringer som spenner fra det store og unmissable til den lille og dainty. Drager er ahem, levende skapninger, derfor er de alle unike og har personlighet, slik at disse tatoveringer er noe du kan få designet for å matche din egen personlighet. De symboliserer ofte wonder, hope, renhet og styrke, men har også vært kjent for å bety sjalusi, nåde, udødelighet og skapelse. Dragons betyr forskjellige ting i forskjellige kulturer, og dermed også betydningen av å ha en tatovert på deg selv. De har så mange betydninger at jeg vil si dette er en av de få tatoveringer hvor du kan bestemme meningen og velge hva det betyr for deg.

Hjerte

Hjerte Tattoo

Betydningen av hjerte tatoveringer er åpenbar - kjærlighet. De er et uttrykk for vår kjærlighet og lidenskap og kan vise hvordan vi føler om noen og hva de mener for oss. Ofte er de pyntet med navnet på en elsker (om dette er klokt, er diskutabelt) eller med navnet på en fallen elsket som forelder.

Husk at i slutten av dagen hva tatovering du får, er helt opp til deg. Disse kan være betydningen for disse tatoveringer, men det er forståelig at for deg personlig kan et symbol bety noe helt annet. Alt kommer ned til personlig valg.

Leave A Comment

2 + 8 =