14 må ha MAC øyenskygge for 2017

Alle vet MAC Cosmetics. Det er som en regel eller noe. Høyre damer? Absolutt!

MAC har utvilsomt noen av de beste kosmetiske produktene på markedet, og øyeskygge er definitivt en topp favoritt.

Hvis du leter etter de nyeste, hotteste trender når det gjelder øyenskygge, har du kommet til rett sted.

Ikke bare har vi kommet opp med 14 må ha nyanser, men de kommer alle fra en av de beste sminkefirmaene der ute - MAC!

Du kommer til å elske disse fantastiske skyggene.

14 må ha MAC øyenskygge for 2017

Mineraliser Eye Shadow X4 i 'Nanonude'

Det "helt naturlige" utseendet er utrolig varmt akkurat nå, så hvis du er gal, som foretrekker å se litt mer naturlig ut og mindre "gjort opp", så er dette den ideelle paletten fra MAC for deg. Denne herlige paletten inneholder varm beige, nøytral beige, myk karamell og gull med perle for å fullføre ditt nakne utseende med letthet. Bland og match til du finner din perfekte blanding for enhver anledning, dag til natt.

14 må ha MAC øyenskygge for 2017

Mineraliser Eye Shadow Duo i 'Ever Amethyst'

En saftig, varm kombinasjon av myk fiolett og dyp fiolett er akkurat det du trenger for å intensivere ditt blikk et øyeblikk. Pinks er en sånn varm trend akkurat nå i sminkeverdenen, men hvis de lyse og sparkly pinks ikke er din stil, vil du elske denne DUO øyeskyggen fra MAC. Sammen gir disse rike nyansene et guddommelig utseende som er perfekt for enhver tid på året, spesielt i løpet av høsten når du er snuggled opp i favorittjakken og støvlene. Lagre det for spesielle anledninger eller stein det til skolen - det er ingen grenser med dette senuøse paret.

14 må ha MAC øyenskygge for 2017

Veluxe Pearlfusion Shadow Trio i 'Claretluxe'

Det er bare ett ord å beskrive denne paletten: intens. Levende nyanser er akkurat det du trenger for å rocke noen utesteder og ha alle øyne på deg. En lys pærerosa er full av glans og glamme, og slipper opp på de tynnere nyansene av ren burgunderrosa rød og en slående lilla. Hvis du føler deg 'dristig' og vil gjøre en uttalelse med hvert trinn, er Veluxe Pearlfusion Shadow Trio i 'Claretluxe' akkurat det du trenger i sminkeposen din. Bruk bare de lysere nyanser eller maling på noen av den rike lilla for å virkelig få festen startet.

14 må ha MAC øyenskygge for 2017

Elektrisk kul øyeskygge i 'Love Power'

Rosa øyenskygge er et absolutt MUST for 2017; det er alvorlig den største trenden fra lepper til øyne, så å ha litt rosa i utseendet ditt er et klart must. Og mens noen damer kan foretrekke en super girly-lyserød, fulle av glitter, og andre kan hengi seg til en rikere, mer violettfarget rosa, er det noen som bare vil ha noe mer tam og lett. Denne friske myk glitrende roseøyeskyggen er noe på den bleke siden, men fortsatt kraftig nok til å skape et seriøst kjærlighet øyeutseende. Blend denne rosa med noen andre flotte rosa fargetoner, eller la det være alene og stein denne sinnlige, tamme rosa stilen som er fin og søt.

14 må ha MAC øyenskygge for 2017

Øyenskygge i 'elektrisk ål'

Besatt med "havfrue" -utseendet eller bare ønsker å sparke ditt utseende noen hundre hakk? Damer, jeg introduserer deg til denne klassiske MAC-øyeskyggen i en skrikende varm 'Electril Eel' -skygge. Denne ekstremt livlige blå fargen er nok til å fange oppmerksomheten til noen og et øyeblikk, med en langvarig effekt som du er sikker på å elske. Intensivt blå, du kan enkelt parre denne skyggen opp med andre intense farger for et galaktisk utseende som er helt eget. Tamp det med noen pinks og purples for å få mer av en havfrue-vibe!

14 må ha MAC øyenskygge for 2017

Øyenskygge i 'Gleam'

Å, kjære diva, du! Denne våren og sommeren 2017, hvis du føler deg de søte sommerkjørne og flørtende hæler, så er du bundet til å ønske å avslutte ditt utseende med noe så feminint som du er; og det er her MAC Eye Shadow i 'Gleam' kommer inn i spill. Denne øyenskyggen er referert til som den "knapt rosa gullskyggen, med en blekrosa som er rett og slett skjønn og nok gylden glitter glitter for å gjøre din glans. Dette kommer definitivt til å bli din nyeste beste venn når det gjelder sminke, som er en av de mest klassiske og feminine øyenskyggefarger for 2017. Du kommer til å elske det!

14 må ha MAC øyenskygge for 2017

Øyenskygge i 'Up at Dawn'

Ingenting sier "Jeg er opp og klar for noe som kommer meg" som en super lys og perky nyanse som dette! Denne sherbert oransje fargetone er et must-buy for de kommende vår- og sommersesongene i 2017. Det er sherberty-tint er et flott par for lettere pinks, noe som betyr at du kan danne en sprintidestil på så lite som noen få minutter. Mal på denne øyenskyggen på lokket og kast på litt lyserød leppelys, og du er klar til å ta ut døren. Seriøst, har du noen gang sett en så vakker øyenskygge som er oser med grøt og morsom holdning? Du er sikker på å få noen komplimenter av denne glamorøse nyansen!

14 må ha MAC øyenskygge for 2017

Øyenskygge i 'Chrome Yellow'

'WOW' er virkelig de eneste ordene vi kan bruke til å beskrive denne spennende nyansen. 'Chrome Yellow' er en som skal legges til i listen hvis du hengiver deg i den ekstreme, stilige stilen som vil skinne lys selv når du er i mørket. Lyse og utrolige fargetoner som dette er et must-ha for 2017, og hvis du er dristig nok til å matche denne lyse gule med en annen spennende nyanse som 'Electric Eel' nevnt ovenfor, vil du ikke kunne kontrollere alle øynene limt på deg. Rock det, jente!

14 må ha MAC øyenskygge for 2017

Ekstra dimensjon øyenskygge i 'Evening Grey'

Jeg vet ikke om du har hørt nyheten enda, men metallics Fortsette å være en av de heteste sminktrender for 2017. Som sagt, har MAC dekket når det gjelder metallisk stil å ha på seg hele dagen. Denne ekstra dimensjon øyenskyggen er akkurat det det hevder å være: lastet med dimensjon, i motsetning til andre øyenskygger som pleier å være litt vanlige og en-noterte. Lastet opp med dimensjon og en slående nyanse av metallgrå, det er det ideelle metalliske øyenskyggeproduktet hver jente skal ha på seg. Bruk den alene for en slående effekt, eller skru den opp eller tone den ned avhengig av stemningen og anledningen.

14 må ha MAC øyenskygge for 2017

Mineraliser Øyeskygge X4 i "Mørk Energi"

Som jeg nettopp nevnte, er metallics et MUST for 2017. Men hvis du ikke er helt sikker på hvordan du kan blande og matche metallics, eller du bare vil legge til enda mer spennende nyanser i stilen enn å bare holde fast ved en, må du få Mineraliser Eye Shadow X4 i "Dark Energy". Denne paletten er lastet opp med Metallic Silver, Teal Iridescent, Metallic Blue og Black med perle, noe som gjør det super enkelt å skape fortryllende øyeutseende som er rett og slett slående. Enkelhet på sitt beste akkurat her - men disse giftige nyanser er noe, men enkelt.

14 må ha MAC øyenskygge for 2017

Pro Longwear Paint Pot i 'Let's Skate'

Super kremaktig og delikat, latterlig lett å påføre og blande, Pro Longwear Paint Pot i "Let's Skate" er et must for hver gal. Det er utrolig nydelig og delikat lysrosa nyanse har den perfekte lysstyrken, slik at du ser utdatert og klar til å gå hver sommer morgen, mens du fortsatt er tam nok til å ha på deg på skolen eller på jobb. Dette er utvilsomt en av de mest feminine nyanser på markedet akkurat nå, og du kan raskt blande det med andre flotte lyse fargetoner eller tone det ned med noen mørkere nyanser.

14 må ha MAC øyenskygge for 2017

Mineraliser Eye Shadow Quad i "Golden Hours"

Den "smokey eye" look er en sminke stil som ganske enkelt aldri går ut av stil. Det er det ene blikket som er alltid sexy uansett hvor du går, spesielt hvis det bare skjer med datoen natt med mannen din. Med fire must-have nyanser inkludert kobberbronse, gyldenbrun, myk gylden fersken og lysegult gull, skaper ditt perfekte smokey øye en cinch. Tenk deg det vakre, spennende utseendet du kan komme opp med, bare ved å bruke denne fantastiske paletten fra MAC.

14 må ha MAC øyenskygge for 2017

Dazzleshadow i 'I Like 2 Watch'

Du er en perle, baby; Faktisk er du gylden. Jeg elsker Dazzleshadow i 'I Like 2 Watch' fordi den har en nydelig midterbrun som er riddled opp med tonnevis av gylne glitter. Det er ikke for mørkt, men ikke for lett - det perfekte i mellom for noen gal på jakt etter noe på metallsiden som er litt mer subtil. Denne fargetone er rett og slett fantastisk og bør saksøkes på hver dame minst en gang. Gi denne nydelige skyggen et forsøk, og du vil alltid gå tilbake for mer.

14 må ha MAC øyenskygge for 2017

Spellbinder Shadow i 'Retrograde'

Det er noe om denne intense gråhvit nyansen som utvilsomt er oppmuntrende. Det er tantalizing. Det er forførende. Dette er den mystiske skyggen som vil fange øynene til alle, og deres hjerte også. Når du er i desperat behov for noe så mørkt og sexy, er det nesten uhørt, så trenger du Spellbinder Shadow i Retrograde. Det er virkelig en spellbinding skygge som vil få alle under stave din andre de tar et blikk på dine mystiske, dype øyne.

Hva er din favoritt MAC-øyeskygge? Del med oss ​​nedenfor!

Leave A Comment

4 + 6 =