10 Firming Ansikts Yoga Øvelser

Vi bruker yoga for alt - mosjon, styrke, avslapping - så hvorfor ikke bruke den til å stramme og faste våre ansikter også? Det er flere yoga ansiktsøvelser designet for å minimere linjer og rynker, og skaper et fast og vakkert ansikt som er levende og friskt. Åh, og nevnte vi at disse ansikts yoga øvelsene er utrolig enkle og kan fullføres innen få minutter? Du har egentlig ikke en unnskyldning, IKKE å gjøre dem!.

Ansikts Yoga Øvelse Nummer 1: Nakke Strekk

Baby Bird

Det er noe om en strekning som gjør at du føler deg avslappet, lettet og helt rolig. Enten det er ryggen, bena, armene eller til og med halsen, kan vi helt sikkert alle være enige om at en god strekk er rett og slett guddommelig. Ikke bare er denne nakken strekker seg utrolig avslappende og bundet til å ta av noen få gram stress, det er også en flott ansikts yoga øvelse for å styrke nakken og haken. Det kan til og med forhindre sagging rundt disse områdene! For å utføre denne strekningen, kontroller at øynene dine er stengt og munnen holdes halvåpent og spenst som du smiler, som du ser på dette bildet. Strek hodet på begge sider, hold deg for et øyeblikk.

Ansikts Yoga Øvelse Nummer 2: Hold det ro

Buddha Face

Det er viktig i våre hektiske daglige liv å bare ta et par minutter for å være rolig, lene deg tilbake, sparke skoene våre og slapp av. Og akkurat som det er viktig å gi kroppene en god hvile, er det også viktig at ansiktene våre får en fin pause. Tross alt bruker vi våre ansikter hele tiden, fra viktige forretningssamtaler til å smile og le med våre venner. Å gjøre denne enkle beroligende stillingen vil slappe av ansiktet tilbake til en ujevn tilstand.

Ansiktsøvelse nummer 3: slipp ut tungen din

Gratis Your Tongue

For dette stiller du bare ut tungen din så langt det kan gå og hold øynene dine åpne. Det anbefales at denne posen holdes i minst 60 sekunder, eller til øynene dine begynner å vanne. Men husk-øyne vanning er en god ting, da de frigjør toksiner fra kroppen din. Når det gjelder å holde ut tungen din, styrker dette munnen og kjeften.

Ansikts Yoga Øvelse Nummer 4: Krigeren Del 1

Løve Face, Part I

Vil du slippe litt aggresjon mens du gir hele ansiktet ditt en seriøs trening? Fest opp hele ansiktet med krigergyogaøvelsen del 1 og 2. Begynn med å klemme opp din første og klemme hele ansiktet ditt tett, så stramt at øynene dine nærmer seg og nesen din klemmer seg opp. Pust inn sakte gjennom nesen og fortsett til del 2.

Ansikts Yoga Øvelse Nummer 5: Krigeren Del 2

Løve Face, Part II

Frigjør posen, ekspanderer gjennom munnen din, åpner munnen mye og stikker ut tungen din. Øynene dine bør også åpnes mye for full effekt. Gjenta hele krigerøvelsen tre ganger, ta tid med hverandre for å sikre at du får hele treningen. Du vil definitivt legge merke til at ansiktet ditt føles mer avslappet og beroliget etter å ha utført denne treningen flere ganger.

Ansikts Yoga Øvelse Nummer 6: Gi meg et kyss

Marilyn

Hver kvinne vil ha faste, klumpete, kyssbare lepper. Og med denne enkle 'Give Me a Kiss' ansikts yoga øvelsen utgjør, kan du oppnå nettopp det. For dette stiller, legger du opp dine lepper som om du skulle blåse noen et kyss. Fortsett å "blåse kyss" så lenge du vil, helst 60 sekunder. Den repeterende bevegelsen av leppene dine oppsummerer og slapper av vil ikke bare feste opp leppene dine, men gi dem et løft av plumpness for et par seriøse sexy lepper som ingen kunne motstå.

Ansikts Yoga Øvelse Nummer 7: Blåsfisk

Satchmo

Nei, hun prøver ikke bare å være dum. Dette er faktisk en eksepsjonell øvelse for å stramme kinnene dine. Trykket gjør at de jobber ekstra hardt for å fastne seg. Resultatet? Sterke, vakre kinnben som kan passe opp til Tyra Banks og andre toppmodeller (vel, nesten). For å utføre denne lettstrammende øvelsen, fyll bare kinnene dine med så mye luft som mulig. Hold posen stramt med øynene dine holdt vidt åpne (som også vil feste opp huden rundt øynene dine som en ekstra bonus!). Hold denne posen så lenge du kan, opptil 60 sekunder - eller til øynene dine begynner å vanne selvfølgelig. Hvis du har barn, vil du spesielt sette pris på denne øvelsen som du kan gjøre det flere ganger om dagen - og gi barna dine en god latter i mellomtiden!

Ansikts Yoga Øvelse 8: Kissy Face

smiling Fish Face

Nei, hun står ikke for en forferdelig andebryst Hun utfører faktisk en av de viktigste ansikts yoga øvelsene for munnen din. Hvis du har, eller er bekymret for å få rynker rundt leppene dine, så er dette øvelsen for deg. Denne yoga ansiktsøvelsen er veldig enkel: klemk leppene dine like i nærheten som du prøver å være en fisk. (Vi har alle gjort dette på et eller annet tidspunkt med et dumt barn, men nå kan vi bruke det for faste ansikter!)

Yoga ansiktsøvelse nummer 9: åpent bredt!

Overraskelse Me!

En hjort fast i frontlykter? Eller en kvinne som prøver å fastholde pannen hennes? Hvis du besvarte alternativ nummer to, er du riktig. Denne enkle yoga øvelsen for ansiktet involverer åpningen av øynene så bredt som mulig. Virkelig presse dem til deres grenser, damer. Siden mesteparten av tiden blir øynene og pannen klemmet opp tett fra smilende eller frowning, bidrar denne øvelsen til å styrke disse områdene ved å gjøre det motsatte. Hold denne posen så lenge du kan, til øynene dine begynner å vanne.

Ansikts Yoga Treningsnummer 10: Skyggefulle øyne

tinning Dancer Eyes

Som kvinner prøver vi hele tiden å finne måter å hindre eller kvitte seg med gale kråkefot og slynge seg rundt øynene våre. Men hvorfor bli til botox eller andre skadelige metoder når du kan gjøre denne enkle yoga øvelsen for øynene? Det er like enkelt som å åpne øynene dine og skifte øynene fra venstre til høyre; ikke fort, selvfølgelig. Pass på at du tar deg tid med hver side. Dette bidrar til å styrke musklene rundt øynene for fast, levende og mest av alt: ungdommelige øyne.

Der har du det. Ti enkle og raske ansikts yoga øvelser du kan gjøre i hjemmet ditt. Utfør disse enkle øvelsene før du går og legger deg om natten, når du først våkner om morgenen - når du vil! Faktisk vil det være en god ide å parre disse ansikts yoga øvelsene med din vanlige yoga rutine for en fast og avslappet kropp fra topp til tå - bokstavelig talt.

Damer, hva er noen av dine favoritt ansikts yoga øvelser som du har sett resultater med?

Leave A Comment

7 + = 14