10 beste sjampoer for fet hår

Fet hår kan være en alvorlig stress. Det ser fett ut, hodebunnen blir kløende, og det er nesten umulig å holde håret ser rent og friskt ut. Men med disse 10 beste sjampoene for fet hår kan du sette dine fettete og oljede dager til hvile og baskisk i en manen som er frisk, ren og selvfølgelig saftig. Lyder det ikke som en drøm som går i oppfyllelse? Finn din perfekte sjampo nedenfor!

7031301518fd66400e166142a6fa8b80 81yZz98v5bL._SL1500_

1. Neutrogena sjampo, anti-restformel 

Etter år og år med bruk av sjampo, balsam og andre hårprodukter, er det trygt å si at håret ditt har vært gjennom mye, og er trolig dekket med rester som er svært skadelige og dullende til håret. Men med Neutrogena Shampoo, Anti-Residue Formula, kan du fjerne opptil 90% av denne eksisterende rester for hår som er fullstendig revitalisert og frisk - for ikke å nevne helt fri for oljer og smuss. Det striper håret av denne skadelige resten, og er dermed perfekt for personer med oljede låser. I tillegg er det bare rundt 10 dollar per flaske - du kan ikke slå det!

Maple-Holistics-Avfett-Moisture-Control-Shampoo

2. Avfett fuktkontroll sjampo

Avfett fuktighetskontroll Sjampo er et mirakel i en flaske. Det er unikt formulert med alle de rette ingrediensene for å ikke bare dekke olje- og fettproblemet for dagen, men helbrede det. Infusjonen av fantastiske ingredienser, inkludert fransk sypress, sitron, rosmarin og basilikum sikrer at håret ditt er friskt og squeeky rent. Det har vist seg å være løsningen for hår som er for mye fet, fettete og kløende, og brukerne raser om hvor myk og myk håret blir. Absolutt et produkt å prøve for mindre enn 20 dollar en flaske.

139733547551127256-phyto-phytopanama-ingelligent-sjampo

3. PHYTO Phytopanama sjampo

Hvis du bare sliter med en minimal mengde fett, anbefales PHYTO Phytopanama Shampoo sterkt. Dette suveren produktet inneholder noen av de beste ingrediensene som er laget for å holde håret rent, friskt og revitalisert - helt uten olje eller fett. Brukere elsker å inkludere panama wood som helt riper håret av urenheter mens kokosoljen holder håret glatt og frodig. Absolutt verdt 24 dollar!

61fhB7MUOyL._SL1500_

4. Suave Daily Clarifying Shampoo

Stramt på et budsjett og har ikke mye å bruke på hårpleieprodukter? Så er Suave Daily Clarifying Shampoo definitivt ditt svar. For rundt 5 dollar kan du hente dette produktet på nettet eller hos en lokal butikk, og du vil elske måten det virker på håret ditt. Den ph-balansert formelen sørger for at håret er dypt renset og fuktet. Med dette håret får du naturens skjønnhet, og dette produktet tjener absolutt de 4 og en halv stjernene det mottok fra glade brukere.

41lPkchEONL

5. American Crew Daily Shampoo 

American Crew Daily Shampoo for normal til fet hår er intet mindre enn fantastisk. Det inneholder noen fantastiske ingredienser som håret ditt vil elske: Panama bark som er flott for å rengjøre håret grundig uten å strikke tråder med mye trengende fuktighet, hveteprotein for å gi håret styrke og en oppsiktsvekkende boost i glans, og rosmarin og timian som begge jobber å tone og fukte. Samlet er dette produktet et must-ha for de som lider med litt for mye olje.

411uQJ7KIiL._SY355_

6. Paul Mitchell Tea Tree Special Shampoo

Forfriskende, rensende og fuktighetsgivende: Det er bare 3 måter å beskrive dette genialsjampoen fra Paul Mitchell. Men hva presiserer dette Paul Mitchell Tea Tree Special Shampoo bortsett fra sine konkurrenter? Vi forteller deg: Med den unike kombinasjonen av tea tree olje, peppermynte og lavendel, alle 3 er designet for å rense håret helt og gi en forfriskende opplevelse som gir levende og imponerende hår som ikke kan gå glipp av. For ikke å nevne lukten av disse 3 ingrediensene kombinert er det bare fantastisk. Det føles bra på håret, og du vil sikkert legge merke til at håret ditt føles mye renere og oljefritt for en stund. Verdt et skudd for bare rundt 10 dollar!

500

7. Aubrey Organics Green Tea Clarifying Shampoo

Med 4 av 5 stjerner og et overskudd av positive kundeanmeldelser, kunne vi ikke passere Aubrey Organics Green Tea Clarifying Shampoo. Denne spesielle sjampoen for fet hår er forskjellig fra resten. Selv om det har en av de typiske ingrediensene te-treolje for optimal rensing, inkluderer den også nettle ekstrakt for hårbeskyttelse og toning av hodebunnen, økologisk aloe til næring og fuktighet av låsene dine, og mandelprotein, som ikke bare styrker svakt hår men gjenoppretter også fylde. Resultatet? Oljefritt hår som er glatt, tykt og glansfullt, og sterkt nok til å tåle elementene. Vi tror dette er et gyldent produkt for bare rundt 10 dollar per flaske!

31N1ksaQP0L

8. Leonor Greyl Lait Lavant En La Banane 

Håndterer hår som er forbruket av olje, utrolig tynn, og bare rett og slank og mangler glans? Da må du få hendene på Leonor Greyl Lait Lavant A La Banane. Dette oppsiktsvekkende produktet er helt sikkert annerledes enn de andre, laget med en base av bananmælk med essensielle proteiner, kollagen og banan tre sap. Sammen gir disse ingrediensene et sterkt øk i mykhet og volum, noe som resulterer i hår som er hoppende og fullt. Det er en mild rensende sjampo og kan (og bør) brukes hver dag for optimale resultater. Hvis du vil ha oljefrie, tykke og helt levende låser, anbefaler vi Leonor Greyl Lait Lavant En La Banane for kun 28 dollar.

414gHe9E2aL._SX342_

9. Desert Essence Organics Hårpleie Shampoo, Sitron Tea Tree

Desert Essence Organics Hair Care Shampoo, Sitron Tea Tree Shampoo er utvilsomt en av de beste. Men hvorfor? Vi ser ordene 'tea tree' igjen. Det er ikke så spesielt, ikke sant? Vel, denne spesielle sjampoen har ikke bare sport den kraftige og essensielle te-treoljen som er nødvendig for alvorlig rent og vakkert hår - denne sjampoen har leptospermum petersonii olje, som er en bestemt art av tea tree olje med en fabelaktig sitron duft og antiseptisk kvaliteter. Det, kombinert med fuktighetsgivende kokosnøttolje og andre sukkerrensemidler, gir en mild, men ekstremt effektiv rengjøringsmiddel som holder håret olje og problemfri. I tillegg er det bare ca 23 dollar!

31IS2GK6dvL

10. Mop Basil Mint Shampoo for normalt til fet hår

Det er noe om denne Mop Basil Mint Shampoo som vi bare ikke kan få nok av. Kan det være sin fantastiske aroma? Kan det være rensingskvalitet takket være peppermynte, basilikum, salvie og rosmarin? Eller kan det være det livlige, skinnende håret det etterlater oss med? Vi tenker at det er alle tre. Og for bare 10 dollar en flaske, kan vi ikke hjelpe, men elsker denne perlen av en sjampo. Definitivt verdt et skudd hvis du sliter med fettete låser som bare ikke vil slutte!

Du trenger ikke å slite med fettete låser som er slanke og uhåndterlige. Enten du krever den herlige sitronduften i Desert Essence Organics Hair Care Shampoo, Lemon Tea Tree shampoo eller trenger en avfettingsmaskin som Degrease Moisture Control Shampoo, vil du snart være på vei til feilfrie låser som er oljefrie og ser fab. Selv om du er på et budsjett, kan du sikkert nyte en av de ovennevnte sjampoene!

De med fet hår: hva er din go-to shampoo som alltid gjør kunsten?

Leave A Comment

2 + 7 =