10 beste deodoranter for kvinner

Vi trenger alle deodorant. Noen mer enn andre. Vi har også alle forskjellige behov når det gjelder hva vi trenger i en deodorant. Hvis du har en tendens til å svette mye, vil du definitivt sørge for at du bruker en antiperspirant ('natch'). Men noen mennesker har en tendens til å svette mindre, men avgir fortsatt støtende lukt, og i så fall kan en enkel solid deodorant være alt de trenger for å kvitte seg med den pinlige lukten.

Det avhenger egentlig av dine egne spesielle svettekjertler, men det er vanligvis sikreste å bruke en formel som inneholder både antiperspirant og deodorant egenskaper. For det formål har vi avrundet 10 av de beste underarm duft og svette-savers, som alle er formulert spesielt for kvinner.

1. Secret Clinical Strength Antiperspirant / Deodorant, $ 13

10 beste deodoranter for kvinner

Ved siden av en reseptbelagte formel er Secret's Clinical Strength Antiperspirant og Deodorant trolig det beste over-the-counter produktet for kvinner som lider av alvorlig svette og lukt. Den kommer i et bredt spekter av styrker og dufter, inkludert klinisk styrke lys og frisk (bildet), klinisk styrke beroligende og klinisk styrke stress respons. Du kan til og med ta denne testen for å finne ut hvilken som passer best for deg.

2. Grad Women Motion Sense Usynlig Solid Antiperspirant og Deodorant, $ 6

10 beste deodoranter for kvinner

Denne antiperspirant og deodorant er bevegelsesaktivert, noe som betyr at den sparker inn i høyt utstyr når det føles at kroppen din har alvorlig behov for litt svette og luktbeskyttelse. Den kommer inn i fem rene, friske dufter, inkludert Active Clean (bildet), som inneholder en lys duft av jasmin og rose, Fresh Energy, som er infundert med lily of the valley og tiare blomst, og Linen Dry, som har en søt , citrusaktig duft.

3. Mitchum for Women Roll-On Antiperspirant & Deodorant, $ 4

10 beste deodoranter for kvinnerFor de av oss som vokste opp på 70- og 80-tallet, kan du kanskje huske Mitchums minneverdige ordliste: "Så effektivt kan du hoppe over en dag." Det var da merkevaren ble markedsført primært for menn, og jeg husker den lukten (begge min pappa OG min morused det og det var så ... .Over deodorant-y). Men Mitchum har kommet langt siden de tidlige dagene, og nå er denne roll-on formulert spesielt for kvinner, fortsatt beholdt den kraftige 48 timers beskyttelse av den opprinnelige formelen uten den overblown lukten. Det er også en Power Gel, Smart Solid Clinical Performance og en Advanced Control Solid, hvis du ikke er roll-on-typen.

4. Jason Calming Lavendel Deodorant Stick, $ 7

10 beste deodoranter for kvinnerHvis du er en organisk gal, kan Jason's Deodorant bare være den for deg. Laget med sinkpikinoleat (som er en renset fettsyre), maisstivelse og natron, neutraliserer det lukt naturlig. Den inneholder også grapefruktfrø ekstrakt, som bidrar til å bekjempe lukt forårsaket av bakterier. Lavendel og vitamin E er også i blandingen, og de arbeider for å berolige og myke underarmshuden, noe som er spesielt nyttig rett etter at du barberer. Men husk at dette bare er en deodorant, så mens det er utrolig effektivt for å bekjempe stinkende groper, vil det ikke gjøre noe for svette flekker..

5. Almay Clear Gel Antiperspirant & Deodorant, $ 4

10 beste deodoranter for kvinnerI motsetning til noen andre gelformler vi har prøvd, er Almay ikke irriterende, stikker ikke, og er ikke for klumpete eller klebrig. Det er hypoallergent, så det er et godt valg for de med superfølsomme groper, pluss det inneholder essensielle elementer som kakaosmør og naturlige botaniske stoffer for å gi det en søt duft og forbedre sin beroligende formel.

6. Dove Go Ermeløs Beauty Finish Antiperspirant Deodorant, $ 4

10 beste deodoranter for kvinner

Vitaminer E og F, samt ¼ fuktighetskrem, er det som gjør Dove's Go Sleeveless Antiperspirant Deodorant-formuleringen så utrolig myk og mild. For deg som har spesielt følsomme underarms, er dette produktet for deg, da det er laget for å berolige og berolige huden etter barbering, og med fortsatt bruk vil det forbedre den lettirriterte tilstanden til underarmene dine, i så lite som fem dager. Så du kan endelig gå ermeløs uten bekymring.

7. Suave 24 timers beskyttelse usynlig solid antiperspirant deodorant, $ 3

10 beste deodoranter for kvinnerDette usynlige faste er virkelig usynlig, i motsetning til noen andre har vi prøvd det fremdeles klarer å forlate hvite merker på sidene av våre skjorter. Det beskytter mot lukt og fuktighet i hele 24 timer, og den subtile lidenskapsblomst / vanilje duft combo er virkelig ganske nydelig og veldig ikke-deodorant-y.

8. Dr. Hauschka er Deodorant Fresh, $ 23

10 beste deodoranter for kvinnerJa, det er ganske sånn kostbart for en deodorant, men alle som er kjent med Dr. Hauschkas produkter, vil forstå hvorfor det er verdt det. Den naturlige, ikke-irriterende formelen er laget med heksehasel og salvieekstrakter, som absorberer lukt uten tilstopping av porer. Og det betyr ingen stygge underarm støt. Det er ikke en antiperspirant, så det er definitivt ikke ideelt for tunge gensere. Men hvis lukt er din bekymring, er dette et luxe-men svært effektivt valg. Dessuten er den naturlige sitrus duften, laget av rene essensielle oljer, uimotståelig.

9. Kiehl er ypperlig effektiv antiperspirant og deodorant, $ 16

10 beste deodoranter for kvinnerEn annen high-end svette og lukt eater, Kiehl formel er enkel og effektiv. Det bruker appelsin, sitron og linfrø ekstrakter for å gjøre underarms hår mykere som resulterer i en jevnere barbering. Det er også duftfritt, men gir god 24-timers beskyttelse mot svette og lukt.

10. Kiss My Face Liquid Rock Roll-On, $ 6

10 beste deodoranter for kvinnerRock på uten å bekymre deg med denne effektive roll-on fra Kiss My Face. Det er et annet godt alternativ for helt naturlige produktelskere: det er naturlig duftende, bruker en flytende mineralsk krystallformel, og inneholder ingredienser som pilbarkekstrakt og lavendelolje. Det er ikke laget for å stoppe svette, men det neutraliserer lukt som en rockestjerne. 

Leave A Comment

97 − 88 =