10 Best Concealers for akne

Når du sliter med akne, vil du gjøre noe for å dekke det opp, en av de beste måtene er å bruke skjulere. Concealers er laget for å dekke opp flekker og gjøre huden din så fin og glatt som mulig. Men hva skjer når din concealer er årsaken til dine breakouts? Det er en oppskrift på katastrofe og åpenbart tid for en ny concealer. Sjekk ut disse 10 beste skjultne for akne som ikke bare hjelper deg med å se feilfri, men ødelegge akne i sporet.

921b73f6f085892cafa5755a25baf9c1

Gjøre Up Forever

1. Lag opp Forever Full Coverage Concealer

Kan du gjette hva dette oppsiktsvekkende produktet gjør? Her er et hint: Det er i navnet. Make Up Forever Full Coverage Concealer har ett mål i tankene: å gi deg en perfekt finish med fullstendig dekning. Enten du sliter med rasende røde akne-merker eller stygge akne arr, gjør Make Up Forever Full Coverage Concealer muligheten til å gjemme dette og mer med sin vakre matte finish. Det er gjort helt oljefritt, slik at du ikke trenger å bekymre deg for porene clogging opp, og tilgjengelig i 12 flotte og vanntette nyanser, så det er lett å lage en kamp. Bare 32 dollar og stoler på oss, vel verdt prisen!

concealer

2. Clinique Acne Solutions Clearing Concealer

Vi kan egentlig bare beskrive denne concealeren med ett ord: oppsiktsvekkende. Ikke bare er det helt oljefritt, slik at det ikke vil tette opp porene, men det inneholder også salicylsyre som har vist seg å rydde opp akne, samtidig som det forhindrer fremtidige breakouts. Wow! Det er et to i ett produkt som hver jente burde ha. Concealer gir et naturlig utseende som kan bæres alene eller under fundamentet, og den ekstra grønne fargen gir rødhet til en slutt. Perfekt produkt for 17 dollar!

Neutrogena

3. Neutrogena SkinClearing Blemish Concealer

Hvis du vil redusere forekomsten av akne i et blunk, er Neutrogena SkinClearing Blemish Concealer ditt svar. Dette budsjett vennlige concealer er rundt 8 dollar på de fleste apotek og du vil elske måten det fungerer! Det er helt oljefritt og ikke-komedogen, slik at det ikke vil irritere huden mens salicylsyre bekjemper eksisterende akne og forhindrer fremtidig akne fra å danne. For mindre enn 10 dollar, er det ingen unnskyldning, IKKE å prøve ut denne fab concealer.

Dekke FX

4. Cover FX Cream Concealer

Bekymret for akne? Bekymret for rynker? Så hvorfor ikke velge en concealer som kan avverge begge deler? Cover FX Cream Concealer er et fantastisk produkt som ikke bare er lett på huden med fantastisk dekning, men har også anti-aldring fordeler som bekjemper rynkets utbrudd. Resultatet? Vakker utseende hud som er ungdommelig og frisk - og alt bare for 27 dollar. Brukerne ga dette produktet 4 av 5 starter, og med over 10 nyanser å velge mellom, er det lett å finne den perfekte!

Murad

5. Murad Acne Treatment Concealer 

Murad er definitivt kjent for sine flotte akneprodukter, og denne fantastiske Acne Treatment Concealer er en av dem. Den unike kombinasjonen av salicylsyre, vitamin A og grønn teekstrakt bekjemper akne ved kilden og reduserer fremtidige breakouts. Faktisk har denne concealer hjulpet 86% av brukerne å oppnå bedre generelle hudforhold på så lite som 2 uker. Langvarig dekning og forbedret hud fri for breakouts? Ja takk! Bare 21 dollar.

DER042_l 6Dermablend Smooth Indulgence SPF 20 Concealer

Hva elsker vi om denne spesielle concealer? Den maksimale dekning det gir for selv de verste hudmangelene. Fra rosacea til rødhet, under øynene mørke til akne arr, har Dermablend Smooth Indulgence SPF 20 Concealer deg dekket. For ikke å nevne dette fantastiske produktet er infundert med SPF 20 solkrem for å holde huden hydrert og beskyttet mot huden. Langvarig slitasje gir deg myk, silkeslen hud i opptil 16 timer - og hvilken dame ville ikke ha det? Bekjempe akne og gi huden din den beskyttelse den fortjener med Dermablend Smooth Indulgence Spf 20 Concealer-kun 22 dollar!

kjøpesenter

7. Jane Iredale Zap & Hide Blemish Concealer

Jane Iredale Zap & Hide Blemish Concealer; trenger produktet virkelig noen forklaring? Det er egentlig ganske enkelt. Denne concealer har muligheten til å zap blemishes i et spørsmål om bruk og gjemme dem umiddelbart. Kvinner sier stolt at dette produktet virker som en "uovertruffen breakout-behandling", samtidig som det gir en fullverdig, langvarig dekning som ikke kan slå. Fra produktoversiktene tenker vi at denne concealer er en mirakelarbeider som hver kvinne skal prøve. For rundt 26 dollar kan du ikke slå den!

kjøpesenter-en

8. L'Oreal True Match Super-Blendable Concealer

Denne oljefrie concealeren har en vakker og feilfri finish, og har vist seg å være en av de beste apotekene på markedet. Ni forskjellige nyanser nyter lett og passer til hudtonen din for en nydelig, naturlig utseende som er fri for ufullkommenhet. Med en unik kombinasjon av vitamin E og vitamin B5, nærmer dette produktet huden og gir den det forfriskende, ungdommelige og livlige utseendet hver kvinne krever. Med 4 av 5 stjerner er L'Oreal True Match Super-Blendable Concealer en stjele for kun 9 dollar. Gi det et forsøk! Du vil bli overrasket over hvor effektiv denne concealer er.

kjøpesenter

9. E.l.f. Kosmetikk Concealer blyant og pensel 

Bare fordi et produkt er en, den billige siden betyr ikke at det ikke er utrolig. Og med 4 og en halv stjerner ut av 5, lyver ikke resultatene. Alv. er definitivt kjent for sine utrolig billige produkter med kvalitet som kan stå opp til de kostbare brikkene, og deres E.l.f. Kosmetikk Concealer Pencil & Brush er definitivt en av dem. Denne praktiske blyant og pensel gjør det enkelt å påføre behandling på stedet for alle dine blemmer, mens salicylsyre- og te-treoljekombinasjonen fungerer for å medisinere og ødelegge dem samtidig som det forhindrer fremtidige breakouts. Bruk den under din sminke for en nydelig overflate, du kan være stolt av, og legge merke til en alvorlig reduksjon i akne breakouts. Vi kan ikke tro at denne sensasjonelle lille biten er bare 3 dollar! Wow.

300

10. Almay Clear Complexion Concealer

Almay Clear Complexion Concealer setter seg sikkert fra hverandre, og det er ikke bare på grunn av den jevne hudfarge det gir. Denne spesielle concealer kommer komplett med nok salicylsyre til å bekjempe selv de verste breakouts med letthet - men det er ikke alt. Inkluderingen av aloe og kamille beroliger huden samtidig som den reduserer total rødhet. Dette betyr at du ikke lenger trenger å bekymre deg for tørr, forverret eller irritert hud - bare baskisk i den silkemykte, acnefri huden du alltid har drømt om å ha. Vi gir definitivt denne concealer to store tommelen opp og tror det er definitivt verdt et forsøk, spesielt å se som hvordan det er bare rundt 6 dollar! Hva en stjele!

Når du har akne, må du være ekstra forsiktig med hvilke produkter du bruker, fra ansiktet vaske til grunnlaget - og til og med din concealer. Disse skjulerne har vist seg å være det beste på markedet, hver med sine egne egenskaper til bordet. Enten du har tørr hud som trenger de helbredende fordelene med aloe og kamille som finnes i Almays Clear Complexion Concealer, eller du trenger en concealer med anti-aging fordeler som Cover FX Cream Concealer, kan du føle deg trygg på at huden din får de næringsstoffene det trenger - og best av alt, akne kjemper kraften du krever.

Damer, hva er din favoritt concealer?

Leave A Comment

4 + 1 =