Young Hollywood Awards 2014: The Best Celebrity Beauty ser på Red Carpet

Søndag kveld i Los Angeles var scenen for dette året's Young Hollywood Awards, og jeg må si "denne hendelsen er alltid en av de mer interessante røde tepper.

Til stede var ikke bare de største unge stjernene i biz akkurat nå (Chloë Moretz, Bella Thorne, Vanessa Hudgens, Ashley Tisdale), men også up-and-comers som Ariel Winter, Danielle Brooks og Maddie Hasson. Det var enda noen YouTubers! Ja, fortalt dette ville være interessant.

Så der's det hele skjønnhetseksperimentet som de galne barna alltid står opp til. Her's hvordan håret og sminke alle gikk ned:

Chloë Moretz

Chloë hadde en fantastisk natt, både når det gjaldt utmerkelser (hun vant Fan Favorite Female Actor) og hennes feilfritt utførte skjønnhetsutseende. Der's at håret-bak-ørene stilen som vi'ser mye igjen i det siste (sist på Kate Hudson). Den dempet berry-røde leppen gir akkurat nok en nikk til kjole, men uten å overvelde hennes strålende hudfarge og forblir helt aldersmessig. Elsker dette!

Bella Thorne

Bella'Det ser flott ut her, og jeg gjør det'Ikke engang tenke på de synlige røttene. På en eller annen måte jobber de bare, fordi håret i nærheten av hennes røtter er en mørkere farge enn den lyse blonde hun har gjennom lengdene. Jeg liker denne ideen for rotkamouflage; der's mindre kontrast når den vokser ut, og det ser veldig kul ut som hun's tucked de mørke delene bak ørene hennes og la blondebitene falle foran. Den andre standout for meg her er den rike bærleppen, som ser utrolig ut med sine mykt røykfulle øyne.

Bella har på seg:Leppestift i Rich Raisin

Vanessa Hudgens

Jeg gjør n'Jeg elsker denne Ombré på Vanessa (jeg tror det mørke håret er mye mer slående på henne), men jeg gjøre elsker den nye kortere lengden og bølgete tekstur. Hennes hud ser perfekt ut her, selv om fundamentet kanskje er litt for lys i forhold til nakken og skuldrene? Jeg liker at hennes penner er veldig naturlige, i stedet for å ha noen harde rette linjer, og den blå liner langs bunnlinjen er superkul for sommeren. Hun trenger bare å miste leppeforingen! De gjør usynlige de nå, vet du.

Ashley Tisdale

Jeg tror dette kan være det beste jeg'Jeg har aldri sett Ashley utseende. Som med Vanessa, jobber den nye kortere lengden virkelig underverk for henne; Jeg'm graver den glatte overflaten og den elegante dypparten, gjemt bak et øre. Jeg'm til og med (mørke!) inn i mørkere røtter, da de plukker opp på øyenfarge og gjør blondinen litt mer naturlig. 

Kelly Osbourne

Åh, Kelly. Du mislykkes aldri i å riste ting på en rød teppe, og for det hilser jeg deg selv, selv om jeg personlig ikke ville'Ikke bli fanget død i håret ditt og sminke. Sist vi så at Kel var på Grammys med en fiolett bob; Hennes nye ting er denne lyse lilla Mohawk, komplett med matchende leppefarge. Hva kan jeg si? Den's definitivt en uttalelse. Den'er ikke "pen", men det ser faktisk ganske kul ut.

Anna Camp

Jeg'Jeg er en sucker for fuchsia leppestift, så med en gang jeg'Jeg nikker godkjenning hos Anna's munn. (Vel, unntatt det faktum at noe merkelig skjer med søknaden i hjørnene.) Viskene ser litt tunge ut, men jeg elsker alt lyset som skjer midt i ansiktet hennes; den's et høydepunkt uten shimmer eller greasiness. Som for håret, ikke at det ikke er'T nydelig, men jeg tror jeg kanskje'Jeg har gjort noe flattere, da volumet på toppen av denne oppdateringen har en tendens til å fremheve et langt ansikt.

Danielle Brooks

Danielle gjorde seg selv en tjeneste med dette håret & # x2014;ingen ville se bra ut i dette håret. Volum øverst og deretter superlange, super-rette lilla lengder? Den'er noe du'd se på et medlem av en '80-talls hårband!

Jeg tror også å passe den lilla øyenskyggen til håret var sannsynligvis litt mye (bedre å matche antrekkene enn håret ditt). Likevel er den verre sminkebrisen OTT falske pisker. 

Jessica Lowndes

Er rett hår tucked bak begge ører de nye side-swept bølgene? Jeg tror det kan være! Jessica prøvde også trenden, og er så modellaktig at hun trekker den av, selv om jeg tror hun'D ser bra ut med store bølger for å legge bredde til ansiktet hennes. Jenta har enorme penner, slik at de automatisk rammer ansiktet sitt uten mye sminke. Jeg liker den bronseaktige skyggen saken hun's fortsatte, og den myke fersken leppene.

Audrina Patridge

Elsker å se Audrina, for da jeg'm minnet om Justin Bobby årene og det var gode tider, amirite? Aud ser bra fortsatt ut (29 nå, men helt uten tid) og drar virkelig av denne romantiske frisyren. Jeg'Jeg er fascinert av huden hennes, fordi jeg føler meg som den'Det er så mye kontur og utheving skjer, og likevel jeg'Jeg snakker om det. Hun gjør det'Jeg trenger ikke de store falske piskene og vinkelbrynene.

Colbie Caillat

Har du sett videoen til Colbie's nye sang? Den's så en god melding, jeg elsker denne kvinnen! Hun ser langt bedre ut her enn ved begynnelsen av videoen (alle gjort opp Kardashian-stil, før hun tar av sminke med en tørke). Hvis Colbie kan inspirere andre til å slutte å prøve så hardt på den røde løperen (og i virkeligheten), jeg'm alt for det.

Denne coral leppestiften er kløften for henne, og jeg elsker den svarte liner langs hennes øvre lash linje med subtile flirty lashes. Selv hodebåndet er søt, med sine lange blonde bølger. Det eneste er at det ser ut til at hun kanskje trenger panneforbedring, men det kan være for sent ... eller umulig å gå gjennom den fryktede re-vekstperioden mens i det offentlige øye.

Cheryl Burke

Cheryl må'Jeg har notatet om sine skremmende falske vipper fra ESPY Awards, takk og godhet. Hun bestemte seg for å erstatte dem med en masse grå øyenskygge i stedet. Jeg tror i virkeligheten (i motsetning til rullebanen), ser denne typen ting bedre ut når den er's sømløst blandet ut. Ellers elsker jeg virkelig hennes interessante utseende "fregner, de vakre fulle leppene, kragebenet lengde håret.

Ariel Winter

Ser du dette bra da du var 16? Ikke jeg heller. Livet er bare ikke rettferdig. Ariel er som et lite rødt teppeunderverk, med det lange, silkefulle, tv-kommersielle håret og perfekt påført sminke. (Jeg tror hun vet det også.) Jeg forventer at vi'Jeg vil se mye mer av henne.

Maddie Hasson

Personlig, jeg'mer i 19-åringen Maddie's vibe. Den fulle mørke browseren! Med det lyse blonde håret! Jeg'm i skjønnhet himmelen. (Jeg sverger, jeg'Jeg har hatt drømmer i det siste om den mørke bryn- / lyshårkombinasjonen.) Legg merke til det lille trekket i gul i øynene, og resten av skyggen'er blandet faglig. Hele utseendet er veldig 'kul jente'. Mer av dette, vær så snill!

Mishael Morgan

Selv om Mishael er en annen kandidat for en panneoverhaling, ser hun rett ut, jeg kan knapt kaste henne for det. Haloen av stramme krøller virker virkelig for henne, og jeg elsker den rosa rosa på hennes lepper og kinn. Veldig bra gjort.

Jenna Marbles

Jenna Marbles er en YouTuber (tilsynelatende de're får invitasjoner til disse priser viser nå). Jeg'Jeg er ingen ekspert på henne, men jeg'Jeg så på et par av hennes videoer hvor hun's iført denne typen sminke, og jeg trodde virkelig at hun var poking moro av det! Så hva skjer her? Hvorfor går hun ut som dette på en rød teppe?

Hvis dette virkelig er hvordan hun gjør sminke, så jeg'Jeg vil sende henne til Colbie Caillat's vid ASAP. Jeg skylder YouTube for spredning av dette utseendet!

Marie Avgeropoulos

Gorgeousness alert! Alt jeg vet om Marie er det hun's kanadiske, at hun's dating Tyler Lautner ... og at hun vet hvordan man ser bra ut på en rød teppe. La's ta merke til hennes bronsøyeskygge (hele veien rundt), rødme og leppefarge. Plus, sjekk ut hvor godt hun klipper babyens hår. Kim Kardashian var cray for lasering som ting av.

Kina Anne McClain

Kina er 15 år gammel, og dette er akkurat det jeg forventer (og vil) en 15 år gammel å se på en rød teppe. (Ikke det's virkelig et sted for 15-åringer, men det'en annen historie.) Jeg håper hun aldri berører øyebrynene!

Danielle Campbell

I tillegg til hår-bak-øret-tingene, er den andre up-and-coming frisyren akkurat nå dette volumet på den delen som Danielle representerer på dette arrangementet. Automatisk gjør brukeren se nærmere på en supermodell. Hun har også varme toner på dekslene for en mykere å ta på røyket øye.

Hayley Orrantia

Hayley prøvde det samme eyeliner-utseendet som Vanessa Hudgens, men jeg tror Vanessa gjorde det bedre. Her, alt du ser er blå liner hopper ut. Jeg tror en litt mykere applikasjon ville'Jeg har vært best.

McKaley Miller

McKaley ser ut til å ha henne, legger seg fint ned for en 18-åring. Interessant. Jeg godkjenner hvor mørkt hennes øyenbryn er i kontrast til hennes fremhevede hår. Brune øyne med lett hår kan være så pen sammenkobling.

Dascha Polanco

Dascha's gir meg litt av en Alicia Keys-atmosfære, føler du det? Jeg liker håret skrapt tilbake for henne, og den skimrende grønn-grå skyggen å hente på kjolen hennes. Bronzen på pannen hennes trengte bare litt mer blanding.

Morgan Stewart

Morgan er fra et nytt show kalt Rich Kids of Beverly Hills. Der'Det er ingen tvil om hun's super attraktivt, men ville være enda mer så hvis hun mistet de falske vippene, ble det mykere konturet og påført leppestiftet i hennes leppe linjer.

Vanessa Marano

Jeg'Jeg er sikker på at du husker Vanessa fra MTV Movie Awards. Hennes og hennes søster Laura er veldig hit og savner. Noen ganger ser de så søte ut og alder. Deretter har du show som dette, der Vanessa bare ikke trengte så tung øye sminke og mørke lepper. Fargen hennes er allerede så slående, hvorfor ikke la det skinne?

Madison øl

Oh godhet, Madison kan ha det beste håret jeg'jeg har sett det. jeg håper det's ekte? Hennes brynder er også morder. Ingen steder'Det er den veldig forferdelige delen: hun'er bare 15. Ah, ungdom!

Molly Tarlov

Dette er ganske søtt. Jeg liker den enkle Molly's frisyre, og den kulefarvede lysrosa leglansen har en fin kontrast mot hennes varmere hudtone og øyenfarge. Jeg tror øyet sminke er kanskje litt tungt skjønt. Sannsynligvis brun i stedet for svart (og uten vippene) ville'Jeg har vært mer frisk.

Jillian Rose Reed

Hvem, det's ganske kult hvordan Jillian's farger er farget for å være en nøyaktig samsvar med øynene hennes. Med det sagt, min øyne don'Jeg vet egentlig ikke hvor jeg skal hen her're spretter rundt mellom håret og hennes neon-rosa munn. Jeg tror det kan være flere smigrende valg for hennes hudtone. Disse nyansene gir deg henne en saltefarge. Eller er det bare grunnlaget?

Lindsey Morgan

Hver gang en gang der's en celeb på den røde løperen som, selv om hun ikke er't en modell (Lindsey er på Sykehus), har fått slike modelllignende funksjoner som hun gjør't må til og med prøve. Den feilfri huden og det lange, subtilt fremhevede håret krever ingen ekstra klokker og fløyter.

Alli Simpson

Jeg tror Alli kunne lette opp på den falske solbrunten. Tilsynelatende er hun australsk, og kanskje de'Fortsett inn i dette blikket der, men jeg tror det's tid for det å gå! Også ikke i "vått utseende" håret (fungerer bare på modeller) og vipper (men jeg gjentar meg selv).

Hvem hadde ditt favoritt (og minst favoritt) skjønnhetsutseende på denne røde teppet?

Leave A Comment

40 − = 33