Whoa! Camilla Belle viettää kirkkaan mattapuseroisen huulipunan

Camilla Belle, parhaita kulmakarvojen kaveri, on pitkään ollut yksi kauneuden suosikeistani ja sinun. Viimeksi kun näimme hänet, se oli upeassa Art of Elysium Heaven Gala -tapahtumassa, ja etsinään hänen bubblegum-vaaleanpunainen huulipunan nimi ei onnistunut. (Nyyhkyttää!)

Mutta hyvä uutinen on, että löysin mitä hän'täällä. Nämä kuvat ovat Camillan hiljattain esittelemästä's uuden elokuvan, Cavemen. Brett Freedmanin huumori meikkitaiteilija oli tämän mattapunaisen huulipunan takana oleva mies (jonka mielestäni olisi parempi kuin vaaleanpunainen). minä've sai kauha Instagraminsa kautta täydellä ulkoasulla.

Ensinnäkin lähikuva:

Tämä ilme on kyse purppurasta, joten minä'Aloita huulilla. Muistutus: Säteilevä orkide on vuoden Pantone-väri, ja minusta tuntuu, että tämä sävy on nyökkäys siihen. Se's melko täsmällinen ottelu:

Brett esitteli ensin Camillan's huulet huulirasvalla. Erittäin tärkeä matta huulipuna, koska kaikki hajuisuus välittömästi romahtaa maaliin. Sitten hän sovelsi Kevyn Aucoin Matte Lip Colour in Persistence:

Liian rohkea sinulle? Vähemmän pelottava valinta olisi Maybellin New Yorkin Violetin varjossa oleva visio's uuden Color Elixir -linjan.

Se'Sillä on vielä tonni pigmenttiä, mutta kiiltävällä viimeistelyllä ja balsamilla's paljon enemmän käytettäväksi. Sinun täytyy tarkistaa!

Camilla's silmät ovat neutraalit varjot SauceBox Cosmetics Creme de la Creme Palettista:

"Mitä's salaisuus hohtava neutraali / tina silmänglam? "sanoo Brett." Koteloinut silmän lämpimät neutraalit, sitten 'lasitettu' ylhäältä tinaa hohtavalla kostealla harjalla. Kuivuu kevyeen heijastumiseen / kerman varjo-ilmaseen. "

Rakastan valoa erityisesti silmänsä sisäkulmissa. (Kuten tiedät, on viime aikoina tullut mikro-meikki trendi.) SauceBoxin lisäksi pari vaihtoehtoa ovat Urban Decay's Naked Basics Palette:

Liian toiset's Natural Eye Neutral luomiväri kokoelma:

Ja ehdottomasti rakastan ulkoasua Clinique All About Shadow 8-Pan Palette Limited Edition -sivustot Neutral Territory 2:

Brett korosti näitä tappajaisia ​​kulmakarvoja omalla Brett Brow Duo-Shade -jauheella tummalla ruskealla (pian hänen verkkosivuillaan). Mielestäni pimeä ja graafinen otsan jauhe toimii Camilla, koska hän's jo tumma brunette, tämä saattaa olla hieman liian ankara niille, joilla on oikeudenmukaisempia hiusvärejä. (Tässä tapauksessa minun on suositeltava suosikkini Gimme Brow Light / Medium.)

Toinen mielenkiintoinen asia on, että Camilla on't yllään punastella. Sen sijaan löysin Beauty Blitzin kohdalta, että hän käytti Lorac Perfectly Lit Oil-Free Luminizing -jauhetta korostaakseen sen sijaan. (Pienellä muotoilulla myös poskipunien alla käyttäen matta-taupea.)

BTW: tämä tuote on myynnissä juuri nyt!

Minusta on Camilla'ihon pinta on hieman liian raskas makuun. Olen huomannut, että säätiö on Make Up For Ever HD Invisible Cover -säätiö, yksi minun go-tos. Mielestäni se näyttää vain raskaalta, koska päälle ei ole olemassa yhtä, vaan kaksi jauhetta (MAC Blot Powder in Medium Dark ja sitten Laura Mercier Mineral Pressed Powder SPF 15 Golden Suntanilla). Haluan mieluummin nähdä dewier-viimeistelyn, varsinkin sellaisessa upeassa ihossa kuin Camilla's. Joten don't syyttää tätä perusta; se's todella hienoa!

Ripsiväri oli hyvä vanha klassikko L'Oréal Paris Voluminus ripsiväri Carbon Black. Ehdottomasti meikkitaiteilijan fave & # x2014; ystäväni Andrea Claire esitteli minut minulle aikaisemmin sitten yhtenä parhaimmista.

Tässä's lopputulos, vielä kerran:

Mielestäni siellä's niin täydellinen tasapaino rohkeiden kulmien ja huulten välillä, ja siellä'ei ole mitään muuta taistelua hänen kasvojensa kohdalla (kuten punastua, vettä tai liian voimakasta luomiväriä). Hänen hiustensa vieminen rentoon, sivusuuntaiseen long bobiin oli hieno valinta.'t halua, että hiuksesi näyttävät liian "tehneeltä" tällaisella huulipunoksella.

Haluaisin kuulla mitä luulet!

Hanki tuotteet

Ota kantaa

Pidätkö tästä ulkonäöstä Camilla?

Olisitko koskaan uskaltanut käyttää tätä huulipunan väriä?

Oletko kokeillut jotain tuotteista, joita hänellä on?

Leave A Comment

44 − = 38