Vaaleanpunaisista huulista pitkä, suorat hiukset: 21 parasta Celebrity Beauty näyttää viime aikoina

Saavutettuaan tämän viikon'teitä'll todennäköisesti haluat a) napata keltaisen vaaleanpunainen huulipuna kuten Emilia Clarke, b) lisätä hieman shimmer teidän kannet kuten Paris Berelc ja Miranda Kerr, ja c) osa hiuksesi suoraan keskelle, kuten, hyvin, lähes kaikki täällä. 

Nämä olivat parhaita julkkisten kauneutta viime aikoina:

Emilia Clarke

OMG! OMGOMGOMG. Me'Luultavasti olla yksimielisiä rakastamaan tätä Emilia-ilmeen, jossa on karkkia värinen vaaleanpunainen huulipuna, vastaavia poskia, täynnä 'n' luonnolliset kulmat ja vaivaton puolihoidon kampaus. Tämä on tarkalleen mitä minä'd haluavat punaisella matolla's erikoisuus ilman liian "tehnyt". Ja sitte, Emilian pitäisi saada miljoona lisäpistettä saadakseen Hollywoodin aidoimman hymyn. Hän todella näyttää innoissalta olemaan siellä!

Tämä ilme on enemmän au naturel, mutta yhtä upea. Hänen hiukset alas, saat arvostaa uutta lob, joka sopii hänen SO hyvin. Meikki on tuskin olemassa ja näyttää ihon laadusta. Vain ripset, pieni samppanja, joka muotoilee ripsien raidat, saumattomat alushousut ja kiiltävät ruskean-vaaleanpunaiset huulet. Mielestäni Emilia vain ammuttiin kauneusharjoitusten listaan.

Paris Berelc

Täysin erilainen vire, ja ehkä rajojen yli liian aikuinen 16-vuotiaalle, mutta minä'olen silti miellyttänyt monia tekijöitä siitä, mitä Pariisissa täällä tapahtuu. Enimmäkseen hiukset. Kaikilla kauniilla tekstuilla ja hämmästyksellä "Hollywood aallot" me'on nähty viime vuosina's harvoin havaita super-suora, super-pitkä ilme. Joten rakastan tätä! Huomaa keskimmäinen osa oikealle alas hänen leski'n huippu. Selat ovat luonnollisia, punastuneisuus on hyvin sekoittunut ja huulet värjätään. Vain sitä, ettei hän tarvinnut niin paljon silmiä.

Alexa Chung

Harvinaiset Alexa havainnot! Mitään tavallisesta täällä, vain tavallinen petirakenne, kalteva pituus, Sombré-väri ja minimaalinen meikki. (Ilmeisesti hän ei'ei edes pestä hänen kasvonsa yöllä, ja hänen ihonsa näyttää tältä. Hitto!) Pidän todella hänen selkänsä, ja hienostuneen pop of the pure-but-goopy "pink lip gloss.

Miranda Kerr

Puhuminen suuresta ihosta ja kaikesta muusta & # x2014; it'on melko selvä, että Miranda on 100 prosentin mallimateriaali. Jopa unohtelevassa ulkona valossa hän on täysin virheetön. Pidän todella siitä, miten hänen silmänsä ja huulensa korostuvat, mutta soittavat hieman hieman kevyemmillä väreillä ja tekstuilla (kuten pelkkä punainen ja lämmin vaaleanruskea). Niin kaunis, tämä!

Lydia Hearst

Lydia's hiukset on loistava. Ei pelkästään väri, vaan sen tila (joka näyttää super-terveeltä) ja miten se on'on suunniteltu (määritelty mutta sileä ja pehmeä, ei jäykkä). Kun asiat putoavat, hieman on meikki. Väärät ripset ovat raskas ja vetävät alas kannensa, ja silmät kuluvat't näyttävät oikein sekoitettuna. Voi, mutta se'on hienoa nähdä luonnollisesti ohut huulet yksin!

Gabrielle Union

Olen hämmentynyt viimeisen kerran, kun näimme Gabrielle, People's Choice -palkinnot, ja tämä ilme on paljon dramaattisempi. Mielestäni V'S: n sisäiset kulmat ovat todella cool lausunto, mutta se ei't tarvitsevat punaisen huulipunan, ja silmät voitaisiin pehmentää jopa tad. Kuva suorista, keskellä erotetuista hiuksista vain linerilla ja kirkkaalla kiiltävällä huulella, ja tämä olisi täydellinen.

Lottie Moss

Toinen päivä, toinen kuva 17-vuotiaasta uneksekseni kanssa. (Geez, I'minä kehitän monimutkaisen pian.) Lottie on brittiläinen malli, ja se ei'mitä hän teki hiuksillansa tai hänen luomivällissään, koska voit't ota silmäsi pois hänen ihonsa. Se on juuri määritelmä valoisa.

Suki Waterhouse

Samaan aikaan Suki's näyttää olevan hieman saavutettavissa. Se's moderni '60-vuotiaita, tietenkin, rinnakkain hyvin hajoamattomia, ilmakuivattuja, keskitetyille hiuksille. Minä todella rakastan hänen matta karkkia-vaaleanpunainen huulet, ja hän käyttää kissa silmät todella, todella hyvin. Huomaa, miten vuoraus ei't alkaa, kunnes ripset tekevät, ja menee melko paksu ennen päätyä ohuempi liikkua.

Nicki Minaj

Okei minä'melko varma, että nämä ovat itse määritelmää "Instagram-kulmakarvat", jotka minä järjitsen. Mutta Nicki'Se on yhä mukana tässä, koska uskon, että me've tulevat pitkin tavalla hänen kauneus muotoilu! (Se'hän on suhteellinen.) Hän näyttää kauhean mustat hiukset vahvalla keskiosalla, ja hänen meikki on melko hillitty. Jokaiselle muulle, ne ripset olisivat cray kaupunki, mutta hän osaa työskennellä 'em, minä'Anna hänelle.

Jessica Szohr

minä'olen antanut Jessican matkoilla viimeisen viikon aikana syystä tai toisesta, mutta luulen, että hän sai sen oikein tällä kertaa. Jee! Hänen hiuksensa takana ja kasvoiltaan huomaat hänen kauniit piirteet ja suuret kulmat. Joskus hänen meikki tuntuu liian raskaalta hänen öljyisestä ihostaan, mutta täällä kaikki näyttää hyvin tasapainoiselta. Todella tuore ja kaunis!

Alicia Silverstone

Jollekulle ei't tehdä paljon punaista mattoa enää, Alicia nauloi hillitty kesän kauneuden ilmeen. Hänen blondi aallot todella kaipaavat häntä, ja meikki on persikka ja kaunis.

Hilary Swank

Hilary'Toinen, joka harvoin laskeutuu näinä päivinä, mutta luulen hänen ihonsa näyttävän todella mukavalta.'t todella vanhanaikaisesti. Kirkas kiilto on hieno hänen täyteen huulaansa, ja hänen vahvat selänsä toimivat hyvin määritelläkseen silmänsä. Vaikka hänen hiustensa rakenne näyttää niin pehmeältä ja koskettavalta, minä'M ei ole hullu tästä pituudesta hänelle (näyttää pidentävän kasvonsa). 

Georgia May Jagger

Lisää skindreams! Georgia, jonka haastattelin täällä, jos olet turvassa't nähnyt sen, saa pois matta, sävy-on-tone-meikki, joka tuo ulos hänen rotko vihreät silmät. Hiukset ovat kaikki päänpäätä / supermallia. Olenko ainoa helpottunut nähdä muutamia harhoja karvoja suunsa ympärillä? Mallit ovat inhimillisiä!

Emmanuelle Chriqui

Miten Emmanuelle's hiukset niin kiiltävät ?! Minun täytyy tietää. Tässä, hän's rocking hänen uusi lobbaus pituus klassinen blowout, ja hänen allekirjoitus meikki. Vain kiristetyt silmät, loistava iho ja vaalea suu. Jälleen, mukava nähdä normaaleja huulia koko eilen Bella Thorne -analyysin jälkeen! 

Dove Cameron

Niin kauan ihastuttava iho tällä viikolla! Dove on jälleen yksi esimerkki ihonhoidon täydellisyydestä. En todellakaan halua't tiedä mitä's tapahtuu ripsiensa kanssa - ovatko ne väärennöksiä? Mutta miksi he ovat niin kookkaita? Ja mitä's up with satunnainen curl yksi toisella puolella hänen hiuksiaan?

Janelle Monáe

Janelle ehdottomasti toimii tämän ulkoasun pompadour hiukset, kuumia punaisia ​​huulet, koko kulmakarvat, kissa'n silmänvuoraus, ja että hehku hänen poskelleen tekee elämästäni. Mutta hmm, luulen'm valmis häntä sekoittamaan sen punaisella matolla nyt. Voisimmeko saada oranssin sijasta punaista? Ja uusi, mutta yhtä yksityiskohtainen kampaus? 

Debby Ryan

Viimeksi kun näimme Debbyn, hänen hiuksillansa oli purppura huuhtelu; nyt se's haalistui, jättäen hänet tällä harmaalla platinan blondi. Rantanainen tekstuuri ja keskellä oleva osa (joka näyttää tarpeelliselta nykyään's round-up), puoli-takaisin tyyli näyttää moderni. Vaikka mieluummin hänet mansikkablondi, rakastan kuinka tämä hiusväri tekee hänen silmänsä pudota, ja minä'Olen iloinen, että hän jätti huulensa paljaalle ja iholle tuoretta. 

Christina Milian

Etkö ole varma, mitä hän ajatteli asussa (eeks!), Mutta Christina's hiukset saa peukalot ylös minulta. Pituus, syvä puoliosa ja sileä rakenne ovat kaikki hyviä. Mielestäni hänen muotoilunsa ja korostuksensa on oltava paljon hienovaraisempia, ja linjaliikenne vaalentuu, vaikka purppuran varjo ja vastaavia huulia olivat hieno ajatus.

Bridget Regan

Yksinkertainen, puhdas, raikas Bridget näyttää erittäin toimistotarkoitukseen, jos ei aivan glam tarpeeksi punainen matto. Viimeksi kun näimme hänet, hänellä oli punaiset hiukset, mutta tämä brunetin väri on paljon imevämpi. Rakastan värejä väreistä huulilla ja vauvan kissa silmät, mutta minä'Haluaisitko nähdä hänen selänsä painottuneen sävytetyllä silmän ripsiväillä sijasta niin paljon jauhetta.

Fearne puuvilla

Fearne on yksi niistä kuuluisista julkkista, jotka aina näyttävät paremmilta kadun tyyliiskuilta (joista on paljon!) Punaisen maton sijasta. Minä ajattelen sitä'koska rennompi meikki ja hiukset sopivat hänelle paljon paremmin. Mutta silti rakastan hänen vaaleita lob, ja tämä huuli väri on hauskaa. Jos vain hän'd soittaa se takaisin kaikki silmä stuff.

Kuka oli suosikki kauneus näyttää viime aikoina?

Leave A Comment

+ 19 = 24