Tuoreelta iholta Berry Lips: 13 parhaasta Celebrity Beauty näyttää viime aikoina

Syksyllä's saapuminen, julkkikset ovat hitaasti siirtymässä helppohoitoisesta kesäkauden kauneudesta katsomaan, joka on hieman kiillottavaa. Ajattele tummat kulmat, syvempi huulipuna ja hieman draamaa silmiin.

Jatka selaamista uusimman kauneuden inspiraation avulla: 

Jaime King

Mistä minä pidän: Jaime's terve iho ja minimaalinen meikki. Yleensä hän menee raskaampaan (muista pohjan väärät ripset?), Mutta tämä hillitty persikka näyttää kaunein I've koskaan nähnyt hänet. Tummat kulmat ja pitkät ripset kehittävät hänen kasvonsa täydellisesti. Mitä minä'd muutos: Ei mitään. 

Ali Larter

Mistä minä pidän: Ali's tuoreen kasvot hohdokas. Kuten Jaime, hänellä on uskomattoman iho, ja onnekas meille, didn'Älä peitä sitä kovalla pohjalla tai jauheella. Runsas huulipuna ja määritellyt ripset ovat mitä draamaa tuodaan, mutta irtonaiset hiukset pitävät sitä liian muodollisena. Mitä minä'd muutos: Ei mitään.

Lupita Nyong'O

Mistä minä pidän: siellä's niin paljon tapahtuu täällä, rohkea pinkki huulipuna! lila-luomiväri! jättiläinen huivi! "mutta Lupita näyttää silti ulkona tästä maailmasta upealta. Kukaan ei värjäytynyt meikki paremmin. Katso, kuinka huulten varjostus tekee pastellistä jyrkän, ei makeaa? Mitä minä'd muutos: Ei mitään.

Lupitalla on yllään:Eyeshadow in Mauve Cherie // Eyeliner // Mascara // Lip Balm // Lip Liner // Huulipuna Rose Lancôme

natalie Portman

Mistä minä pidän: natalie's pehmeitä, romanttisia, hieman sumeita aaltoja. Ah, kaipaan häntä punaisella matolla't sinä? Vihreä varjo on myös odottamaton yllätys; se's matchy mekko, mutta mielestäni se toimii. Pidän siitä, että hän valitsi marjahuulten tahra sen sijaan, että se olisi turvallinen alastolla. Mitä minä'd muutos: Ripset ovat hieman raskaita, mutta kunnossa.

Zoey Deutch

Mistä minä pidän: Zoey's kulmakarvojen on kuoltava! Pidän myös hänen kevyestä meikistä täällä: huuletut posket, vaaleat vaaleat huulet, vaalea kupariväri ja musta ripsiväri. Ultra-tyylitelty faux bob isn'Minun asiaani, mutta saan hänet's tekemään päähän-toe Miu Miu näyttää. Mitä minä'd muutos: Ei mitään.

Diane Kruger

Mistä minä pidän: Diane'ruusut huulet "väri ja rakenne ovat kuin hän juuri päättänyt syödä popsicle! Kuten tavallista, minä'Hänen valonsa meikki (jota hän itse tekee), etenkin jäykät ripset. Mitä minä'd muutos: Updo on vähän blaa. Kaipaan Dianen päiviä's hunaja blondi aaltoileva lob!

Alicia Vikander

Mistä minä pidän: Alicia's lantionkipeä 'n' bangs combo. Niin ihastuttava tuoreeseen kasvotettuun, hillittyyn meikkiin (vain ripset ja vihjeet taupe varjoon). Tämä tuntuu enemmän "häneltä" kuin kun hän hymyilee tumma purppuran luomiväri ja marja huulipuna "kuten TIFF 2015, esimerkiksi. Mitä minä'd muutos: Mikään, paitsi minä'd antaa hänelle huulirasvaa.

Suki Waterhouse

Mistä minä pidän: suki's ruusuiset posket ja vastaavat matta huulet. (Tai ovatko hänen huulensa paljaat? Vaikea kertoa.) Huomaa, kuinka hän valitsi rupia hänen meikkiinsa, vaikka hänen mekko oli oranssi. Vauvan kissan silmät tuovat esiin syvän ruskeat silmänsä. Mitä minä'd muutos: Rakastan pimeää otsaparia Suki: lta, mutta sävy, jonka hän valitsi täällä, on liian lämmin, ja aivohalvaukset näyttävät likaisilta.

Emily Blunt

Mistä minä pidän: Emily's bedazzled updo. Se's todella helmi ja kultainen kukka kruunu, ja onnistuu näyttämään tyylikkäältä, ei tyttömäiseltä. Hänen ihonsa on valovoimaista ja läpikuultava vaaleanpunainen huulikiilto on aika kaunis. Mitä minä'd muutos: Ei varma, onko se's roolista, mutta minä'en todellakaan tunne häntä vaaleaksi. Uskon myös, että hänen silmämeikinsa voi olla puhtaampaa (vähemmän pimeyttä silmien alla ja lyhyemmät väärät).

Dakota Fanning

Mistä minä pidän: Dakota'tietenkin. Fanning-sisaret pitävät aina tällaisia ​​hämmästyttäviä meikkiriskejä ja käyttävät niitä nykyaikaisella tavalla ja pitävät ihoa ja selkeitä luonnollisia, nude-huulet ja irtokarvat hiukset. Mitä minä'd muutos: Ei mitään. 

Greer Grammer

Mistä minä pidän: Greer'ihon iho! Se's uskomattoman säteilevä, ja siellä's ei ole näköhäiriö. Hänen kulmunsa näyttävät hyvältä, huulet ja posket ja mukava ja hienovarainen. Mitä minä'd muutos: Musta liner ja raskas ripset ovat hieman ankaraisia ​​hänen värikkäillä väritykselmillä.

Kristen Wiig

Mistä minä pidän: kristen's valaistut posket. Tämä on jotain, josta puhun paremmasta ihosta 7-vuotiaana, miten tuo pieni kosketus loistaa tekee hänen ihonsa näyttävän heti täydellisemmältä ja nuorekemmalta? Hiljainen, lämpimä punainen huuli ja vastaavat punastumiset ovat myös hienoja hänen tawny-ihonsa kanssa. Mitä minä'd muutos: Blush tarvitsee parempaa sekoittamista yhdellä poskella.

Anna Ewers

Mistä minä pidän: Anna'n veistetyt silmät. Tämä on tällainen mallintekniikka raskaiden kannen varjostusta varten erilaisissa pehmeissä ruskeissa, mutta vain yllään ripsiväriä ylhäällä ripoilla ja ohittamalla silmäripsiä. Tiukka ylhäällä solmu osoittaa todella luustonsa. Mitä minä'd muutos: Ei mitään. (Mutta melko varma, että vain mallit voivat vetää tällaisia ​​kavereita!)

Kuka oli suosikki kauneus näyttää viime aikoina?

Leave A Comment

1 + 2 =