Tee tai Älä: Taylor Swiftin sivuhaalattu hiukset

Juuri kun luulet, että Taylor Swift on vihdoin saanut tyylinsä yhteen (Met Ballin ulkonäkö oli niin lupaava), jotain Antaja ensi-ilta tapahtuu ja hän palaa takaisin vanhoihin tapoihin.

Punainen huulipuna? Tarkistaa. Raskaat ripset väärät ripset? Tarkistaa. Tonnia musta nestemäistä vuorausta? Tarkistaa. Se voisi olla 2014 tai 2010 & # x2014; sinä'd ei koskaan tiedä, koska hänen kasvonsa ovat täsmälleen samat. Meikki käyttää häntä sijaan, että hän käyttää meikkiä.

Minusta tuntuu siltä, ​​että hän näyttää hieman epämiellyttävältä myös punaisissa matonpesineissään:

Ei, että tämä balerina-esque Monique Lhuillier numero isn't upea, vaikka. Luulen vain, että hiukset ja meikki ovat tuhoutuneet.

Mutta enimmäkseen hiukset. Voimmeko puhua tästä sivuliikkeestä, joka tapahtuu täällä?

Se's naaraspuolisen version combover.

Tarkoitan, että tiedän, mitä hän oli saamassa jonkinlaisena nykypäivänä nyökkäyksessä retro kampaukselle, mutta luonnottomalla tavalla se'on muotoiltu, joten se on niin jäykkä ja kypärä kaltainen nuorelle. (No, ikä, sillä asia.)

Bändit eivät vain pudota näin, ellet hiuslakkaa niitä kuolema... ja hän tappoi kaiken liikkeen myös muualla. En'miksi hän voi't irrota vähän?

Huomaa, että tässä ainoa asia ei ollut'T ylennys ovat hänen kynsinsä. Ne'lyhyt ja paljain.

Kuinka olisit pitänyt tätä ulkoasua? Minä, minä'olen haaveillut raaputut hiukset, puhdas iho ja ripset ja ehkä jopa fuchsia huuli, niin se'ei ole niin matchy-matchy. Voi ja ehdottomasti erilaisia ​​kenkiä...

Ota kantaa

Luuletko Taylor's katso tässä on kauneus "do"?

Tai jos se's "Don't ", mitä's huiputtaa sinua eniten?

Kuinka olisit tyylistänyt tämän mekon?

Leave A Comment

− 2 = 7