Suurin Celebrity Hair muuttuu viime aikoina

No, me'noin puolivälissä kattavuus Fashion Week (joka todella olisi nimeltään muoti kuukausi), ja vaikka me'odottaa koko Milanoa's kauneus suuntauksia paljastaa itsensä, ajattelin voimme ottaa lyhyen hengähdystauon.

Koska olimme't etsivät'd keskittyi huomiomme kaikkiin 16- ja 17-vuotiaisiin kiitotien malleihin, joiden kollageenikauppoja haluamme ryöstää heti"Nämä skeikkiset julkkikset nousivat hiukan hiuksiin.

Kyllä he tekivät! minä'm varmasti'olen jo kuullut Jennifer Anistonia's uusi lob ja uusi blondification & niin, niin meidän täytyy jäsentää. Mutta odota, siellä's enemmän! Ginnifer Goodwin päätti sukeltaa alittavuuteen, kun taas Claire Danes ja tammikuun Jones yrittivät kopioida joitakin edellä mainittuja 16- ja 17-vuotiaita malleja.

Vedäkö ne pois? Että'mitä me'täällä keskustelemaan.

Ensin, Anistonin lähikuva's lob:

Twitter-ystävä huomautti, että Jen oli JUST viehättää kuten hän sanoi'd koskaan luopua hänen pituudestaan. Häh? Muistan myös, että hänellä oli Brad-päivinä samanlainen leikkaus ja sanoi, että hän vihasi sitä.

Ja niin kyyninen mieli mietteli heti, onko se's tapaus vanha syötti ja kytkin. Onko hän häirittänyt meitä hiuksilla piilotakseen jotain hänelle's tehdä hänen kasvonsa?

voin't todella kertoa, jos mitään on erilainen kuin edessä, mutta mahdollisesti posket näyttävät vähän puffier sivulta. Ehkä?

Joka tapauksessa, pidä siitä & # x2014; se'ei pidä siitä'sen lopulta muutoksen radikaali. Ehkä hieman liian vaalea, mutta se voisi olla valaistus.

Seuraava on Miss Ginnifer Goodwin, jonka Life Cut on ehdottomasti lyhyet hiukset (katso: täällä, täällä ja täällä). Mutta onko se alittavuus? minä'en ole varma.

Ensin näimme tämän trendin Rihannalla, Mel B.: lla, Alice Dellalilla, Carmen Electralla ja Cassiella viime vuonna. Ja kun nämä piikit menivät melko radikaalilla sen kanssa, Ginnifer teki suppeamman version.

Rehellisesti, luulen, että hän voi melkein vedota pois, koska hänen ihonsa (ja kulmat!) Ovat niin täydellisiä. Mutta minä silti mieluummin hänelle enemmän femmy ja Audrey Hepburn-ish, kuten miten hän toi hiuksiaan 2010 Globe.

Nyt, ennen kuin näytän sinulle seuraavan kuuluisan hiustenvaihtomme, näytän sinulle tämän:

Että's toisena päivänä London Fashion Week, Richard Nicoll -esityksessä.

Nyt Petra Nemcovan kaltaiset ihmiset, jotka tietävät, MODEL & # x2014; voivat todella tehdä tämän version todellisesta elämästä ja jotenkin näyttää mahtavilta.

Claire Danes ei kuitenkaan voi.

Anteeksi Claire, mutta se näytti siltä kuin didn't kylpeä. Oletko kanssani tämän kanssa?

Itse asiassa voin't päättää mikä on pahempaa, ylhäältä (alkaen 2011 Costume Designers Guild Awards) tai tammikuussa Jones' pieni updo (ja meikki!) alla:

Jeesus, tammikuu, voit pelotella pieniä lapsia! Kaikissa keskusteluissamme keltaisesta ja oranssisesta silmämeikusta me emme koskaan evah sanoi, että sitä voisi käyttää punaisella huulilla. Tutki Rachel McAdams ja yritä uudelleen.

Ja mitä hiukset, se's vielä yksi esimerkki siitä, miksi tällaisia ​​asioita...

... ovat parhaimmillaan kiitoteillä. (Oikeastaan, pidän mallista's 'tee paremmin.)

Mutta vaikka niin monet #beautyfails pyrkivät lähtemään kiitotieltä todelliseen elämään, oli yksi loistava tähti. Ja se oli Demi Moore:

Se's fishtail punos! Aivan kuten puhumme eilisestä. Ja se's täydellinen (koska se ei ole liian täydellinen).

minä'en ole täysin varma, jos se toimii tällaisella fancy-mekko, mutta kuitenkin verrattuna Claire ja tammikuussa, tämä voittaa hiukset palkinto viikon varmasti.

Mitä mieltä olet kaikista näistä julkkisten hiustenhameista??

Oletko Jenin fani's lob ja Ginnifer's alittavaksi?

Entä Claire, tammikuu ja Demi kiitotien hiukset yrittävät?

Leave A Comment

6 + 2 =