Sivulta punokset ja vaaleanpunainen luomiväri: 17 parasta Celebrity Beauty näyttää viime aikoina

Vaikka me'odottaa tänä vuonna's TIFF näyttää päästä sisään, minä've sai yhden erän kesäkauneus inspo ennen kausi lähestyy (sisua!). 

siellä'on paljon rakkautta täällä, mukaan lukien paluuta sivupurkki, virheetön iho EVER, ja pinkki samettinen kuin sinä'en ole koskaan nähnyt sitä ennen!

Tässä ovat uusimmat, upeimmat hiukset ja meikki ulkoasut:

Elizabeth Olsen

Mistä minä pidän: Elisabet'n löysä puoli punottu. Olemme turvassa't nähnyt liian monta punokset punaisella matolla, koska keloja huipentui vuonna 2013 ja kaipaan niitä! Kuten tavallista, hän sekoitti sen suosikki mykistetty tawny meikki. Pronssi varjo menee aina ylöspäin kulmille ja maadoitetaan ruskeilla vesiviivoilla. Hänen huulipunat ovat "huulet, vain paremmin." Mitä minä'd muutos: Ei mitään.

Rihanna

Mistä minä pidän: Onko glittery vaaleanpunainen luomiväri koskaan katsonut tätä hyvää ?! Jätä se Rihannalle pariksi sitä oranssilla puoliksi Ombré-efektiksi. Rakastan myös vaaleanpunaista (mutta ei kuumaa) vaaleanpunainen huulen väriä'kaikki Fenty Beauty, tietenkin. Hänen hiuksensa on niin kaunis tässä puoliksi aaltomaisessa tyylissä, ja iho on täysin virheetön! Mitä minä'd muutos: Ripset voivat olla hieman pienempiä yhteen.

Hailey Baldwin

Mistä minä pidän: Hailey's keskellä erottuva updo ... joka osoittaa hänen uskomattoman täydellisen ihon ja luuston! Rakastan, että hän teki puhtaita silmiä, vain huipulla taupe varjoa ja ripsiväriä vain kannet. Peachy blush ja rikas, kermainen huuli täydentävät ulkoasua. Mitä minä'd muutos: Jotain näyttää siltä, ​​että kulmakarvat ovat liian suuria tuotteita yläosassa?

Olivia Munn

Mistä minä pidän: Olivia's erittäin kirkas oranssi huulipuna. Viisaasti, siellä's ei väriä missään muualla; vain ripsiä, selkää ja vääntäjä. minä'm edelleen hänen keskipitkän hiuksensa hienovaraisilla beachy kohokohtia. Mitä minä'd muutos: Okei, hän's sai pienen huulipunan hampaitaan ... se tapahtuu! Hänen selkensä aukkoja voitaisiin täyttää (tiedän, että hänellä on trichotillomania).

Halle Berry

Mistä minä pidän: Halle's Boho-tyyppinen hiusvaippa. Niin siistiä! Muut hiukset ovat kaikki suorat ja tyylikkäät, joissa on ihanat päät. minä en't ymmärrä, että se oli jo kauan! Meikki on tuskin olemassa: aavistus savuisesta varjosta ja hieman ylensyistä huulista. Kun sinä'tämä on luonnollisesti upea, sinä don't tarvitsevat paljon. Mitä minä'd muutos: Ei mitään.

Aly Michalka

Mistä minä pidän: Aly'ihastuttavia pisamia. Itse asiassa hänen koko ihonsa on mukavaa ja terveellistä. Huulet ovat silkkaa ja kiiltävää, mutta hän pukeutui silmiinsa raskaalla mustalla vuorauksella. Pidän siitä, että siellä on't siipiä; valokuvamalliston sisäosien kulmat tuovat tämän ilmeen elämään! Mitä minä'd muutos: Ei mitään.

Jamie Chung

Mistä minä pidän: Jamie's syvä marja huulten tahra. (Ja hänen hampaansa ovat niin valkoisia!) Pidän siitä, että hän yhdistää sen voimakkailla, suorilla kulmilla, mutta jätti ihon luonnolliseksi. Mitä minä'd muutos: Hänen uusi vaaleinsä on melko kova, ja meikki olisi parempi ilman vääriä ripsiä ja luomiväriä. Yksi silmä on täytetty paremmin kuin toinen!

Alison Brie

Mistä minä pidän: alison's iridescent green luomiväri. En ole koskaan nähnyt tätä väriä! Se muistuttaa minua aina vanhasta Chanel kynsilakan varjosta nimeltä Peridot. (Miksi siellä on hyödytön tosiasioita, jotka ovat jumissa aivoissani?) Näyttää hyvältä paljain ihon huulilta, valoisa iho ja pehmeä aaltoviikko. Mitä minä'd muutos: Luulen, että ruskea varjo on liian raskas. Hänen alemman huulirasvansa voisi olla paremmin sekoitettu.

Jessica Lucas

Mistä minä pidän: Jessica'ihmeellinen iho ja hiukset! Hän ei tehnyt't todella tehdä tyyli julkilausuman tässä, koska meikki on erittäin yksinkertainen, ja hänen hiukset'vain pitkillä aalloilla. Mutta helvetti, hän vain hehkuu sisältä, ei't hän? Mitä minä'd muutos: Ei mitään.

Molly Quinn

Mistä minä pidän: Molly's vaalean sininen luomiväri. Pitkän pidetty "faux pas", se todella näyttää hämmästyttävä hänen epätavallinen väritys! Arvostan todella, että tämä meikki ei'Hän hukutti hänet ja säilytti ihon tuoreina, selkeitä luonnollisia ja ripset pehmeitä. Mitä minä'd muutos: Ei mitään.

Krysten Ritter

Mistä minä pidän: Krysten's kirkkaanpunainen huulipuna. Muilla ihmisillä musta linja saattaa olla hieman ankara, mutta tämä toimii hänen puolestaan's luonnollisesti korsi. Todellakin näihin au naturel selkä me'nähdä yhä enemmän! Mitä minä'd muutos: Hänen säätiönsä näyttää vähän tylsältä ja makeupilta. Ehkä se's valaistus.

Kyra Sedgwick

Mistä minä pidän: Kyra'kauniita kiharoita. Hänellä on myös uskomattomia kulmia! Makeup-viisas, hän meni pehmeälle kullalle, joka tahriutui koko silmänräpäyksessä. Kaikki muu on alasti, mukaan lukien huulet. Mitä minä'd muutos: Ei mitään.

Lana Parrilla

Mistä minä pidän: lana's kuvioitu bob, erottu syvälle ja kiinnitetty toiselle puolelle. minä'm todella rakastavat nuorekas vibes tämän hiukset trendi. Meikki ei ole mitään jännittävää, mutta hienoa. Tuo vaaleanpunainen huulen väri on täydellisyyttä. Mitä minä'd muutos: Se näyttää häneltä's sai vihreän kynänmerkin lähellä hänen huuliansa?! 

Jessica Biel

Mistä minä pidän: Jessica's otsapyyhkäisevät bangs ja pitkät aallot. Hän pukeutuu niin hyvin! Rakastan myös nähdä hänen luonnollisen ihonsa tuskin silmämeikkiä. Ainoa väripuna on hänen huulillaan, pelkkä koralli. Mitä minä'd muutos: Luulen, että hän voisi käyttää enemmän punastua ehkä?

Jessica käyttää: Säätiö & # x2022; Korjaaja & # x2022; Luomiväri & # x2022; Mascara & # x2022; Lip-tahra

Adriana Lima

Mistä minä pidän: Adriana's vampy Vanhan Hollywoodin kauneuden ilme. Hän's sai mustat huulipunat ja retro aallot menossa, mutta se's modernin, koska hiusten rakenne on pehmeä, ei jäykkä. Puhdas silmät ja luonnolliset kulmat pitävät tämän näyttämästä liian sileää. Mitä minä'd muutos: minä'M ei ole hullua säätiön hohesta.

Lea Michele

Mistä minä pidän: keto's uusi beachy vaaleat hiukset. Huomaa, miten hän jätti juuret yksin, mikä (kuten Bill äskettäin selitti) on avain menossa blondi tummanruskealta. Tämä on yksi tapaus, jossa luulen, että leikatut kulmat todella toimivat hyvin. Mitä minä'd muutos: minä'm ei ole faneja väärien ripsien tai ilmeisen keltainen korostus.

Jenny Slate

Mistä minä pidän: Jenny'puoliksi pitkät aallot. Olen myös arvossa nähdä hänen todellinen (ja un-Botoxed!) Ihon rakenne. Jälleen kerran silmät jätettiin yksin. Meikki on vain huikea pinkki vaaleanpunainen huulet ja posket ja muutama vääriä ripsiä (joka mielestäni on kunnossa täällä). Mitä minä'd muutos: minä'd täydentää ihoa hiukan enemmän, kuten silmien ympärillä. 

Kuka oli suosikki kauneus näyttää viime aikoina?

Leave A Comment

11 − 4 =