Η Scarlett Johansson ταιριάζει με το Purple Eyeshadow στο φόρεμά της

Ο Σκάρλετ Γιόχανσον έμοιαζε τόσο βόμβος στην πρεμιέρα του TIFF Κάτω απότο δέρμα ότι αυτό'δεν είναι περίεργο τόσα πολλά άτομα'τα κεφάλια μου εκρήγνυαν καθώς περπατούσα από το θέατρο Princess of Wales στο Τορόντο την περασμένη Δευτέρα το βράδυ. Θέλω να πω, κοιτάξτε την:

Αισθάνομαι ότι αυτό είναι ένα από εκείνα τα παραδείγματα όπου «καυτός τύπος» και «κορίτσι ζεστό» κάπως τέμνονται. Εκεί'το στράπλες φόρεμα, το απαλό κουλουριασμένο τρίχωμα, τα καπνιστά μάτια και τα γυμνά, μαξιλάρια τα χείλη "όλα τα τυπικά" οπαδοί τύπων "σίγουρα. Μα εγώ'ενδιαφέρομαι περισσότερο για το πώς τα μαλλιά της έχουν μπαίνει πίσω από το ένα αυτί και ίσως χωρίζονται στην αντίθετη πλευρά έτσι ώστε να παίρνει εκείνο το τακτοποιημένο, '80s -screen ύψος στο μπροστινό μέρος. (Σκεφτείτε vintage Christie Brinkley.) Και πάνω απ 'όλα, εγώ'm ενδιαφέρονται για το μακιγιάζ των ματιών.

Το's χτυπώντας διάφορες τάσεις εδώ. Πρώτον, αυτό'είναι ένα καπνιστό μάτι αλλά όχι στο αναμενόμενο γκρι, καφέ ή μαύρο. Το'μικρό μωβκαι όπως γνωρίζετε, εμείς'(βλέπε: Keira Knightley και Rose Byrne), οι οποίοι,.

Επίσης, αυτό'είναι εντελώς matchy-ταιριάζει με το φόρεμά της:

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο δεν λέτε ποτέ ποτέ ποτέ σε αυτήν την επιχείρηση. Μόνο αυτά που αντιστοιχούσαν σε τέσσερα, πριν από πέντε χρόνια ήταν πολλά από τα μεγάλα εγκλήματα μόδας και ομορφιάς. Αλλά τώρα'είναι στην πραγματικότητα το πράγμα που πρέπει να κάνουμε. Εγώ'm την ενθάρρυνε. Όχι'το μωβ καπνιστό κοστούμι αυτό το ντύσιμο καλύτερα από οποιοδήποτε άλλο χρώμα ή ακόμα και μακιγιάζ θα είχε; Νομίζω ότι ένα πολύχρωμο μάτι είναι μια πολύ πιο "τρέχουσα" ματιά απ 'ότι οι ευθείες ουδέτερες. (Όχι ότι τα ουδέτερα είναι πάντα λάθος, σκεφτείτε, αλλά αυτό είναι πραγματικά στην τάση.)

Τι'είναι εξαιρετικά μεγάλη ότι το μωβ ενεργεί σχεδόν ως ένα ουδέτερο γιατί'είναι τόσο βαθιά και ελαφρώς καφέ. Έτσι'είναι πιο απλά ένας κίνδυνος μίνι μακιγιάζ αντί για ένα σημαντικό, όπως θα ήταν αν το φόρεμα ήταν φωτεινό μπλε ή πράσινο. Νομίζω ότι απολύτως κανείς θα μπορούσε να φορέσει αυτή τη σκιά του μοβ.

Εδώ's το κοντινό πλάνο:

Ο καλλιτέχνης μακιγιάζ πίσω από αυτό ήταν ξανά ο Mai Quynh. (Έκανε επίσης Reese Witherspoon στο TIFF, του οποίου τα mega-φρέσκα, "εργάζεται οπουδήποτε" μανταρίνι και χάλκινο βλέμμα μόλις μιλήσαμε για την περασμένη εβδομάδα.) Mai ήταν αρκετά καλός για να μοιραστώ μαζί μου τα προϊόντα που χρησιμοποιούνται εδώ, όλα τα Dolce & Gabbana από το ScarJo'είναι το πρόσωπό τους.

Αφήνω'εστιάστε πρώτα στα μάτια. Αυτοί'δεν είναι τόσο περίπλοκο όσο σκέφτηκα επειδή η σκιά νομίζω ότι είναι απλώς ένα μονοχρωματικό χρώμα, αναμειγνύεται απαλά πάνω από την πτυχή και κάτω από τις κάτω βλεφαρίδες. Mai χρησιμοποίησε αυτήν την παλέτα "Νομίζω ότι ακριβώς το χρώμα στην κάτω αριστερή γωνία.

Για να κρατήσει τα πράγματα μαλακά, χρησιμοποίησε ένα καφέ, όχι μαύρο, επένδυση γύρω από τα μάτια.

Παρατηρήστε την έλλειψη λανθασμένων βλεφαρίδων "ακριβώς αυτό το μαύρο μάσκαρα αεριωθούμενα:

Στο δέρμα της, φορούσε αυτό το θεμέλιο:

Μια αφή αυτής της σκόνης εμποδίζει τη λάμψη:

Και αυτή η πεντακάθαρη σκιά στα μάγουλά της:

Τέλος, αυτό το υβριδικό κραγιόν / στιλπνό χείλος στα χείλη:

Έχω καταφύγει't δοκιμάσει οποιοδήποτε μακιγιάζ Dolce & Gabbana ακόμα, αλλά OMG φαίνεται φαράγγι. Και ορκίζομαι, την επόμενη φορά που θα πρέπει να αγοράσω ένα φόρεμα, imma θα αγοράσει μοβ απλά για να μπορέσω να το επαναλάβω.

Αποκτήστε τα προϊόντα

Έχετε το λόγο σας

Τι νομίζετε για το ScarJo's μακιγιάζ εδώ?

Θα ταιριάζατε τη σκιά σας στη στολή σας ή θα προτιμούσατε να κάνετε μωβ καπνιστό από μόνο του?

Δοκιμάσατε προϊόντα Dolce & Gabbana?

Leave A Comment

7 + 1 =