Rose-Gold Hairista Marsala Lipstick: 11 parhaasta Celebrity Beauty näyttää viime aikoina

Rakastan tätä viikolla's julkkis hiukset ja meikki kuvat ovat niin monipuolisia! ISN'On hienoa, että siellä's kukaan kauneus suuntaus, että kaikkien on seurattava? Tässä sinä'll kaataa kaiken hohtavan silmän alla viinipuisille huulille keltaiseen luomiväriin.

Nämä ovat minun suosikki kauneus näyttää hetkestä:

Mischa Barton

Mistä minä pidän: Mischa's pörröinen, puhalletut hiukset. Se'on niin mukavaa nähdä, että yksi entisestä kauneudesta murskataan takaisin punaisella matolla, näyttäen upeammalta kuin koskaan! Tämä vaalea (kosketuksissa ruusun kullan kanssa päissä) on enemmän mairitteleva kuin hänen entiset sävyäänet. Ja minä rakastan hänen meikkiäni määriteltyjä mutta ei raskas silmiä, nude-huulilla, joilla on vielä elämää heille. Mitä minä'd muutos: Ei mitään. (Voin todella elää nenän muotoilulla.)

Gal Gadot

Mistä minä pidän: tyttö's rikas, täysin sovellettu marsala huulipuna. Kontrasti hänen lämmin ihoansa on hämmästyttävä, varsinkin hänen rinnassaan ja olkapäilläan, ja hänen hiuksensa ylös ja irti kasvoistaan. Metallinen kupari rimming hänen silmänsä on myös hauska nyökkäys hänen sequinned mekko. Pidän hänen luonnollisista kulmistaan ​​ja un-Botoxed-ihosta. Mitä minä'd muutos: Mielestäni tämä olisi mahdollista'olen ollut parempi ilman vääriä ripsiä.

Gal pukeutuu:Foundation // Huulipunat Rouge Noirissa (kaikki huulet) // Huulipuna Étienne

Anna Kendrick

Mistä minä pidän: Anna's violetti siivekäs luomiväri. Kuka sanoo kissan silmien on oltava mustassa? Tämä on pehmeämpi hänen erittäin vaalea iho, ja tavalla luova. minä'En ole koskaan nähnyt hiuksiaan, jotka katselevat tätä hohdokasta ja dramaattista, ne out-the-face, kaskadiaaltoja ovat täydellisiä upottamalla pääntie. Rakastan tätä mekkoa! Mitä minä'd muutos: En't kuin ylikylläiset huulet, jotka ovat aina uskottavampia, jos ne'uudelleen matta. Minusta tuntuu myös, että musta liner hänen vesireitissä on tad kova (Mischa's on parempi).

Dakota Fanning

Mistä minä pidän: Dakota'ihon ja kulman. Ne Fanning sisaret ovat siunattuja kaikkein virheetön iho ja trendikäs kulmat! Kymmenen vuotta sitten nämä kaaret olisivat'on pidetty "sotkuisena", mutta nyt arvostan sitä, että hän ei't kaataa hajanneet karvat. Loput ulkoasusta ovat yhtä luonnollisia: omat riponsa, kirkkaan kiilto ja Boho-aallot, joilla on ihanat päät. Mitä minä'd muutos: Ei mitään. 

Ali Larter

Mistä minä pidän: Ali'n vilkas fuchsia suu. Tämä vaaleanpunainen isn'liian kylmä; sillä on keltainen taustalla, ja on niin kaunis hänen ihonään ja vaaleat hiukset. En'Tuhoa hänen kasteileva paljain silmin, koska hänen ihonsa vain hehkuu terveydelle. Epätoivoinen updo näyttää nuorekasta ja vaivatonta. Mitä minä'd muutos: Ripset ovat vaikeita, mutta kunnossa. minä'm ihmettelen, jos hieman tummempi, lämpimämpi vaalea voisi sopia hänelle, sillä on paljon juurikontrastia.

Christina Milian

Mistä minä pidän: Christina's säteilevä iho, kissa silmät ja pisamia. Katso, miten pisamia tekevät dramaattisia meikkiä paremmin? Minusta tuntuu, että ne auttavat tasapainottamaan sitä, jotenkin. Nämä siivet nostettiin vaikuttavalla tarkkuudella, ja pidän siitä, että ripset eivät ole hämmennystä. Mitä minä'd muutos: Ugh, syytän J.Loa tämän selittämättömästä trendistä goopy harmaa kiilto, jolla ei ole sopivaa huulitiivistettä. 

Elle Fanning

Mistä minä pidän: elle's luova ottaa väri-estää. Harvat ihmiset voisivat koskaan toivoa katsovan tätä hyvää keltaisella luomivärillä! Ei se'ei ole "kaunista", mutta se'taiteellista, ja minä rakastan sitä. Katso myös, kuinka huulet ovat suunnilleen saman intensiteetin suhteen, ja molemmilla on hieman epätarkka laatu? elle's meikkiartisti aina unelmoi jotain uutta. Paljaiset ripset, luonnolliset kulmat, tuore iho ja sileät hiukset pitävät painopistettä väreissä. Mitä minä'd muutos: Ei mitään.

Elleellä on yllään:Eyeshadow // Lipstick in Black Dahlia

Jennifer Connelly

Mistä minä pidän: Jennifer's tiukka updo ja suora, "maskuliininen" kulmakarvat, jotka molemmat tekevät voimakasta kauneudenhoitoa ilman, että tarvitsisi paljon meikkiä. Verrattuna viime viikolla hänen silmämeikki on pehmeämpi, mutta hänen selkänsä ovat vahvemmat. Rakastan alemman ripsien määritelmää. Mitä minä'd muutos: Ei mitään. 

Emma Roberts

Mistä minä pidän: emma's värjätyt, syvän marjahuulet pyöreällä muodolla. Niin hyvä vaalea iho ja tummat kulmat, huh? Toinen mielenkiintoinen kosketus on vihje persikkaherkkyydestä ja todella rakastan sitä, kun punastua isn't matchy. Se ei myöskään'ei edes näytä häneltä's päällään. Hänellä on niin mukava iho! Mitä minä'd muutos: minä'En silti ole rakastanut häntä kuin vaalea, varsinkin tällä pituudella. Luulen, että se on erittäin pitkä näyttää paremmalta luonnollisemmalta (ruskealta) väriä. 

Kristen Stewart

Mistä minä pidän: kristen's hopea sisäkulma-silmälaseri. Vaikutus on yksinkertaisesti hämmästyttävä määritellyllä mutta luonnollisella ripset, ja taupe luomiväri silmälasien yli. Don't haluat kokeilla tätä tänä iltana ?! Keskellä vaaleanpunainen huulet ovat leikkisä kosketus. Mitä minä'd muutos: Me'Olen jo puhunut tästä, mutta juuri valkaistu vaalea ei tee sitä minulle. Lisäksi havaitsin nenähiukset.

Isla Fisher

Mistä minä pidän: isla's modernia, koskettavia, retro aaltoja. Toki, se's ei ole eniten trendikäs kampaus juuri nyt, ja hän's on tehnyt sen miljoonalla kerralla, mutta hiukset näyttävät uskomatonta täältä. Pidän myös hänen brow fanit. Mitä minä'd muutos: Se'ei ole "väärässä", mutta minä'd rakastan nähdä hänen kokeillaan erilaisia ​​meikkiä, eikä aina ole punaisia ​​huulia. Tunsin myös, että hänen ihonsa voisi käyttää hienostuneen valovoiman's niin matta.

Kuka oli suosikki kauneus näyttää viime aikoina?

Leave A Comment

1 + 7 =