Reese Witherspoonin Peachy Makeup Works Anytime, Anywhere

Aw, Reese. Tiedän asioita turvassa'Olet ollut tasainen purjehdus sinulle viime aikoina ("Don't tiedät kuka minä olen "- poliisin tarjous ei ollut tuotemerkillä.) Mutta minulla on vielä pehmeä paikka, koska Elle Woods.

Anyencele, Reese oli Torontossa toinen päivä Premiere of Paholainen's Knot, Colin Firthin kanssa (!!). Huolimatta hänen kasvonaiheestaan ​​hieman jännittyneenä, huomasin edelleen rakastan hänen meikkiään, sivuttavia hiuksiaan ja tämän mekon kaunista päänkiä:

Ei sillä'Eikö hän näyttä niin aurinkoisena ja tuoreena? Luultavasti sellainen kuin Fiona Locke teki hänen spray tan, joka auttaa. Mutta luulen hänen upean hehkunsa liittyvän myös luomiväriin ja huulten sävyihin. Ne'lämmin, mutta ei liian pimeä, ja ne'd myös sopivat melkein kaikkiin ihonväriin. Parasta kaikesta, mielestäni he menevät helposti päivästä toiseen ja sopivat melkein mihin tahansa, missä tahansa asussa.

Tässä's lähikuva:

Tämän tyylin takana oleva meikkitaiteilija oli Mai Quynh ja minä'minulla on erittely siitä, mitä hän käytti. Se'kaikki Laura Mercier.

Hän sovelsi tätä varjoa kiinni ripustuslinjasta rypytykseen, sekoittaen ylöspäin.

Seuraavaksi hän pimensi rypyt käyttäen tätä varjostusta, värjäämällä värin kohti otsanluita.

Hän käytti myös smudger-harjaa sekoittamaan molemmat sävyt pitkin pohjan ripsien linjaa. Seuraavaksi tämä sävy lisäsi syvyyden pitkin yläreunan riviä:

Hänen huulillaan Reese pukeutuu tähän oranssinväriseen huultenkynään:

Tämän huulipunan kanssa pièce de résistanceylhäällä:

Mandariini! En olisi koskaan miljoonien vuosien aikana hakenut tätä huulipunaa, koska se näyttää niin "keskitasolta" putkessa (rantti täällä, jos menetit sen). Mutta ihana, isn'Onko se upea huulilla? Minusta se tarvitsee unikon alle tehdäkseen sen rohkeamman. Rakkaus.

Oi, ja minun pitäisi mainita, mitä säätiötä Reese käyttää, sillä Laura Mercier ihon meikki on kuolla puolesta. Tosi tarina: Minulla on LM sävytetty kosteusvoide todennäköisesti vuodesta 2005'se on edelleen voimakas, ja olen aina palannut siihen, koska useimmat uudet asiat eivät't mitata. Reese yllään jotain, jolla on paljon suurempi kattavuus:

Ja posket, se's jauhe bronzer todella seisomaan blush.

Ota kantaa

Pidätkö Reese'Katso täältä?

Oletteko samaa mieltä siitä, että pronssi silmä ja tangeriini huuli ovat "go-anywhere meikki"?

Oletko kokeillut jotain Laura Mercier -tuotteita ja jos on, mitkä ovat sinun favesisi?

Leave A Comment

89 − = 79