Red Lipstickin kultaiseksi luomiväristä: 17 parasta Celebrity Beauty näyttää viime aikoina

Se oli runsas viikoksi kuuluisan kauneuden inspiraation! Nykyinen kauneus murskata numero uno Emilia Clarke on listan kärkipäässä, ja tulokas Alycia Debnam-Carey on lähellä toista. (Ja nyt haluan käyttää punaista huulipunaa tänä viikonloppuna.) 

Tässä on viimeisimmät näytöt, jotka sinun pitää nähdä: 

Emilia Clarke 

Mitä rakastan: KAIKKI. Tämä on Emilia parhaimmillaan ja kauneus esteettinen pähkinänkuoressa. MTV Movie Awards -palkintojen jälkeen hänellä on ylivoimainen meikki, paljaat kannet, tuore iho ja kirkkaan oranssi-punainen suu ovat tervetulleita. En't ärsytä vääriä ripsiä, koska ne ovat niin pehmeitä ja pörrömiä. Hänellä on ihanteellinen (pyöreä) kasvomalli päällään hiuksiaan keskellä erotettuun updoon *, joka yhdessä kultaiset korvakorut ja olkaimeton mekko vie glamouria kokonaan toiselle tasolle. (* Todella alhainen ponnahtaa!) Mitä minä'd muutos: Ehkäpä hänellä on hieman epämuodostumia epämuodostuneella korvalla kynällä, mutta sinun on etsittävä sitä huomaamaan.

Alycia Debnam-Carey

Mitä rakastan: Mistä aloitan? Alycia's helppohoitoinen punainen matotyyli on ehkä siksi, että hän'uusi (tai ainakin uusi tähän blogiin), ja hasn't palkannut stylistit vielä. Mutta toivon, että hän tarttuu tähän, koska löydän hänen tuoreita kasvojaan ja rentoja aaltoja täysin virkistäviksi. Katso lähemmäksi ja sinä'Arvostan herkän kultaisen hohtavan luomivärin, johon on yhdistetty mehukas mansikanpunainen suu. Rakkaus! Mitä minä'd muutos: Ei mitään.

Sabrina Carpenter

Mitä rakastan: Sabrina's värjäys, persikat ja kerma iho tummat kulmat, pehmeät vaaleat hiukset ja ashy juuret. Jos et voinut't kerro iHeartRadion palkinnoista, hän todella kasvaa minulle! Useimmat ihmiset menevät liian voimakkaasti savuisten silmiensa varaan, mutta hänen varjonsa on vaaleanruskea ja pehmeä, eikä ole laajentunut liian kauas rypytyksestä. Rakasta myös sitä, että hän ei'kosketa häntä. Mitä minä'd muutos: Väärät ripset ovat't huono mutta ei välttämätön. Pidän hänen aaltojensa hieman vähemmän erillään, kuten iHeartRadio.

Nathalie Emmanuel

Mitä rakastan: Nathalie'(aina!) ja hänen valkoinen mekko-oxblood huuliharppu. Yleensä vaisto on pari vampy huulipuna musta. Joten pidän värileikkeestä täällä, ja pidän myös hänen septum-renkaistaan. Hänellä on upeat luonnolliset kulmat. Mitä minä'd muutos: Silmämeikki on tarpeetonta raskas. Jos hän irrottaisi karkean musteen vesiliitoksissaan ja juuttui vain ripsiin, se tuntuisi tuoreemmalta.

Ashley Benson

Mitä rakastan: Ashley'silmät näyttävät ikävältä kauniilta täältä. Neutraalin shimmerin vapaa käyttö kaikin puolin todella parantaa hänen kimalluksensa; myös huomata, miten vuoraus hänen vesilinjoissa on pehmeämpi ruskea, ei kova musta. Kun niin paljon tapahtuu siellä, minä'Minulla on ilo, että hän piti huulet ja selät luonnolliset, vähäisellä punastumalla / muotoilla posket. Hänen ihonsa näyttää hyvin säteilevältä! Pidän myös sekavasta updoista. Mitä minä'd muutos: Rakastan kookoja ripoja, mutta nämä ovat raja-arvoja, olisi parempi ilman väärennöksiä. 

Bryce Dallas Howard

Mitä rakastan: Bryce's hiukset. Viimein näimme hänet tällä sivusuuntaisella tyylillä, mutta hän sai suoran poikki rungon, ja se's super-söpö hänen punaisia ​​aaltoja. Tiedän nyt, että hänen silmänsä voivat olla hieman, er, voimakas (oletettavasti kameran salamasta), mutta jättää huomiotta ja keskittyä melko voimakkaasti hohtavaan luomiväriin. Rakastan pehmeän harmaa-lila-värivalikoimaa kannessa ja viileitä pinkejä huulille ja poskeille. Se's suuri kontrasti hänen lämpimät hiukset. Mitä minä'd muutos: Vain vääriä ripsiä, mutta ne'ei ole liian huono tällä kertaa.

Amanda Peet

Mitä rakastan: Amanda näyttää niin säteilevältä, minä vain rakastan tätä. Tuoreus ei ole yksiselitteinen kaksikymmentäluvulla! Hänen ihonsa näyttää tuskin vaikuttaneen perusta, ja loput hänen meikki on niin pieni. Peachy gloss on suosikkini, ja pidän myös siitä, miten hän jätti ripsiinsä hillittyä, vain tummenten ylävesiä. (Tietenkin, onnekas nainen, jolla on paksu selkä kehystää hänen kasvonsa!) Hänen go-to ballerina pulla on tyylikäs ja klassinen. Mitä minä'd muutos: Ei mitään.

Selena Gomez

Mitä rakastan: Se'Kiva nähdä Selena ilman värillisiä kontakteja ja raskasta meikkiä! Sain vihjeen jälkimmäisestä, koska hänellä on tällainen vauvan kasvot, mutta usein se's meikkiä yllään, eikä päinvastoin (kuten esim. Grammysissa). Tässä standout on hänen naurettavan kiiltävä, paksu, pitkät hiukset. Hän näyttää söpöltä, ei seksiä, ja siellä's ei ole mitään vikaa! Mitä minä'd muutos: Ripset.

Margot Robbie

Mitä rakastan: Kuten komea ihminen, minä todella arvostaa mitä Margot teki täällä hänen meikkiään. Se's niin herkkä, ei pimeä ja ylivoimainen. Haluaisin nähdä enemmän ihmisiä omaksumaan luonnollisen värityksensä ... ei kaikkien tarvitse käyttää vääriä ripulia ja tummanruskeita, harmaita ja mustia varjoja / vuoria! Erityisesti rakastava kulta varjo, luonnollinen ripset, virheetön iho ja pehmeästi sävytetty huulet. Myös hiukset, joilla on mukavia, helppoja aaltoja ja osuuksia. Mitä minä'd muutos: Ei mitään!

Diane Kruger

Mitä rakastan: Diane's metallinen sininen eyeliner! Vaikka pimeässä valaistuksessa (missä hän on Pariisissa), hänen meikki näyttää melko upealta. minä'innoittamana kopioida tämä valoisa vuoraustekniikka, vain ylempi kannet, ja kehystämättömiin kirkkaan ripset. Sen kulmat ovat erityisen hyviä täällä. Mitä minä'd muutos: Pyyhikö hän hiuksiaan vai onko se jälleen räpäyttää valaistuksen? Se näyttää hyvältä, mutta minulle siellä's "wow" -tekijä, kun hän on vaalea.

Charlize Theron

Mitä rakastan: Minulla ei ollut aavistustakaan sellaisesta söpöstä bobista, wob (aaltoileva bob) & # x2014; piilotti tuon updo Charlize vietiin MTV Movie Awards! Tämä on todella hyvä etsiä häntä, ja minäkin pidän korkean herättimen blondi, vaikka hunajan sävyt ovat hänen silmänsä pehmeämpiä. Kuten tavallista, hänen meikki ei ole jännittävä, mutta en todellakaan voi vikaa luonnolliset ripset ja kiiltävät huulet. Charlize's meikki on kuin Jennifer Aniston's hiukset; hän tarttuu siihen, mikä toimii. Mitä minä'd muutos: Luulen silti, että hän's tummuminen hänen skinny kulmia hieman liian paljon. Kate Lee -tekniikka, kuten nähdään Jessica Chastain, näyttää paremmalta. Onko se vain minulle tai hänen poskilleen on hyvin ruiskutettu?

Kerry Washington

Mitä rakastan: Kerryllä on eniten kadehdittava iho, ja pidän hänen meikistä parhaimmillaan, kun hän soittaa, sen sijaan, että häiritsisimme meitä liian paljon väriä tai rakkuloita. No, meillä on vielä jälkimmäinen, mutta silti tämä on melko kaunis. Samanlainen kuin Amanda Peet, updo on ballerina-tyyppinen, ja hän näyttää kauniilta siinä hohtavan vaaleanpunainen kiilto. Mitä minä'd muutos: Jos hänellä on vääriä ripulia, Kerry voisi löytää paremman parin näistä. Blush / ääriviiva on hieman vahva.

Caitriona Balfe

Mitä rakastan: Caitriona on raikasta ilmaa, hän uskaltaa luottaa tähän yksinkertaiseen, luonnolliseen kauneuden ulkoasuun. ISN't hauskaa kuinka raskas meikki suuntaus on mennyt niin pitkälle, että jotain tällaista on todella merkittävä? Rakastan nähdä todellista ihoa, ei cakey perustaa, ja mielestäni on tärkeää muistaa, mitä tavalliset, ei-tehostetut ripset näyttävät! Mitä minä'd muutos: Ei mitään!

Bella Thorne

Mitä rakastan: Bella's huulet. Hyvä, he'luultavasti ruiskutetaan, mutta silti rakastan vadelmavärin ja rikas, kermainen rakenne. Huulipuna näyttää hyvältä kostealta iholta, ei liikaa jauhetta. Huomaa myös, että hän pimeä hiukset, joka näyttää paljon luonnollisemmalta kuin hänen entinen kirkkaanpunainen. Mitä minä'd muutos: Väärät ripset ovat liikaa, ja minä'd mieluummin vähemmän silmän meikki, todella tehdä nämä huulet erottuvat. Plus, hänen blush ei ole hyvin sekoitettu.

Miranda Lambert

Mitä rakastan: Verrattuna siihen, missä olimme vuonna 2014, Miranda on tehnyt massiivisia kauneusharjoituksia! Minun suosikki täällä on hänen kampauksensa. Se's pehmeämpi blondi ja sivusuuntainen puoliväli on niin mautonta häntä. Huomaa myös, että hän's hieman helpottunut fake tan. Mitä minä'd muutos: Makeup isn't eniten nykyinen (ei myöskään tuo kaulakoru!). En't kuten ripset tai kuinka paljon vuoraus on hänen silmissään, ja hänen ihonsa näyttää hieman jauhemaiselta.

Lauren Conrad

Mitä rakastan: Lauren's girly allekirjoitus tyyli ei välttämättä ole trendi tällä hetkellä, mutta se silti toimii todella hyvin hänelle. Kohdassa: nämä rohkeat kissan silmät, jotka lisäävät naisellisia käyrät hänen kasvoilleen, vastakohtana hänen täyteen, suoraviivaisen auran muotoon. Pidän myös hänen korvansa takana kuluneista hiuksista ja yleisestä prim-ja-kunnollisesta tunnelmasta. Mitä minä'd muutos: Hänen huulet ovat ihan katoavat siinä ihonväri-värisenä kiilenä. Näyttää siltä, ​​että säätiö istuu ihonsa päälle paikoissa.

Nicole Kidman

Mitä rakastan: Jokainen rakastaa vihaa Nicolea, mutta en't tiedä ... ei't hänen ihonsa näyttävät melko hyvältä? Naisilla on 48 vuotta vanhoja injektioita tai ilman niitä! Puhtaat kuumat vaaleanpunaiset huulet ovat myös varsin mukavia; uudelleen, se's, että kontrasti viileä vaaleanpunainen lämpimiä punaisia ​​hiuksia. Mitä minä'd muutos: Hänen kulmakarvat ovat liian Botoxed (nostaminen ylös häntää), ja brow kynä ei ole ottelu. Luulen myös, että hän halventaa ulkonäkseen käyttäessään niitä vääriä ripsiä. 

Kuka oli suosikki kauneus näyttää viime aikoina?

Leave A Comment

29 + = 36