Raskaat silmäluomet? Jennifer Lawrence on Must-Try Eyeliner Idea

'Nälkäpelit: Mockingjay Part 1' on melkein täällä! 

Jennifer Lawrence käveli elokuvan punaista mattoa's Lontoossa tällä viikolla, ja jotenkin löysin itseni nyökkäämään suostumuksella meikki, hiukset ... ja jopa mekko (häty!).

(Se's Dior, tietenkin "I"'En koskaan ymmärrä miten sopimus toteutui, mutta se's ensimmäinen, joka ei't näyttävät täysin naurettavilta köyhästä tytöstä. Olenko oikeassa?)

Ballerina hairband -kaappi on myös hankala, ja minä näin't usko, että se toimi hyvin Lupita Nyongilla'o Oscarilla. Mutta Jen, minä'm sellainen siihen. Se tuntuu vähemmän princessy ja nuorekas ja vaivatonta, jotta sävy alas muodollisuus mekko.

Mutta mitä minä'm todella täällä puhua on meikki! Henkilö, jolla on hupullinen silmätyyppi, minä'm melko kiehtonut tämä:

Suurin osa eyeliner-toiminnosta on LOWER-kansiin.

Ja se's makea makeup idea, jos sinulla on myös tämä silmän muoto. (Tiedät sinä've sai sen, kun kaikki meikki, jonka laitat ylös vain katoaa sinun kannet.) 

Huomaa, kuinka hänen silmänsä on vuorattu mustalla kynällä, mutta linja on paksumpi alhaalla ja pehmeästi tahraantunut. Sitten se ulottuu ulospäin hieman käänteisessä kissan silmässä, mikä on tärkeä, ja tämä nostaa silmän mantelin muotoiseksi.

Yläosissa on vain pitkiä ripoja ja hohtavan samppanja varjo. Ja vain melko vaalea huulikiilto ja punastua. 

Rakastatko sinä sitä? Näen tämän parempana muunnelmana meikkiin, jota hän käytti Oscarille, joka sai sekaisin arvosteluja. Nämä linjat olivat melko tarkkoja, mutta täällä, kaikki on savuinen ja siellä's paljon enemmän keskittyä alempi kansi.

Kuinka kopioida Jennifer Lawrence's alempi kansi

Joten minä vain DIY-ed tätä ja sitä's todella melko helppoa! 

1. Käytä ensin pehmeää, vedenpitävää mustaa kynää, kuten Smashbox Aina Sharp Vedenpitävä Kôhl Liner Ravenissa, joka kulkee koko silmän ympärillä, myös vesiviivoilla. Tämä on uusi suosikkikynä, koska se liukuu helposti, pysyy todella paikallaan eikä sinun tarvitse koskaan teroittaa sitä! Don'Älä huoli siitä, että linjat ovat liian täydellisiä kuin me'uudelleen hajottamaan heidät joka tapauksessa.

2. Seuraavaksi kostuta särkyvä harja, kuten Urban Decay Good Karma Smudger Brush, ja pehmeästi hämärtää linjaliikennettä keskittyen pääasiassa alempien kannen päälle. Tämä on kädet alas yksi parhaista ja tärkeimmistä meikki harjat koskaan. Haluat myös käyttää sitä yhdistämään vuoraus ulospäin vaakasuoraan suuntaan, jotta voit laajentaa silmiäsi ja tehdä heistä enemmän Angelina Jolie kissaa. (Liian pyöristetty ja tämä voitti't näyttävät hyvältä ... sillä on ei-toivottu vaikutus sulkemalla silmät pois.)

3. Ota nyt Q-kärki, joka on kastettu ei-öljyinen meikin poistoon, kuten Bioderma Sensibio, ja siivota linjat ja luo vauvan kääntökynsi silmän muotoon. Tämä on suosikkini meikkitaiteilija huijata kärki täydentää meikkiäsi! Jos linja muuttuu liian tarkaksi, voit aina palata ja uudelleen tahraa tahrojen harjalla.

4. Viimeistele tonnilla mustaa ripsiväriä (pidä Lancôme Grandiôse), keskittyen ylempiin ripsiin ja hohtavan varjon pesuun (kokeile klassista Stila Eye Shadow in Kitten).

Muista, että likaantuminen ja ulokkeen ulottaminen ovat KEY tätä ulkoasua. 

Rakastan sitä, koska se'se on hieno tapa luoda kissaa muistuttavan silmän muodon illuusio, ilman haasteita, joissa on tavallinen katekarto houkutteleville silmille!

Se's on myös loistava tapa pelata silmäsi illalla, ilman suurta silmäympäristöä. Tällöin kannet ovat vielä hyvin puhtaita ja painopiste on lähellä ripset.

Mitä sanot? Yrititkö tätä?

Osta tarina

Ota kantaa

Mitä mieltä olet Jennifer Lawrenceista'näytä täältä? Oletko kokeillut käänteistä kissan silmää? Sait muita vinkkejä silmän muotoon?

Leave A Comment

+ 5 = 9