Penélope Cruz viettää eniten Amazing Copper Eyeshadow

Se's Penélope Cruz! Punaisella matolla! Tämä ei ole koskaan koskaan tapahtunut, minulla on tapana puhua hänestä koko ajan, mutta viime vuosina, ei lainkaan. Hän's sai kaksi lasta nyt, joten minä'm varma punainen matot retkeily't oli tärkeä prioriteetti (tämä's hänen uuden elokuvan, Kansleri, joka kuvasi viime kesänä ennen kuin hän oli preg).

Kaipaan häntä. Hän's 39 nyt, ja rehellisesti on yksi kauneimmista naisista. Kerro minulle tämä: onko kukaan koskaan nähnyt Penélope Cruzin huonoa kuvaa koskaan? Vain ole ongelma, joka on olemassa elämässä.

Kuten tiedät, Pené'Allekirjoitus kauneuden ilme on yleensä tämä pehmeä mutta laaja, melkein '60-luvun hiukset (paitsi's kaikki kosketuksettomat), sekä pimeät silmät ja huulet. Mutta katso meikki tässä kuvassa ja katso jos havaitset viileän uuden käänteen:

Se's kupari! Aivan kuten puhuin eilen Leighton Meesterin kanssa, paitsi tämä on luomiväri, eyeliner ja se's täysin eri sovellus. Mutta ... kupari! Meidän on ajateltava tätä. Toisin kuin tavallinen, tavallinen vanha ruskea, näet, kuinka hämärä tämä lämpimämpi väri tekee ihostaan ​​näyttävän? Erilaista mitä bronzeri tekee, paitsi sinä'T: n on läpäistävä koko "3" muoto muotoiltava, ja se täysin lämmittää hänen muuten naamioikkunaan antaen sille lisää elämää.

Tässä's zoom:

minä en't ymmärrä, että hänellä oli pisamia, söpö! Joka tapauksessa, katsot silmiä, sinä'Huomaat, että varjo menee koko ajan, samoin kuin muoti näinä päivinä, ja ulottuu ristin yläpuolella uloimmilla reunoilla.

Tämän muotoilun takana oli hieno meikkitaiteilija Charlotte Tilbury ja käytti omaa Dolce Vita -harjun palettia:

Varmista, että tietokoneen näyttö on'Tee nämä värit oikeudenmukaisuuden, mutta saat idean. Olen suurin tuulettimen kuparilanka, jossa on ruskeat silmät, koska se antaa kasvot hehkuvalle, hienovaraiselle ja sävyisäksi. (Koska oranssi on päinvastainen sininen värirenkaassa, se's paljon enemmän "huomaa minua" vaikutus siniset silmät.)

Charlotte's line isn't Pohjois-Amerikassa vielä (vaikka voit tilata verkossa), tämä Body Shop quad on samanlainen:

Make Up For Ever on metallikupari:

Ja NARS: llä on tämä himmeä inkivääri ja hohtava kupari duo:

Kuten toistin kuin rikki tietue koko ajan, se's lähes aina tärkeä (ellei sinä'menossa todella eteeriseen ulkonäköön) "maata" varjo vuorauksella. Tee se niin lähelle kuin mahdollista ripset, mieluiten vesiviivoilla, kaikkialla ja hienossa viivassa kuin voitte hallita. minä'm Dork kanssa piirustus, joten yleensä vain saada sotkuinen ja sitten puhdistaa se kaikki ylös Q-kärki saada haluttu viiva leveys. Voit saada hieman kimmeltävän ulkoreunan, mutta ei liian paljon, koska tämä silmä on enemmän varjo kuin musta cat-eye liner.

Väärät ripset valinnainen. Ripsiväri ei ole valinnainen.

Jos sinä'haluaisin tietää mitä muuta Penélope's yllään, se'tämä punastua posket, ja huulet, tämä sävy nimeltään Penelope Pink, joka on nimetty tähden itselleen. (Charlotte kertoo: "Kun teen Penélope's makeup, minä aina antaa hänelle upean pinky / nude huuli väri inspiroinut Dolce Vita kuvakkeet menneisyydestä, kuten Sophia Loren, joten minun täytyi luoda tämä väri minun kokoelmani ja nimeä se Penelope Pink. ") Se's samassa värisessä perheessä kuin punastua ja molemmat yhtyvät täydellisesti kuparin silmään ilman taistelua.

minä'Olen pahoillani sanovan, että näyttäisi olevan jonkinlainen ylikuormitettu huulitiiviste ja injektoitava täyteaineen tilanne ... tai ainakin se näyttää sellaiselta pari näistä kuvista. Miksi julkkikset DO että? Ei ymmärrä tarvetta täyttää ylähuuli. Joku miellyttää minua! (Mielestäni Biel on usein rikoksentekijä ja ehkä tulevaisuuden tulevaisuus.)

Nyt se's pois rintaani, minä'Jätän tämän upean näkökulman. (Ei kuvaa tässä kuvassa!)

Mies olen aina mustasukkainen sinusta nyt ruskeat silmät, brunette naiset, koska se'ei vain ole samaa väritykselleni. Voiko joku antaa tämän meikki näyttää mennä ja raportoida takaisin?

Hanki tuotteet

Ota kantaa

Oletko Penélope Cruzin fani's kauneus näyttää? (Ja mitä teet huiputilanteesta?)

Mitä mieltä olet tämän luomivärin väristä ja sovelluksesta?

Yritit kokeilla jotain näistä tuotteista tai otettu omasi?

Leave A Comment

5 + 4 =